Cadı kazanı..

dün kavgadan sonra çıktı gitti 6 buçuk gibi gece 12yi geçiyodu geldi değişen bişey yoktu aynı hödüklüğü devam ediyodu...
bugünde aynı olacak bana öyle bi laf söylediki aklımdan hala çıkmıyo lafı ona yedirecem o lafı...

Haklısın, dünden bugüne sakinleşebilir, en azından maden ona o lafı yedireceğim diyorsun sen sakinleş, cevap verme, akşam geç aklırsa bekleme yat, uyumasan bile uyuyor numarası yap. Sen cevap vermeyince sakinleşir. Sonra da burnundan getirirsin herşeyi, ama şimdi üstüne gitme, vakti gelecek herşeyin

ben inşlah yüzünü görmem bidaha dedim oda köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı dedi...
o kemikleri yedirecem ona

merhaba kızlar bende geldım geyık yapmaya lakın koyu bı sohbetın ortasına dustum sanırım

Sakinleş hayatım. Sakinleşip onun sakinleşmesini bekle, vakti gelice de canına okursun. Madem burnundan getireceksin, sakinleşip beklemen lazım...

abla olmuyo artık ağlayamıyorumda sanki gözpınarlarımda kurudu...

tam neden kavga etttınız sorun ne bılmıyorum ama soz konusu esınse malesef ona zarar verecek davranıslar bumerang gıbı donup senı vurur. sakın olmanı degıl yeterınce sınırını esın yokken bosaltıp esınle sakınce konusmanı onerırım

gercekten agir konusmus. yiprandigini agladigini gorunce adam daha da aziyo sanki. sen kendine gel sakinles. sonra ne yapmak istiyosan yaparsin ama yavas yavas mantikli dusunerek. acele etme bekle sabret

her yara geçiyor ama dil yarası geçmiyo o yara insanın içine işliyo...

her yara geçiyor ama dil yarası geçmiyo o yara insanın içine işliyo...

canım kac yasındasın bılmıyorum ama ınsan herseyı unutuyo vealısıyo ınan bana bır sure sorna bu gunlerını uzulerek hatırlıcaksın ama keske bu kadar mahvetmeseydım kendımı bak hersey duzeldı dıceksın

kızlar dertlerimle sizleride üzdüğüm için hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum hepiniz ayrı ayrı haklarınızı helal edin bana tek bi çift sözün bile hakkı vardır hepinizi kendi kanımdan canımdan kardeşler gibi seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…