- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
Gitmeye karar verirsen bebeğini de alacaksın bitanem. Zaten mahkeme ona vermez. Önce sakin ol, kararını ver, arkandayım. Ne yapmak istersen yanındayım. İstersen bebişini al bana gel, annende gelsin bana. Burada kimse bulamaz sizi, annenle oturup konuşursunuz ne yapmak istediğinize karar veririsiniz. Kolay mı öylebebeği almak, paralarım onu, allahını kaybeder peygamberini aratırım ona. Sen sakin ol tatlım.
Sakın çocuğunu bırakıp çıkma, bana hiç bir rahatsızlığın olmaz merak etme. Abla olarak söylüyorum, için rahat etsin, annen de yanında olursa kendini daha güvende hissedersin. Sen gidince o hemen annenlere gider, onları rahatsız eder. Sakin ol, yanlış bişey yapmayalım.Ne karar verirsen ver annene danış mutlaka.
dün öğleden beri tek lokma yemedim içim almıyo ablacım iştahtan eser kalmadı bende
Canım sakin ol, sen önemlisin benim için. Bak Bilecik'de evin var. İste hmen gelip alayım seni. Ne istersen yaparız, ama önce skin olalım ki yanlış bişey yapmayalım. Biraz çarşıda işim var. Seni kızlara bırakıyorum, dönünce haber veririm.
Canım benim yaşadığın olay çok zor biliyorum anlıyorum seni...
Ben de eşimle sorun yaşadığım zamanlarda hep bir tarafım kırık dolaşırım ortalıkta.
Yaşadığın olayda sen de sorun yok inan bana.Hata onda bunu da en kısa zamanda anlar seni kaybetmemek için çabalar inşalalh.
Ama sen o evden çıkıp gittiğin an hiçbirşey eskisi gibide olmaz.Ne yapsa eskiye döndüremez yaşananları.
Durduk yere böyle tavır yapması da çok ilginç.Başka sorunlarınız var mı canım
Dün akşam tesadüfen gördüm konuşmalarınızı. Aranızda arkadaşlık olduğu için yazmak istemedim. Ama içim parçalandı mavera04 ün durumuna. Allah aşkına bu kadar eziyet etme kendine canım güçlü olman lazım. Kocan laf söyledi diye bu kadar kendini bırakmak olmaz ki. Tamam davanda haklısın ama her şeyden önemli evladın. Bak oda sezmiştir sıkıntını ağlıyorduk yazık. Bari onu üzme. Topla kendini bu durumda doğru düşünemezsin. Emzirdiğin için hormonların dolayısıyla hassassında. Bak seni tanımıyorum ama bir anne olarak ben bile sana kapımı açarım canım.