- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
- Konu Sahibi BenmasMavi
Elini verene Gözünü değdirene, Sözünü diyene Diyemeyene, Sevgimi görene Göremeyene Günaydın
Uğur böcüğüm, en güzel günler sizin olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elini verene Gözünü değdirene, Sözünü diyene Diyemeyene, Sevgimi görene Göremeyene Günaydın
bugun hic iyi deilim morelim sifir. dun esimin halasi aradi beni cileden cikardi. bunlarin artik sulalesinden nefret nefret nefret ediyorum. biktim bunlardan ne istiyorlar benden anlamiyorum, benim herkesden fazlam ne bilmiyorum, artik kin duyuyorum bunlardan, ama kocam icin katlaniyorum, buda nereye kadar bilmiyorum, beni deli etmeden rahat etmiyecekler, yeter artik rahat birakin beni ne istiyorsunuz benden anlamiyorum. oglunuzu mu kiskaniyorsunuz bende haaaa. o zaman ne diye evlendirdiniz benim basimi yaktiniz, madem oglunuzu bana verdiniz bende size geri vermiyorum o benim artik catlayinda patlayin, annem kizi vermem dedi kiyametleri kopardiniz illa alacaz diye, biz onu gelin deil kizimiz yapacaz dediniz, hani ne yaptiniz bi b........ yapmadiniz. beni timarhaneye kapatmadan ki......iniz sogumicak, timarhaneye kapatildigim gun ki......niza kina yakin bol bol.
Kimse sana bişey yapamaz, biz beraber olup kınaya b iz yakacağız, sakin ol kuşum. Kıskanıyorlar, insanlar fesat, kendileri mutlu değil ya başkaları da mutlu olmasın istiyorlar. İmadına mutlu olacaksın. Şimdi söyle bakayım bana, onların sana söyledikleri sözlerle sana bişey oluyor mu? Sana oro.... Deseler sen oro.... mu oluyorsun? Kendi kalitelerini ortaya koyuyorlar. Eşin de bunları görüyor, şimdi susuyor, bizlerin aile yapısında büyüğe saygı var o yüzden susuyor, ama eşinin sabrı taşınca hepsinin canına okuyacak. Sen muhatap olma onlarla, ama söylenenleri üzüldüğünü eşine anlat, onun yanında ağla ki eşin bişeyleri daha çabuk anlasın. Yalnız değilsin bebeğim, ben varım, annenler var, biz birleşirsek onların hepsini dövüp paralarız.
Ne güzel koymuşsun lafı işte niye canını sıkıyorsun. Bak bebeğim, eşlerde hiçbir sorun olmasa bile kadının fiziksel olarak hazır olması zaman alabilir. Genç kızlıktan kadınlığa geçmek o kadar kolay değil. Hem gerçekten yaşın küçük daha, bebek oluncai eliniz kolunuz bağlanacak. Şimdi eşinle gezin, tozun, hayatınızı aşkınız yaşayın. Bebek fikrini çıkar aklından. Sevdiğin adamla beraber olmanın tadını çıkar. İnsanın sevdiği ile beraber olması için bir ömür bile yetmez. Gerisini boşver, halayada söyle biz şimdilik jayatımız yaşıyoruz çok istiyorsan sen doğur hadiyesini de yaparız bebeğin de... Bu da ona kapak olsun
Zeynep'cim süper bir haber bu. O kadar sevindim ki. Büyük ikramiye kazandım sanki. Kız bu adam seni seviyor. Tam vakti al dizginleri eline bir daha sakın bırakma, sendenizinsiz nefes bile alamasın. Herşey çok güzel canım benim. Zaten dün gece de sorun çıkarsa idi gelip dövecektim onu. Kıyamam ben sana. Kız yemek olarak en zor şeyleri iste, mmantı açsın mesela, camları silerken de etek giysin. Gene psikopatlığım tuttu. Üzülme canım benim, bizler varız yalnız değilsin. Hiçbirimiz yalnız değiliz. Biz artık bir sürü kızkardeşiz.