Cadı kazanı..

Canım ne biçim laflar onlar, kardeş olduk zaten biz. Sizlerde hep benim yanımdasınız, birbirimize destek oluyoruz, kardeşler bunun için değil mi

oğlununda ansınında.......

ne demek canim biz hep senin yanindayiz. tabiki bizimle paylasicaksin baska kiminle paylasican. allah yar ve yardimcin olsun. bisey yapmadan once bebegini dusun sonra yap. merak etme canim sen yalniz deilsin bak annen var biz variz dusunsene annen uursamasaydi ne olurdu ama cok sukur annen senin arkanda.

Kuşum kocaman bir aileyiz biz ve birbirimize hep destek olacağız. Hep beraber en doğruyu bulacağız. Ama bunun için sakinleşmen gerekiyor

zeynep nasılsın bende durumunu takip ediyordum ama bugün misafirim vardı bakamadım. Ne yaptın canım nasıl oldu kalbin. Sakinleştin mi biraz

Öznurcum zeynep aynı bi gelişme yoktu çıkana kadar.

Morali bozuk hala.İşittiği lafları sindirememiş doğal olarak.

Sakinleşince konuşacak eşiyle.

canım benim ya en doğrusu bu zaten. Biraz sussun en azından karşılık vermezse eşide sakinleşir. iki tarafta sinirli olmaz ki çözemezler sorunlarını. İnşallah eşi hatasını anlarda özür diler barışırlar.

zeynep nasılsın bende durumunu takip ediyordum ama bugün misafirim vardı bakamadım. Ne yaptın canım nasıl oldu kalbin. Sakinleştin mi biraz

değişen bişey yok bende aynıyım canım düşündüğün için sağol kendimi iyileştirmeye çalışıyorum

Gözünü seveyim zeynep eşin geldiği zaman hepimizbiliyoruz eşin suçlu olsada karşılık verme konuşma sukunet altındır. Eminim geç olsada hatasını anlayacak. O sakinleşince sen içindekileri kusarsın. Sana bunları yaşatmaya hakkı yok kendini ve bebişini düşün

Evet hatalı olan tek kişi eşi bunu biliyoruz.

Şuan tek tesellimiz eşinin hatasını anlaması ve af dilemesi...

Öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için önce sakinleşmek icap ediyor.

Pardon öznur'cum ev yerleştiryorum da, şimdi iki dakika oturdum, mesajını gördüm.
Yok diyebilmeyi çok isterdim, ama geçecek. Yarına belki de bişeyim kalmayacak. Bugün biraz zırlak günüm galiba, geçecek.

Kolay gelsin canım. İnşallah düzelirsin takma kafana boş ver gitsin

Elini verene Gözünü değdirene, Sözünü diyene Diyemeyene, Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…