Cadı kazanı..

burdayim abla esim geldi kumanda icin birbirimizi yedik ama o kazandi. ben yaprak dokumune bakacaktim oda ben maca bakacam dedi. mac bitsin bende ondan intikam alacam

al kiz abla intikamini bak aradan 20 yil gecmesine ragmen hala unutamiyosun. demekki bende unutmicam bazi seyleri

ende intikamın al da benim gibi yirmi yıl bekleme... Bu salak ilk evlendiğinde karısına Yeşim diyormuş yanlışlıkla, kızı olunca da adını yeşim koymaya kalkmış... Öküz değil de ne dersin buna... Kendi kendine yapmış, şimdi son darbe benden

aaaa inanmiyorum gercektenmi vay salak. ne adamlar var ya. sende u sefer sosyete kiliginda cik karsisinsa

evet abla al intikamını peki sedatla görüşüyomusun ona anlatcanmı merak ettimde:kedi:

abla bisey sorcam sizde gerdek gecesinde kapi bekleme varmi..

benim eşimin memleketinde var ama biz oralara hiç gitmedik ikimiz gizlice evlendik ...
mesela benim görümcem evlendi onun görümceleri yarım saate bi çalmışlar kapıyı bitmedimi daha diye

benim eşimin memleketinde var ama biz oralara hiç gitmedik ikimiz gizlice evlendik ...
mesela benim görümcem evlendi onun görümceleri yarım saate bi çalmışlar kapıyı bitmedimi daha diye

offfff bu benim gerdek gecesi hic aklimdan cikmiy da ondan sordum

Bak gerdek gecesi dediniz heyecanlandım gene.... Biz de yok öyle adetler.... Sedat biraz önce aradı, sadece normal konuşuyoruz... Ona hiçbişey anlatmayacağım, çekemem kimsenin çenesini

eeee benimki geldi işten yemeği hazırladı sofrayı topladı bulaşığı yıkadı şimdide bebeği uyutuyo.....
:umursamaz:

oh oh oh oh cektir acik. akli basina gelsin kadinlara eziyet etmek neymis gorsun. fazla da ileri gitme dozunda biraksengözlerimebaksanab

Bak gerdek gecesi dediniz heyecanlandım gene.... Biz de yok öyle adetler.... Sedat biraz önce aradı, sadece normal konuşuyoruz... Ona hiçbişey anlatmayacağım, çekemem kimsenin çenesini

o hala seni seviyomu aradığına göre:uhm:

Ben de sedat ı seviyorum ama uzaktan, boynuna dikkat kaynana çıkabilir, ısırabilir yazısı asacağım onun. Kızlar harbiden sıcak sohbetlere kayıyoruz millet 900 lü numara sanacak. Ne cins kadınlarız ya, dün ağlıyorduk bugün yapmadığımız fırlamalık kalmadı....

valla abla benimkinin halini gördükçe ğlamayı bıraktım kırıldığımla kaldım

hic sorma ablacim ben azdim galiba. ne yapalim mavi basladi sicacik diye bende devam ediyorum.

yok zeynep cim anlatmak istemedigimden deilde aklima geldikce guluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…