Cadı kazanı..

Yok anam, koltuğu öbür odaya çekeyim gelecem... Zeyno'nun da esat a gideceğini sanmam.. belki kudurtmaya gitmiştir

ablacim bende cikiyorum . saat 10 yataga kon. uykum var kocami beklersem sabah olur ben en iyisi yatayim. opt byby

yok merak etme esata falan gitmedim benim beceriksi bebeği uyutamadı olaya el koydum...
yanaşıyo ama ben mesafemi koruyom acık daha sürtsün zamanı var

Günaydın canım, çok iyiyim sen nasılsın? Nasıl gidiyor... Kıvılcım çıkıyor mu esatın burnundan sürtülmekten.

gunaydin kizlar nasilsiniz? ne bilim zeynepcim birden cikinca dedim heralde esat goturdu kizi. neyse canim iyi olun aman.

gunaydin kizlar nasilsiniz? ne bilim zeynepcim birden cikinca dedim heralde esat goturdu kizi. neyse canim iyi olun aman.

bi yre götüremedi çok çabaladı ama kaydirigubbakcemile3
sen dün nekadar bizleride kudurtmaya çalışsanda olmadı:roflol:

Unutur muyum hiç hasanımı? Tembellik yapıyorum kızlar, vitrini yerleştireceğim kalkmak gelmiyor içimden.

yok yok unutacağını sanmam bu hasan kim nerden çıktı dünden beri sorim diyorum unutuyorum

Unutur muyum hiç hasanımı? Tembellik yapıyorum kızlar, vitrini yerleştireceğim kalkmak gelmiyor içimden.

aman bosver ne vitrini bugun duzecen yarin toz olacak ondan sonra bir suru is. anlat bakalim ne giyecen aksam? saat kacta bulusuyosun avukat beyle?aklinialirimsmile

boşver abla yerleştirirsin yaaa kaynanamı var başında sanki kim karışır sana :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…