Cadı kazanı..

Sabah sabah biri aradı o sırada telefonumun şarzı bitti, şarza taktım açtım ama kayıt silinmiş. Biri rüyasında gördü galiba beni...

bende pazara gidecem saat 9 da. bir itegin varmi. sana don alayim istiyosankaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar. ne olmus öyle akşam yaaa inşallah tatlıya bağlanmıştır maveranın durumu çok üzüldüm. arada sırada oluyo böyle şeyler hiç ummadığın şeyleri söyleyip duyabiliyosun. çıkmazlara giriyorz ama Rabbim sonunda açıyor yine yollarımızı canım. ya sabır ya selamet

Sorma canım ya, Zeyno çok kötü durumdaydı akşam, sakinleştiremedik, annesini de aradı, anlattı ama ne karar verdi bilmiyoruz. Kötü durumda idi akşam. Haber alamadık bir daha merak ediyoruz

Sorma canım ya, Zeyno çok kötü durumdaydı akşam, sakinleştiremedik, annesini de aradı, anlattı ama ne karar verdi bilmiyoruz. Kötü durumda idi akşam. Haber alamadık bir daha merak ediyoruz

Canım şuan bu konuyu okuyo gözüküyor...

Noldu ki eşiyle arası bozulmuş okuduğum kadarıyla sebep ne ki

Zeyno'cum istemiyorsan yazma ama bize iyi olduğunu söyle sadece. Gelip alayım mı seni kuşum? Gelmek ister misin bana?

kızlar hepinize günaydın beni merak eden herkezi merakta bıraktığım için özür diliyorum sizden...
evet dün gece annemi aradım konuştuk inanılmaz üzüldü ne diyeceğini bilemedi bunu esatmı yaptı inanamıyorum dedi şoka girdi....
sen neyi nasıl istiyosan öyle yapalım dedi sonra ananem aldı telefonu öyle bir ağladıki telefonda bende tutamadım kendimi ağladım ... ananem şeker hastası bugün yatıp kalmış ...
eşim demeye utandığım adiye gelince gece 24.00 geldi eve be hiç pas vermedim baktım bi umut belki pişman olmuştur diye gördümki değişen bişey yok yine üstüme gelmeye başladı lanet olsun senin gibi adama bu iş bitti artık dedim o iş öyle kolay değil dedi bu evden ancak geldiğin gibi gidersin dedi oğlumu vermem diyo sen nerenin manyağısın yaaa oğlumu senin gibi birine vereceğimi düşünüyosan yanılıyosun senin onun üzerinde hiç bi hakkın yok dedim bana ne dedi biliyomusunuz evet haklısın bende senin gibi süt vermedim tabi olmaz dedi...
sonra geldi zorla bilgsayarımın istedi vermem benim o dedim aldı zorla sonra kalbim öyle bi sıkıştı ve başım döndü tam yatağıma giderken burnumdan bi kan boşaldı ve kendimi yerde buldum başımı radyatöre çarpmışım ve onun sesini duyuyorum kalk kalk şekil yapma ....
ben bunları haketmedim yaaa... bana şunu untma çocuğumu götüremezsi gittiğin heryerde bulurum seni dedi ... allah onun belasını versin .....

ve ben bugün evden giderim diye bütün paramı alıp gitmiş cüzdanımdan salak sanki bu halde gidemicem

kapı kilitli değil ama ben bilmiyorumnapacağımı gitmekten korkuyorum ya bebeğimi alırsa diye abla ben napcam ölü gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…