-
- Konu Sahibi BenmasMavi
Kaçırmasınlar kız sonra seni sırnaşık şey
Hep ben mi şanssız olacağım, o da bu saatten sonra beni kaçıracak adamın şanssızlığı olur. Herhalde adamın canına okurum ben...
kendime kahve yapip geliyorum. isteyen varmiiiiiiiii
kendime kahve yapip geliyorum. isteyen varmiiiiiiiii
Hazır mutfağa kadar gitmişken gelirken birde su getiriver -tatlicadiarzu-
İşte olay bu kızlar, esasında şu an buradaki kimsenin eşinde şikayeti yok. Bütün şikayetler eşinin ailesi işe karışınca oluyor. Hatta benim bu konuda iyi bir fikrim vardı işyerinden arkadaşlr engel oldu.
Kaynanamın son bombasını öğrenince "gelin kısır çocuğu olmuyor" lafını ben cinnet geçirdim. psikoloğa gitmeye karar verdim, sonra dedim ki psikolğa vereceğim para ile ikinci, çalıntı bir silah bulayım gidip kaynana, görümce halledeyim, hatta çevreden istekde alıyordum, ben nasıl olsa içeri greceğim bari sizinileride halledyim, siz bana içeride bakarsınız dedim. Hatta arkadaşlarından biri silah parasına ortak olmayıda teklif etti...
Kızlar çok kahve içmek yok. Biraz saygılı olun, bizim ailede kadınlar çok saygılıdır hep kocalarına yol veriri. Adamlar önce gider zavallı ailemin kadınlarıda dul kalıp hayata tutunmaya çalışırlar.. Erkeğe saygı başkadır...
Oy aman ne güzel ev sahipleri varmış buranın böyle, hoşbuldum, yirim sizi Şeniz
Ne iyi etmişsiniz, muhabbetiniz daim olsun, Allah tadınızı kaçırmasın hiç :1hug:
Edanazcım, nasıl geçti Bilecik yolculuğun, buldun mu gönlüne göre ev ?