Cadı kazanı..

Nasıl sana şekil yapma der bu adam ya kuzum benim...

Kıyamam sana.Napmayı düşünüyorsun gidecekmisin

Gitmeye karar verirsen bebeğini de alacaksın bitanem. Zaten mahkeme ona vermez. Önce sakin ol, kararını ver, arkandayım. Ne yapmak istersen yanındayım. ıstersen bebişini al bana gel, annende gelsin bana. Burada kimse bulamaz sizi, annenle oturup konuşursunuz ne yapmak istediğinize karar veririsiniz. Kolay mı öylebebeği almak, paralarım onu, allahını kaybeder peygamberini aratırım ona. Sen sakin ol tatlım.

Tabiki bebeğini de alacaksın kuzum.

Mahkeme vermez ki zaten ona.İlla emzirmek mi gerekiyormuş alla alla..

Bizler yanındayız sakin ol

sağol ablacım senide rahatsız edrim diye korkuyorum ama çok çaresizim çocuğumu alır diye korkuyorum bunun abisinin karısı memlekette kaynanamlarla uaşıyolarmış sonra eltim dayanamamış kaçmış çocuğunu bırakmak zorunda kalmış ve buna çocuğu bida ha vermemişler daha sonra abisiyle barışınca bile vermediler taki çocuk 13 yaşına gelinceye kadar vermedilermafoldumben

mavi sağol canım ama sakin olamıyorum düünden beri 4 paket sigara içtim gözlerim davul oldu ağlamaktan artık yaş gelmiyo gözümden ruhumu hissetmiyorum sanki

Sakın çocuğunu bırakıp çıkma, bana hiç bir rahatsızlığın olmaz merak etme. Abla olarak söylüyorum, için rahat etsin, annen de yanında olursa kendini daha güvende hissedersin. Sen gidince o hemen annenlere gider, onları rahatsız eder. Sakin ol, yanlış bişey yapmayalım.Ne karar verirsen ver annene danış mutlaka.

tamam abla biraz daha sağlıklı düşünürsem kara vercem ama düşünce gücümü yitirdim ben bebeğimden başka bişey düşünmüyorum bide bana diyo beni öldür sonra boşanırız diyo şeytan diyo al fare zehirini doldur zıkkımına gebersin kalsın orada ama değmez

ınsan yerine koyarlarda ieriden çıkamassın. O kadar istiyorsa ölmek kendini öldürsün, senin başını belaya sokmasın. Sen şimdi sakinleş. Birşeyler yedin mi? Sağlığına dikkat et. Sen iyi olmassan hiçbirşy yapamazsın. Lütfen bişeyler ye, sigara içip duruyorsun, aç karnına içme.

dün öğleden beri tek lokma yemedim içim almıyo ablacım iştahtan eser kalmadı bende

yok abla istesemde gitmiyo nasıl olsa sütümde yok bişey fark etmez yani

Süt için değil canım, kendin için. Sen iyi olmazsan bebeğin ne olacak, onlara mı kalsın bebeğin. HAdi bişeyler ye de sağlıklı düşünmeye başla.

Canım sakin ol, sen önemlisin benim için. Bak Bilecik'de evin var. ıste hmen gelip alayım seni. Ne istersen yaparız, ama önce skin olalım ki yanlış bişey yapmayalım. Biraz çarşıda işim var. Seni kızlara bırakıyorum, dönünce haber veririm.

yiyemiyorum almıyo midem fene bulanıyo bebeğime yedirdim şimdi uymaya çalışıyo meleğim....
ya dünden beri düşün düşün aklım almadı ben naptım bnları hakedecek herşeyin en iyisini en güzelini yaptım bi yandan bebğimle uğraştım bi yandan evimi temiz tuttum tek bi gün bile ütüsüz gezdirmedim her akşam 4 çeşit yemeğini yaptım bide yetmedi ona zaman ayırdım bebeğimden arta kalan vaktimi ona verdim fedakarlık yaptım ailemi bile dinlemedim okulu sildim attım geçmişimi sildim herşeyden önce hayatta kimseye yaşatadığım yaşamadığım en saf en temiz halimle sevdim onu .... herkes imrendi sevgimize tanıdığımız herkes eşim olacak hayvana karının kıymetini bil keşke benimde böyle karım olsa dedi hep şükrettim nolursa olsun isyan etmedim herkes mutlu olsun bana yeter dedim...
yaşamasını yaşatmasını bildim... hep destek oldum ...
ama yaşım daha 21 olmasına rağmen yorgun kalbim isyan etmeye başladı....

tamam ablacım iyiki varsın bekliyorum seni:a015:

Dün akşam tesadüfen gördüm konuşmalarınızı. Aranızda arkadaşlık olduğu için yazmak istemedim. Ama içim parçalandı mavera04 ün durumuna. Allah aşkına bu kadar eziyet etme kendine canım güçlü olman lazım. Kocan laf söyledi diye bu kadar kendini bırakmak olmaz ki. Tamam davanda haklısın ama her şeyden önemli evladın. Bak oda sezmiştir sıkıntını ağlıyorduk yazık. Bari onu üzme. Topla kendini bu durumda doğru düşünemezsin. Emzirdiğin için hormonların dolayısıyla hassassında. Bak seni tanımıyorum ama bir anne olarak ben bile sana kapımı açarım canım.

Canım benim yaşadığın olay çok zor biliyorum anlıyorum seni...

Ben de eşimle sorun yaşadığım zamanlarda hep bir tarafım kırık dolaşırım ortalıkta.

Yaşadığın olayda sen de sorun yok inan bana.Hata onda bunu da en kısa zamanda anlar seni kaybetmemek için çabalar inşalalh.

Ama sen o evden çıkıp gittiğin an hiçbirşey eskisi gibide olmaz.Ne yapsa eskiye döndüremez yaşananları.

Durduk yere böyle tavır yapması da çok ilginç.Başka sorunlarınız var mı canım

dün 18.00 a kadar hiçbi sorun yoktu daha önceki gece sen benim herşeyimsin iyiki benimsin hayatım senle anlamlı gibi laflar ederdi senin anlıyacağın eşşekten düşmüş karpuza döndümmafoldumben ne olduda ne değişti gündüzden bile 2 dafa telde konuştuk ....

desteğin için sağol canım eksik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…