- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
dün 18.00 a kadar hiçbi sorun yoktu daha önceki gece sen benim herşeyimsin iyiki benimsin hayatım senle anlamlı gibi laflar ederdi senin anlıyacağın eşşekten düşmüş karpuza döndümmafoldumben ne olduda ne değişti gündüzden bile 2 dafa telde konuştuk ....
Alla alla bu ne değişiklik ki birden bire.
Canım birşey sorcam hani sen dedin ya teli meşguldü diye..Telini incelediğinde kimle konuştuğunu göremedin mi silmiş mi...
canım sen yazdıklarımın hepsini okumamışsın anlaşılan bu eve bişey lazımmı diye aradı bende liste yapmayı unutmuşum sen sadece ekmek al gel dedim bu iyi tamam dedi tavırlı tavırlı sonra ben bidaha aradım bunu başkasıyla konuşuyodu aradı beni ne var dedi bende kimle konuşuyodun deim gayet sakin annemle dedi eve geldi baktım annesi aranmış ama beni aradığı zamanla anasını aradığı zaman aynı yani annesini aramamış ... hatta ben bunun ağzının aradım anneni bende arim ayıp olmasın dedim yok gerek yok dedi her zaman başımın etini yerdi ben sorunca neden bana yalan söledin diye ondan sonra birden bağırıp çağırmaya başladı
hepiniz sağolun arkadaşlar ama ben bu olanları haketmedi yediremiyorum bana ağzına gelenisöyleip el kaldıran ama o elini indiremeyen adamla ben daha napcam bidaha kocam diyşp basıl koynuna girecem o adamın aklımdaki sorular yedi bitirdi beni...
hepiniz sağolun arkadaşlar ama ben bu olanları haketmedi yediremiyorum bana ağzına gelenisöyleip el kaldıran ama o elini indiremeyen adamla ben daha napcam bidaha kocam diyşp basıl koynuna girecem o adamın aklımdaki sorular yedi bitirdi beni...