- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.121
Bak benim adıma Yeşim, hatta adımı Aşkın koyacaklarmış sonra akıllının biri çıkmış erkekler Aşkım der demiş, birkaçgün isimsiz kalmışım bende....
Ya pasta börek yemeyelim ben rejimdeyim, şu an 60 kg yim amacım 52-53 olmak.
istersen bende sana patesli börek ve ağlayan kek verim hemide çikolatalıcokacimcoook
aksam ne yemek yapyosunuz kizlar? bir akil verin
ay bu kadar olur kalp kalbe karsiymis oglen aglayan kek yapacaktim. aksam esimin yegenleri gelicekti. neyse ben yapmam artik sende varmis nasil olsa sen bana gonderirsinkaydirigubbakcemile2
bende yemekleri eşim yapıyo biliyosun ama benim canım bugün etli nohut ve nohutlu pilav istedi...
yemeğini ben yapacam pilavı ve salatayı benimki yapacak
Boyum 1,65 ama kendimi şişman hissediyorum. 87 den 60 a inince kardeşimin çok hoşuna gitti, beni kucağına alıp gezdiriyor, kız minicik kalmışsın sen diyor.
Boyum 1,65 ama kendimi şişman hissediyorum. 87 den 60 a inince kardeşimin çok hoşuna gitti, beni kucağına alıp gezdiriyor, kız minicik kalmışsın sen diyor.
baya bi kilo vermişin abla yaaa nasıl verdin kiloları?
ben 1.75 boyundayım kilomda65 ama uzun olduğum için zayıf duruyor benimkide diyete falan başlarsam çok kızıyo daha kilo almamı ister hep
senin kocaya soyle bizede ugrasin:roflol:
akannehir
noldu kız çokmu kiloluyum
Zeyno esata söylesen de bana da gelsin, yemeği ben yaparım o diğer işleri yapsın..
Zeyno esata söylesen de bana da gelsin, yemeği ben yaparım o diğer işleri yapsın..