Cadı kazanı..

Bimem daha haber yok, pembe don kesinde üstüme ne giyeceğim. Kız ben çok seviyorum vitrini, dantellerle süslemeyi, evimle ilgilenmeye süslemeye bayılıyorum. Dur avukatın kardeşini bir arayım bakalım neler olmuş

yok yok unutacağını sanmam bu hasan kim nerden çıktı dünden beri sorim diyorum unutuyorum

dun yesim abla dedi ki " ankarada 80 yasinda bir adam var dedi onunla evlenecem dedi" bende" bizim koyde 93 yasinda 9 kadin eskitmis bir dede var dedim ismi de hasan dedim" seni ona alacam dedim ondan cikti bacim bu hasan konusu:icecream:

anaaaa ben avukatı tamamen unutmuşum naptın benim sosyete ablam karar verdinmi sosyetik kıyafetlerine:lepi:

dun yesim abla dedi ki " ankarada 80 yasinda bir adam var dedi onunla evlenecem dedi" bende" bizim koyde 93 yasinda 9 kadin eskitmis bir dede var dedim ismi de hasan dedim" seni ona alacam dedim ondan cikti bacim bu hasan konusu:icecream:

hımmm anladım şimdi enişte beyin hikayesini

Bimem daha haber yok, pembe don kesinde üstüme ne giyeceğim. Kız ben çok seviyorum vitrini, dantellerle süslemeyi, evimle ilgilenmeye süslemeye bayılıyorum. Dur avukatın kardeşini bir arayım bakalım neler olmuş

simdi adam ne giysem diye telasa dusmustur. dusunsene adam heydandan senin yaninda altina isiyomus:roflol:

Avukattan haber yok kızlar, kardeşini aradım müsait değil galiba açmadı telefonu, müsait olunca bana haber verir o.

Ya şimdi gaza geldim bende merak ettim neler oldu acaba? Çok fesat oldum ben kızlar ya... Erkeklere eziyet ettikçe mutlu oluyorum, kendimden korksam mı acaba? Ne korkacağım ya erkekler benden korksun

vazgeçmez heralde yaaaa
boşver abla tadını çıkar hayatın canın ne istiyosa onu yap erkekler hak ediyo

X