-
- Konu Sahibi BenmasMavi
zeynep canim inan okadar sevindimki senin icin anlatamam...kadin olsun erkek olsun..biz insanlar öfke aninda cok acimasiz zalim varliklar oluyoruz birden.sonra o söylenen sözlere pisman oluyoruz.....esimle bende ayni seyleri yasadik..sonra baristik..esler arasinda olur böyle seyler...yeterki daha kötü olaylardan korusun allah yuvalarimizi...her daim mutlu olun ömür boyu canim benim.
annemler var evet ama onlara hic bisey anlatmiyorum. bir kec defa soyledim babam sikintidan bayginlik gecirdi ondan artik soylemiyorum. babama kiyamiyorum. dun halasi aradi aynen boyle oldu
hala : bebek yokmu bebek
ben: yok hala istemiyoruz
hala: niye yapin birtane 3 sen oldu
ben: daha erken yasimiz daha kucuk
hala: yapmisken ikiz yapin daha iyi olur
ben: tamam ben soyleyim esime ayarlasin seyini
hala: hadi size iyi gunler
ben: mafoldumben
cok cok sevindim canim benim. birsey unutun ben sana hatirlatayim birde kk ya girmeme karismiyacaksin de kocana. bugun benim de morelim iyi deildi ta ki senin yazdiklarini okuyana dek. ben zaten bilyodum boyle olacagini ben sana demistim dyomusumsaka saka . insallah birdaha boyle seyler yasamazsin bitanem. allah mutlulugunuzu daim etsin. banada bir bebek versin bu arada unutmadan.....Şeniz
al kiz..burnu sürtsün biraz..kaydirigubbakcemile3iyi dileklerin için sağol canım evet barıştık ama herşey daha hiç bitmedi....
asıl şimdi başlıyo intikamımı bi alayım ondan sonra herşey daha iyi olacakkötükedihüso:enbuyukkk:
al kiz..burnu sürtsün biraz..kaydirigubbakcemile3
fazlada ileri gitmede..zaten adimiz cadiya cikmis..
akasia şuan benimki evde ve ben kk dayım sesini bile çıkaramıyor :umursamaz: