Cadı kazanı..

birdaha esim evde olunca kk ya girmeyecem. cok baglandim buraya. sanki butun gun yetmiyo bana buraya girmek icin, esim salonda ben odada olmuyo. onu cok ihmal ettim bu ara. hemde hasta simdi. sanki esmi kk ile aldatiyormusum gibi geliyo. o hic bisey demiyo ama benim icime sinmiyo. o yattiktan sonra oyle girecem artik.

Demek arada bir saat var. Nasıl orada yaşamayı seviyor musun? Gerçi sevdiğin kişi olunca yerin öenemi yok. Hayatın tadını çıkar.

evet seviyorum. cunku burda dogdum burda buyudum. dogdugum mahallede oturuyorum yine kopamadik burdan. esimde burda dogdu. biz onunla cocukluk arkadasiyiz. cok kavga ederdik.

Ben de sana eşin ne zaman geliyor diye soracaktım. Aralıkda türkiyeye gelme duruunuz var, o zamana kadar iyice ilgilen eşinle de geldiğinde seni yalnız bırakmasın. Hemde beraber olduğunuz zamanın tadını çıkar.... Hadi canım eşinin yanına git. Kocaman öptüm seni. Melekler korusun seni öptüm

Yalnız bizim konu adıda cidden komik olmuşşşş ısmi duyanlar bunalr ne yapyo diycek

akasia bak ne yapalım biliyor musun? sen bana eşinin evde olduğu saatleri, yalnız olduğun saatleri söyle, bende eşin evde iken seni onun yanına göndereyim. Ama damat seni üzmesin, akıllı olsun, kulaklarını kesip gözlerine yama yaarım onun yoksa

esim sabah 6h30 aksam 5h30 calisir

yani sicak derken arkadas anlamnda. yarin mavi gelsin de onu oldurecem iyice maskara olduk millete

Kıyama sana, bütün gün yalnızsın. Eşinin çalışma saati de çok uzunmuş. Sen onun için bir an önce çocuk istiyorsun, canın sıkılıyor... Kuşum burada durursan bebek olmaz.... Bence sen bişeyleri yanlış yapıyorsun.... Bi düşün bakalım ne olabilir.

yani sicak derken arkadas anlamnda. yarin mavi gelsin de onu oldurecem iyice maskara olduk millete

Bak gören yanlış anlıyor, merakla geliyor herkes.... Arkadaşlar herşey normal..... Grip bir durum yok..... Doyumsuz sohbetler desek o da 900 lü numaralr gibi oldu. Ah mavi attı lafı ortaya gitti...

Moral çok önemli. Sakın kendini üzmeyeceksin. Bir de dr lar düşünmeyin çocuk konusun diyor, sanki mümkünmüş gibi.... Esasında doğru yapıyorsun, başka şeylerle uğraş, kafanı dağıt, eşinle beraber olmayı çocuk için düşünme. Sanki hamile kalmamak için korunuyormuşsunuz gibi düşn.

adi canım git artık eşinin yanına. Zaten adam sabah erken kalkıyor, biraz birlikte vakit geçirin. Öptüm canım, yarın görüşürüz.18 nisandan sonra 1 mayısa kadar gündüzleri evdeyim, izinli olacağım, daha rahat görüşürüz. Kendine dikkat et,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…