Cadı kazanı..

bugun hic iyi deilim morelim sifir. dun esimin halasi aradi beni cileden cikardi. bunlarin artik sulalesinden nefret nefret nefret ediyorum. biktim bunlardan ne istiyorlar benden anlamiyorum, benim herkesden fazlam ne bilmiyorum, artik kin duyuyorum bunlardan, ama kocam icin katlaniyorum, buda nereye kadar bilmiyorum, beni deli etmeden rahat etmiyecekler, yeter artik rahat birakin beni ne istiyorsunuz benden anlamiyorum. oglunuzu mu kiskaniyorsunuz bende haaaa. o zaman ne diye evlendirdiniz benim basimi yaktiniz, madem oglunuzu bana verdiniz bende size geri vermiyorum o benim artik catlayinda patlayin, annem kizi vermem dedi kiyametleri kopardiniz illa alacaz diye, biz onu gelin deil kizimiz yapacaz dediniz, hani ne yaptiniz bi b........ yapmadiniz. beni timarhaneye kapatmadan ki......iniz sogumicak, timarhaneye kapatildigim gun ki......niza kina yakin bol bol.

Kimse sana bişey yapamaz, biz beraber olup kınaya b iz yakacağız, sakin ol kuşum. Kıskanıyorlar, insanlar fesat, kendileri mutlu değil ya başkaları da mutlu olmasın istiyorlar. İmadına mutlu olacaksın. Şimdi söyle bakayım bana, onların sana söyledikleri sözlerle sana bişey oluyor mu? Sana oro.... Deseler sen oro.... mu oluyorsun? Kendi kalitelerini ortaya koyuyorlar. Eşin de bunları görüyor, şimdi susuyor, bizlerin aile yapısında büyüğe saygı var o yüzden susuyor, ama eşinin sabrı taşınca hepsinin canına okuyacak. Sen muhatap olma onlarla, ama söylenenleri üzüldüğünü eşine anlat, onun yanında ağla ki eşin bişeyleri daha çabuk anlasın. Yalnız değilsin bebeğim, ben varım, annenler var, biz birleşirsek onların hepsini dövüp paralarız.

annemler var evet ama onlara hic bisey anlatmiyorum. bir kec defa soyledim babam sikintidan bayginlik gecirdi ondan artik soylemiyorum. babama kiyamiyorum. dun halasi aradi aynen boyle oldu
hala : bebek yokmu bebek
ben: yok hala istemiyoruz
hala: niye yapin birtane 3 sen oldu
ben: daha erken yasimiz daha kucuk
hala: yapmisken ikiz yapin daha iyi olur
ben: tamam ben soyleyim esime ayarlasin seyini
hala: hadi size iyi gunler
ben: mafoldumben

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm.. kaynana gördüm mü dayanamam paralarım, görümceyi yolarım, eltiyi tırmalarım. Kötüyüm ben kötüyüm. Son modal kaynanatör geldi bacım... Verin kaynanalarınız bana alın, öksüz yetim kocalarınızı... En iyi kaynana ölü kaynanadır.

Yeni reklamım nasıl kızlar...

Ne güzel koymuşsun lafı işte niye canını sıkıyorsun. Bak bebeğim, eşlerde hiçbir sorun olmasa bile kadının fiziksel olarak hazır olması zaman alabilir. Genç kızlıktan kadınlığa geçmek o kadar kolay değil. Hem gerçekten yaşın küçük daha, bebek oluncai eliniz kolunuz bağlanacak. Şimdi eşinle gezin, tozun, hayatınızı aşkınız yaşayın. Bebek fikrini çıkar aklından. Sevdiğin adamla beraber olmanın tadını çıkar. ınsanın sevdiği ile beraber olması için bir ömür bile yetmez. Gerisini boşver, halayada söyle biz şimdilik jayatımız yaşıyoruz çok istiyorsan sen doğur hadiyesini de yaparız bebeğin de... Bu da ona kapak olsun

evet lafini verdim ama icim sogumadi. sacini basini yolmak istiyorum. gecen gun kaynanami aradi esim ne yapyosun felan diye oda nazli doktora gitti mi doktor ne dedi..........felan dedi esimde ona sor bana sorma dedi. sanki ben bozuk bir makinayim beni tamire vermisler ben su an tamir oluyorum. cok zoruma gidiyo

Kız boşver onlarıi ölüp gidecekler senle uğraşırken haberi yok. Onun demesi ile sana bişey olmuyor, kuluçka makinası mı istiyormuş habire çocuk doğuracak, tavuk beslesin evde o zaman, hem günlük yumurta yer cadı karı.

abla beni bu durumda guldurdun ya helal olsun sana. kiz 17 tane var torunu hic birini sevmez benimkini seveceginden deil amac bana eziyet etmek

birazdan kiz kardesim gelecek onada eldise dikecez. fotograf makinesini getirecek bcerebilirsem elbisenin resmini koyarim.

Senin becerikli ellerine kurban olayım gülüm. Kolay gelsin sana, kardeşini de öp benim için.

herkese günaydın kızlar size kısaca dün geceyi özet geçeyim ...
dün bu işten geldi ben bebeğimle beraber yatak odasındaydık sırf onla karşılaşmamak için oraya geçtim.. kapıyı bi açtı buu elinde güller tam 25 tane ayrıca en sevdiğim çikolatalı pasta ve tam 20 çeşit çikolata (çikolata hastasıyım ölüyorum çikolata için) özür dilerim karıcım dedi bende hangisi için evinden kovduğun içinmi,sütümün olayışını başıma kalktığın içinmi,saçma sapan laflar ettiğin içinmi , bebeğimi almakla beni tehdit ettiğin içinmi, annemi aradım deyipte başkasını aradığın içinmi,yoksa gökten kemik yağdıramadığım içinmi dedim gözleri doldu hepsi için ayrı ayrı özür diliyorum bi anlık kızgınlıkla yapılmış şeyler ben sensiz neyaparım allah beni kahretseydide onları sölemeseydim sen ogün bana güvenmiyomuş gibi sorunca benden böyle bişey beklercesine sorunca hakim olmadım kendime ben sana bakmaya kıyamazken delimiyim durduk yere sana bağırıp çağırıyım...
nolur beni bırakma ben yapamam ölürüm dedi bende öl umrumda olduğunumu sanıyosun dedim anaaaam adam yine tutamadı gözyaşlarını evet sıra bana geçmişti artı acıtma sırası bendeydi içimde bunun heyacanı vardı... ben ağlayınca sen bana ne demiştin hatırlıyomusun bırak şekil yapmayı dedin şimdi sen bırak bu timsah göz yaşlarını bu sefer inanmıtorum sana merak etme yakında evindende si..olup gidecem giderkende sana 1 kilo kına bırakacam malum yerlerine bolca yakarsın dedim ama şunu untma bu çocuğu benden almaya değil sen feriştahın gelse alamaz bunu o kas kafana sok dedim...
ben konuştum konuştum öylece sustu ve beni dinledi gözleri dolu dolu...
seni bu kadar kırdığımın farkına varamadım bi anlık sinirime hakim olamadım yalvarıyorum affet beni inan şu anda sana çektirdiğimin fazlasını çekiyorum dayanamıyorum affet bitanem dedi o iş o kadar kolay değil dedim sen yap yap sonra tilki kürkçü hesabı pişman ol hayır bunu unut dedim ....
önce kimle konuştuğunu söle dedim ama sakın annemle deme yoksa şerefsizim şuan şu dakika çeker giderim...
tamam sölicem ama kızmıcaksın dedi ona ben karar verebilirim dedim...
bubun bi bekar erkek arkadaşı vardı ben onunla görüşmesini yasaklamıştım buda görüşmüyodu o gün arkadaşı bunu aramış yabancı bi numaradan buda duymamış önce sonra kendi aramış o olduğunu görünce birden kapatamamış suratına biraz konuşmak zorunda kalmış... benimde kızacağımı düşünerek annemle konuştum demiş....
eğer o zamanda böyle anlatsaydın şuan sana karşı duyduğum bütün hisler yerli yeride durudu dedim..
o anda sinirlendiğim için tutamadım kendimi ama çok pişmanım bebeğimiz için bana bi şans daha ver ne istersen yapmaya hazırım iste köpeğin olayım dedi...
konuştukça içim öyle bi ferahladıki anlatamam onu kırdığımı hissettikçe ancak o zaman sakinleşebildim ..
beni bırakma nolur sensiz yaşayamam dedi.. bilmiyorum zamana ihtiyacım var dedim ... tamam aşkım nasıl istersen öyle olsun yeterki beni bırakma köpekler gibi pişmanım dedi ben annemlede konuştum dedim kararlıydım dedim 2.bi şok geçirdi işin ciddiyetini dahada anladı ....
tamam dedim bu evde kalacam ama bu seni affediyorum anlamına gelmez sadece sana zaman veriyorum dedim tamam bitanem ne istersen yaparım dedi öylemi dedim 1 ay boyunca yemekleri sen yapacaksın evi sen temizliyeceksin camlar dahil onlarıda bi güzel sileceksin (ben onun yaptığını beğenmem ama amaç işkence olssun ben tekrar temizleri o gidince)işten gelince bebeğe sen bakacaksın yemeğini sen yedireceksin banyosunu yaptıracaksın uyutacaksın gece uyanmaz ama uyanırsada sen bakacaksın kabulmu dedim hiçbişey demeden kabul bu kadarmı dedi bende yetmed
heralde ben biraz daha düşünür bulurum dedim.... ama çektirecem ona yanına kar kalmıcak bu yaptıklarıkötükedihüso:mymeka:

Zeynep'cim süper bir haber bu. O kadar sevindim ki. Büyük ikramiye kazandım sanki. Kız bu adam seni seviyor. Tam vakti al dizginleri eline bir daha sakın bırakma, sendenizinsiz nefes bile alamasın. Herşey çok güzel canım benim. Zaten dün gece de sorun çıkarsa idi gelip dövecektim onu. Kıyamam ben sana. Kız yemek olarak en zor şeyleri iste, mmantı açsın mesela, camları silerken de etek giysin. Gene psikopatlığım tuttu. Üzülme canım benim, bizler varız yalnız değilsin. Hiçbirimiz yalnız değiliz. Biz artık bir sürü kızkardeşiz.

evet ablacım bu sefer ben nedersem o olacak ama onu öyle bi ezdimki dün gece aklın hayalin durur içim ancak o zaman soğudu dün gece saat 12 de benim canım mantı istedi dedim gitti açık market aradı geldi bana mantı yaptım 2 gün bişey yememiştim doya doya yedim öyle bi ezildiki anlatamam sana öyle mahçubiyet sardıki yüzünü .....
gece bebeğe banyo yaptırdı mamasını içirdi uyuttu bebekte gece hiç kalkmazdı 3 te kalktı ayağında salladı uyuttu tekrar..
önceden olsa asla izin vermezdim sen erkenden işe gidiyosun diye kıyamazdım ama hiç acımadım sabahta 7 de kalktı kahfaltıyı hazırladı omlet yaptı beni uyandırdı sonrada gitti ve saat başı arıyor aşkım napıyosun diyo mesaj çekip duruyor ...
ohhh daha napsamda çektirsem ona diye düşünüyorum..
abla bende seni çooook sevdim iyiki varsın desteklerin için bana evini açma güvenini ve inceliğini verdiğin için sana sonsuz teşşekkür ediyorum ...
benim ablalık yaptın bu iyiliğini hiç unutmıcam....opuyorumnanaktan

ayrıca akasiacıma sevgili maviye baklavaya öznura bana yardımcı ve destek olan herkese çooook teşekkür edrim sizleri gerçekten kardeşten öte seviyorurm .... iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız benim hiç kızkardeşim yoktu birden hepiniz kardeşim oldunuz sağolun kızlar eksik olmayın haklarınızı helal edin ...
yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun....

cok cok sevindim canim benim. birsey unutun ben sana hatirlatayim birde kk ya girmeme karismiyacaksin de kocana. bugun benim de morelim iyi deildi ta ki senin yazdiklarini okuyana dek. ben zaten bilyodum boyle olacagini ben sana demistim dyomusumsaka saka . insallah birdaha boyle seyler yasamazsin bitanem. allah mutlulugunuzu daim etsin. banada bir bebek versin bu arada unutmadan.....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…