- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.821
ay böyle pat die gircem sohbetin içine ama valla sana da eşine de bravovereliniortak
burayı eceyi takip ederken buldum onuda söleyim desırnaşık şey
aman kiz soyleme nazar degecek adama...
hak etti ama ne yapayım
sanada abla diyebilirmiyimbilmiyorumkismile:ecrin_bebek:
bende mi soylesem acababilmiyorumkismile
ay böyle pat die gircem sohbetin içine ama valla sana da eşine de bravovereliniortak
burayı eceyi takip ederken buldum onuda söleyim desırnaşık şey
diyebilirsin tabi zaten bemim kızla aynı yaştasınız kızım gibi oldunuz zaten :1hug:
ona sen karar ver tepki çok önemli çünkü delikafadulden
sağol canım hoşgeldin aramıza:dance:
Takıl bize kaynatalım. Bazen böyle dertleşiriz bazende gülmekten kriz geçiririz... Çok güzel ortamımız, hepimiz kardeş olduk, sende katıl bize
hoşbulduk saolun kızlar.kısaca bahsedeyim bari kendimden demi:)30 yaşındayım 1,5 senelik evliyim bebeğim yok çalışmalara başlamadık başlayamadık daha doğrusu.antidepresan içiyorum.bırakmak üzereyim .yaza başlıcaz ALLAH'ın izniyle çalışmalara.ev hanımıyım.ankara'dan ist a gelin geldim.çok sıkıntı çektim başlarda ama alıştım şimdi.
hoşbulduk saolun kızlar.kısaca bahsedeyim bari kendimden demi:)30 yaşındayım 1,5 senelik evliyim bebeğim yok çalışmalara başlamadık başlayamadık daha doğrusu.antidepresan içiyorum.bırakmak üzereyim .yaza başlıcaz ALLAH'ın izniyle çalışmalara.ev hanımıyım.ankara'dan ist a gelin geldim.çok sıkıntı çektim başlarda ama alıştım şimdi.[/QUOTE
İnsan herşeye alışıyor değil mi zamanla
hos geldin canim.
Akasia sürtünme işi nasıl gidiyor? Bu defa olacak mı sence
abla esime soyliyemedim utandim nerden cikti bu diyecek diye
Direkt yap
kizlar biri beni guldursun lutfen
selam çıtırlar..