- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
Bir saat var arada yani. Nasıl seviyor musun orayı? Gerçi sevdiğin kişi ile olunca yerin önemi yok. Sen sabırlı ol canım, eşin de daha küçük, yavaş yavaş herşey yerleşecek. Yaşının hayatınıntadını çıkar.
Bir saat var arada yani. Nasıl seviyor musun orayı? Gerçi sevdiğin kişi ile olunca yerin önemi yok. Sen sabırlı ol canım, eşin de daha küçük, yavaş yavaş herşey yerleşecek. Yaşının hayatınıntadını çıkar.
birdaha esim evde olunca kk ya girmeyecem. cok baglandim buraya. sanki butun gun yetmiyo bana buraya girmek icin, esim salonda ben odada olmuyo. onu cok ihmal ettim bu ara. hemde hasta simdi. sanki esmi kk ile aldatiyormusum gibi geliyo. o hic bisey demiyo ama benim icime sinmiyo. o yattiktan sonra oyle girecem artik.
Ben geri geldim...
akasia bak ne yapalım biliyor musun? sen bana eşinin evde olduğu saatleri, yalnız olduğun saatleri söyle, bende eşin evde iken seni onun yanına göndereyim. Ama damat seni üzmesin, akıllı olsun, kulaklarını kesip gözlerine yama yaarım onun yoksa
yani sicak derken arkadas anlamnda. yarin mavi gelsin de onu oldurecem iyice maskara olduk millete