Cadı kazanı..

canim belki senin dusundugun gibi bisey yoktur belki biseye cok sinirlendi sende teline bakinca iyi sapitti olamaz mi. telefon dokumani eve gelmiyor mu ordan bakarsin emin olmak icin

yok canım ben öyle emin olmadığım bişeye atlamam ayrıca bi sorunu olsa bana sölerdi kesinlikle bundan eminim ama bunları fitil fitil burnundan getirecem anasından emdiği o sütü burnundan getirecem onun...

ne desem seni ikna edemem canim. ama biraz sakinles ve iyice dusun pisman olacagin seyler yapma sonra

Durun kızlar sakin olalım, öfke ile kalkıp zarar ile oturmayalım. Sadece susup beklemeyi denese, ikisi de sakinleşince konuşabilirler mi sizce?

Tamam süründürsün. Ama ikisi de sinirli iken olmaz. Adam sakinleşsin sonra burnundan getirir. Eşinin huyunu da bilmiyoruz sadece tahmini konuşuyoruz.

ben sakinleşemiyorum bilmiyorum nolcak annemle irtibat halindeyiz oda dur bakALIM ŞUANDA SEYıRCıYıM OYUNA Bı KATILIYIM O ZAMAN GÖRSÜN O DıYO...

Canım, eşinin huyunu tam olarak bilmiyoruz. Biraz sakinleşsen, o da sakinleşse sonra burnundan getirsen. Haklısın gücüne gitmekde ama dur biraz, bekle, sakinleş

annen dogru soylemis. o zaman bir dur sakinles eve gelince konusma, o da sakinlesmistir insallah. bir konusun sakin sakin bagirip cagirmadan. o zamn karar ver ne yapacagina. ben boyle dyorum ama edanazin dedigi gibi esinin huyunu da bilmiyoruz

X