Cadı kazanı..

zeynep canim inan okadar sevindimki senin icin anlatamam...kadin olsun erkek olsun..biz insanlar öfke aninda cok acimasiz zalim varliklar oluyoruz birden.sonra o söylenen sözlere pisman oluyoruz.....esimle bende ayni seyleri yasadik..sonra baristik..esler arasinda olur böyle seyler...yeterki daha kötü olaylardan korusun allah yuvalarimizi...her daim mutlu olun ömür boyu canim benim.:nazar:

zeynep canim inan okadar sevindimki senin icin anlatamam...kadin olsun erkek olsun..biz insanlar öfke aninda cok acimasiz zalim varliklar oluyoruz birden.sonra o söylenen sözlere pisman oluyoruz.....esimle bende ayni seyleri yasadik..sonra baristik..esler arasinda olur böyle seyler...yeterki daha kötü olaylardan korusun allah yuvalarimizi...her daim mutlu olun ömür boyu canim benim.:nazar:

iyi dileklerin için sağol canım evet barıştık ama herşey daha hiç bitmedi....
asıl şimdi başlıyo intikamımı bi alayım ondan sonra herşey daha iyi olacakkötükedihüso:enbuyukkk:

annemler var evet ama onlara hic bisey anlatmiyorum. bir kec defa soyledim babam sikintidan bayginlik gecirdi ondan artik soylemiyorum. babama kiyamiyorum. dun halasi aradi aynen boyle oldu
hala : bebek yokmu bebek
ben: yok hala istemiyoruz
hala: niye yapin birtane 3 sen oldu
ben: daha erken yasimiz daha kucuk
hala: yapmisken ikiz yapin daha iyi olur
ben: tamam ben soyleyim esime ayarlasin seyini
hala: hadi size iyi gunler
ben: mafoldumben

İnan aynı muhabbet kaç kez başıma geliyor biliyormusun.

Onlara neyse bebek yapıp yapmayışımızın...cahil insanlar cahil !

Bize de diyorlar yapmışken ikiz yapın diye.nasıl uyuz oluyorum bir bilseniz...

Mavera canım mutlu haberini aldığım için mutlu oldum.

Oh çukulatalı pastadan götürdün güp güp midene :mymeka: bize gelince yok :nazar:

Canımı da çektirdin şimdi :nazar:

Oh iyi yapmışsın pişmanlığını görmüşsün ne güzel olmuş ona kulağına küpe olsun bi daha seni üzmesin ayaklandırmasın bizi burda :mymeka:

cok cok sevindim canim benim. birsey unutun ben sana hatirlatayim birde kk ya girmeme karismiyacaksin de kocana. bugun benim de morelim iyi deildi ta ki senin yazdiklarini okuyana dek. ben zaten bilyodum boyle olacagini ben sana demistim dyomusum:eek:saka saka . insallah birdaha boyle seyler yasamazsin bitanem. allah mutlulugunuzu daim etsin. banada bir bebek versin bu arada unutmadan.....Şeniz

şakkıdı

iyi dileklerin için sağol canım evet barıştık ama herşey daha hiç bitmedi....
asıl şimdi başlıyo intikamımı bi alayım ondan sonra herşey daha iyi olacakkötükedihüso:enbuyukkk:
al kiz..burnu sürtsün biraz..kaydirigubbakcemile3
fazlada ileri gitmede..zaten adimiz cadiya cikmis..:eek:

kizlar allah en kisa zamanda sizinde kucaklariniza bebis verir insallah..üzülmeyin..
gerci cahil insanlardan bol nevar..ister istemez üzüyorlar ..:mymeka:

Kızlar cadı kazanındayız ya süpürgelerimiz nerede? Biz modern cadılarız ama elektrikle süpürgeyle takılsak olmaz mı???ohaoldumsmile

Benimki de marka ama yeni aşkım için sıfırını alırım herşeyin... Ömrümüz beraber geçecek... Kız adam sağlıklı değil de mi? Bi de bu yaştan sonra hamle kalmayaym

Onuncu sonuncu, en kıymetli ben olurum. Ama çok ayıp insan hiç, çakı gibi enişetsine dede der mi?

Ben açamıyorum resmi
Şu an kral tv de Ferda Anıl Yarkın Üzülme şarkısı çalıyor, Sedat bana söylerdi hep.... Sesi o kadar güzeldir ki, ilk sesine aşık olmuştum. Cumartesi gecesi de şarkı söyledi bana.

anlasildi sen sedati unutamiyosun. unut sedati bak sana 93 luk caki kibi adam buldum, birde baslik parasi aldimmi tamam.
albume bak resim orda

akasia şuan benimki evde ve ben kk dayım sesini bile çıkaramıyor :umursamaz:

X