Cadı kazanı..

ışte o yüzden samimiyetine inanmam lazım diyorum. Acelem yok, çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem artık yok, yavaş yavaş bakacağım gelimelere. Ama kızlar siz yanlış anladınız benim kaynana gece biz yatarken girerdi odamıza. Sabah da kapıyı çalmadan girer uyandırır hadi kalkın karnım acıktı derdi, gelin kahvaltı hazırlayacak ya. Zaten sadece tatillerde gidebiliyorduk, çalışıyorum, yoruluyorum, dinlenmek istiyordum, ama hiç bırakmadı, kızına bişey söylemez bana iş buyururdu

ben bundan 3 sene önce eşimden 2 ay ayrı kaldım
adliyeye gttım dılekce verdım
beraber imza attık imza atarken ellerı tıtredi ağlayacak gbi oldu
o gece aradı daha snrada ben aılemın yanındaydım aılemı karsıma aldım kocam benı ne yaptı ettı ıkna ettı
benım aılem sensın dedi.
düzeldi bu arada ama bak 3 sene geçti şimdi o güne tekrar donduk ve ben bazen bosa gecen o 3 seneme yanıyorum o cesareti bulmustum

edanaz icin guzel bir ornek sin canim

İşte o yüzden samimiyetine inanmam lazım diyorum. Acelem yok, çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem artık yok, yavaş yavaş bakacağım gelimelere. Ama kızlar siz yanlış anladınız benim kaynana gece biz yatarken girerdi odamıza. Sabah da kapıyı çalmadan girer uyandırır hadi kalkın karnım acıktı derdi, gelin kahvaltı hazırlayacak ya. Zaten sadece tatillerde gidebiliyorduk, çalışıyorum, yoruluyorum, dinlenmek istiyordum, ama hiç bırakmadı, kızına bişey söylemez bana iş buyururdu

abla benimki tam tersine ben is yapmak isterdi yaptirmazdi birak yapma benim evim temiz senin temizlemene gerek yok derdi. ama esim isten gelince baslardi saymaya "butun isi ben yaptim, cok yoruldum, yemegi ben yaptim" benimde gozume bakardi inadina bunlari soylerken. esimde akkilim inanirdi. sonra biz birbirimiz yerdik oda gobek atardi

İşte o yüzden samimiyetine inanmam lazım diyorum. Acelem yok, çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem artık yok, yavaş yavaş bakacağım gelimelere. Ama kızlar siz yanlış anladınız benim kaynana gece biz yatarken girerdi odamıza. Sabah da kapıyı çalmadan girer uyandırır hadi kalkın karnım acıktı derdi, gelin kahvaltı hazırlayacak ya. Zaten sadece tatillerde gidebiliyorduk, çalışıyorum, yoruluyorum, dinlenmek istiyordum, ama hiç bırakmadı, kızına bişey söylemez bana iş buyururdu

senınkı daha gıcıkmıs hakıkaten
evet sakın acele etme ltf bak kendıne yenı bır hayat kurmssun zor evet ama bıraz daha zaman...

sana katiliyorum abla. insan 7 sinde neyse 70 inde odur dereler. simdi edanazin kiymetini anladi. su an uzaklar birbirlerine ondan adam hem ozluyo hemde piman. ama ayni evde olunca eski seyler kaldigi yerden devam eder...

Anlamasa zaten aramaz sormaz bile iş işten geçtikten sonra kafalarını duvarlara vuruyorlar aslında.

Kızlar ben adamı boşadım, başka şehre resmen kaçtım, ama adam beni bırakamıyor, bugün sabah gene aradı, seni çok özledim diyor, bir hafta içinde özledmi diye ağlamaya başalr. Anası bize bunları yaptı, adam ses çıkaramadı ama şimdi dizginler bende... Anası ile görüşmüyor, açtı ağzını yumdu gözünü hakkını da sütünü de helal etme dedi. Gerçi bunları boşandıktan sonra dedi ama olsun. Ne olacağı belli olmaz. Şimdi sen haklı imişsin, ben annemi kardeşimi hiç tanımamışım diyor. Hergün arıyor. Bn eşimi çok sevdim, ama çok kırdı beni, bazı şeyler boşanmamız sonrası düzelecekse bu da olabilir ama önce samimiyetine inandırmalı beni

inşallah samimiyetine inandırır seni ablacım

Evet kızlar bunlar bana örnek, ama daha da önemlisi 9 yıldır olan kötü şeyleri unutamıyorm. Hak etmediğim şeyler yaşadım, Belki de adam kendini paralasa bile ben artık onu istemeyeceğim, aklıma geldikçe olanlar Sedat'ı paralamak geliyor içimden hala. Sakinleşemiyorum ve ben bunları unutamadıkça nasıl bir beraberlik olabilir ki. Sedat'ın işi çok zor, ama ben artık hiçbirşey yapmayacağım, bundan sonrası ona kalmış. Çok susutum, sabrettim, konuştum, ağladım, yalvardım, hiçbişey fayda etmedi. Kinim kötüdür benim, Sedat'd bunu biliyor, gene de bana yardımcı olmadı, istemezdim kinleneyim ama o yaptı.

böyle cadıların yatacak yeri yok valla pislik insanlar nefret ediyorum böyle insanlardan ...

abla benimki tam tersine ben is yapmak isterdi yaptirmazdi birak yapma benim evim temiz senin temizlemene gerek yok derdi. ama esim isten gelince baslardi saymaya "butun isi ben yaptim, cok yoruldum, yemegi ben yaptim" benimde gozume bakardi inadina bunlari soylerken. esimde akkilim inanirdi. sonra biz birbirimiz yerdik oda gobek atardi

Allahım ya ne ister bu kadınlar bilmem ki
sankı gelın değil de kumasın

Evet kızlar bunlar bana örnek, ama daha da önemlisi 9 yıldır olan kötü şeyleri unutamıyorm. Hak etmediğim şeyler yaşadım, Belki de adam kendini paralasa bile ben artık onu istemeyeceğim, aklıma geldikçe olanlar Sedat'ı paralamak geliyor içimden hala. Sakinleşemiyorum ve ben bunları unutamadıkça nasıl bir beraberlik olabilir ki. Sedat'ın işi çok zor, ama ben artık hiçbirşey yapmayacağım, bundan sonrası ona kalmış. Çok susutum, sabrettim, konuştum, ağladım, yalvardım, hiçbişey fayda etmedi. Kinim kötüdür benim, Sedat'd bunu biliyor, gene de bana yardımcı olmadı, istemezdim kinleneyim ama o yaptı.

abla bişey sorcam ama çekiniyoruma.s.

Mutlaka inanman lazım edacım yoksa tekrar başlarsanız sıkıntılar yaşarsanız pişmanlık duyarsın sonra .,

Anacım senin kayganada ne biçim insanmışya kapı çalmadan girilirmi odaya ya uygun değilsen o anda herşey olabilir .

Dizi varya neriman turuncu misali seninkide

Ah canım:1hug:hakkında hayırlısı neyse o olsun.Erkekler böyle ama sonradan dank ediyor malesef:eek:klava:
yanlrındayken de cepte gözüyle bakıolar bize.
Ben de sabrettım bılıosun 2 hafta oldu ama şimdi çok sinirliyim

Mutlaka inanman lazım edacım yoksa tekrar başlarsanız sıkıntılar yaşarsanız pişmanlık duyarsın sonra .,

Anacım senin kayganada ne biçim insanmışya kapı çalmadan girilirmi odaya ya uygun değilsen o anda herşey olabilir .

Dizi varya neriman turuncu misali seninkide

abla neriman turuncu cocuklarini seviyo gene benimiki onu bile yapmiyo. sadece benim esimi sever cunku esim istemeden olmus ve aldirmaya gitmis tam aldiracakken vazgecmis onun icin esim onun gozunde daha bebek. buda beni cileden cikariyo

Ah canım:1hug:hakkında hayırlısı neyse o olsun.Erkekler böyle ama sonradan dank ediyor malesef:eek:klava:
yanlrındayken de cepte gözüyle bakıolar bize.
Ben de sabrettım bılıosun 2 hafta oldu ama şimdi çok sinirliyim

sen neler yasadin caim anlatsana merak ettim

abla neriman turuncu cocuklarini seviyo gene benimiki onu bile yapmiyo. sadece benim esimi sever cunku esim istemeden olmus ve aldirmaya gitmis tam aldiracakken vazgecmis onun icin esim onun gozunde daha bebek. buda beni cileden cikariyo

senin işin daha zor eşinede çok düşkündür şimdi o allah bilir eşini gördüğünde ay ne kadar zayıflamışın gelin sana hiç bakmıyomu diyodur o

Allahım ya ne ister bu kadınlar bilmem ki
sankı gelın değil de kumasın

Hatta benim ki, benim evimde misafir varken ki misafirde Sedat'ın abi gibi sevdiği biri, onun önünde kaynanam oğlum beni severdi, seninle evlendiğinden beri beni aramıyor bile, seni çatır çatır boşatacağım, iki maaş alıyorunuz ne yapıyorsunuz paraları, eşyan olmasın, benim de eşyam yok seninde olmasın, aç mezarı yok ama genç mezarı çok dedi.Ve o abimiz bunları Sedat'a anlattı. Ben orada Sedat'tan anne evime gelme, o benim eşim, bunları söylemeye hakkın yok demesini beklerdim. Sedat annemle konuştum, böyle yapacaksan bir daha gelme dedim diyor. Bu tarzda söylediğine inanmıyorum, çünkü annesine inadına daha çok geldi, aradı.

senin işin daha zor eşinede çok düşkündür şimdi o allah bilir eşini gördüğünde ay ne kadar zayıflamışın gelin sana hiç bakmıyomu diyodur o

evet canim aynen. kayganam genellikle aksamlari arar ve ne yemek yedigini sorar esime ama aynen boyle soruyo bak. oglum ne yedin, ne yemek yapildi, karnin doydumu, doymadiysa soyle tekrar yapilsin,beni ogluna hizmetci diye aldi

evet canim aynen. kayganam genellikle aksamlari arar ve ne yemek yedigini sorar esime ama aynen boyle soruyo bak. oglum ne yedin, ne yemek yapildi, karnin doydumu, doymadiysa soyle tekrar yapilsin,beni ogluna hizmetci diye aldi

eşin ne diyo pekiiii???

X