Cadı kazanı..

Kaynanamın son bombasını öğrenince "gelin kısır çocuğu olmuyor" lafını ben cinnet geçirdim. psikoloğa gitmeye karar verdim, sonra dedim ki psikolğa vereceğim para ile ikinci, çalıntı bir silah bulayım gidip kaynana, görümce halledeyim, hatta çevreden istekde alıyordum, ben nasıl olsa içeri greceğim bari sizinileride halledyim, siz bana içeride bakarsınız dedim. Hatta arkadaşlarından biri silah parasına ortak olmayıda teklif

Kızlar sizin sohbetinize doyum olmaz, ben kaçar gider...Malum yarın erkenden,daha horozlar bilem tavuklara sarılıp uyuyorken ben kalkcam (

Edanazcığım yeni cici evin hayırlı uğurlu olsun tekrardan...Herkese iyi geceler...opuyorumnanaktan

Bende 06:30 da kalkacağım ama şimdi yatarsam sonra sabah ezanından önce kalkıyor sanki caminin imamı benim

Çok sevindim edanaz, huzurla yaşarsın inşallah opuyorumnanaktan

Ben de yavaştan kaçıyorum, hepinizi de öpüyorum opuyorumnanaktan

Bir saat var arada yani. Nasıl seviyor musun orayı? Gerçi sevdiğin kişi ile olunca yerin önemi yok. Sen sabırlı ol canım, eşin de daha küçük, yavaş yavaş herşey yerleşecek. Yaşının hayatınıntadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…