- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
edanaz abla hani demistin ya ck komik bir anim var diye onu dyorum. hatta bir ara anlatirim guleriz demistin
napim adam takıntı haline getirdi bende kocişimin sözünü tutuyorum işte girmiyoru kk ya:roflol::roflol: ayyy ne güzel seninkini uyutp girebiliyosun ben geçen gün denedi yataktan çıktım açtım pc yi bi baktı damladı arkamdan ne yapıyosun dedi bende uyku tutmadı müzük dinlicektim hem sen niye kalkıyosun nasıl emzikli bebek annesini bırakmaz yaaa buda öyle geçen bayram annemler gittim bu gelmicekti bi baktım 2 gün sonra damladı annemde benle dalga geçiyo kızım sen bunu emziriyonmu niye seni bırakmıyo diyekaydirigubbakcemile3
Fıstıklar benimki gelmek üzere -tatlicadiarzu-
Yarın görüşürüz...
burdayız burda senin wc den çıkmanı bekliyodukkaydirigubbakcemile3
Dikkat edin kocalarınıza yakalanmayın, ondan sonra adamlar ensenizde ayrılmaz meraktan.
mavi bide mavera ikinizde istanbuldan siniz niye yuz yuze gelmiyorsunuz. iyi olmazmi keske bende tr de olsaydim
Dikkat edin kocalarınıza yakalanmayın, ondan sonra adamlar ensenizde ayrılmaz meraktan.
akasia ne zaman geleceksin türkiyeye
mavi bide mavera ikinizde istanbuldan siniz niye yuz yuze gelmiyorsunuz. iyi olmazmi keske bende tr de olsaydim
belli deil ama herlade 12. ayda felan oda kaynanamlarin yanina gidecezklava: maalesef hic istemiyorum ama benim koca iste:tomato: