Cadı kazanı..

slmm millet nasılsınız bakalım. oo herkes arkadaş olmuş burada ya ne güzel beni de aranıza alırmısnız acaba :a015:

kizlar benmi abartiyorum ya..benim kayinvalide.. her seferinde oglumun istahini sorar yemek yiyomu yemiyormu..telde.bana akil verir..söyle yap böyle yap diye..iyiki gecen sene izine gittigimizde oglum bi kac kez yemedi...her tel.ettiginde soruyo..eltinin yaninda beni kücük düsürüyo..zaten eltiye gicim..oda arkadan bagriyo findik fistik yedir diye..birde saf saf soruyo eltiye baska ne yedirsin diye.eltiylen zaten aram yok..konusmuyorum onunla....ben sanki hic birsey bilmiyorum...ne saf ne gicik kadin ya...bu kadin beni cildirtmassa iyi..

hoşbulduk canım sağol. evettttttt malesef geneli öyle akıl vermeye bayılırlar. bende bazen dilimi ısırıyorum o konuşmaya başladımı. bizde memlekete gidecegiz şimdi düşünüyorum napcam diye birhafta off offfff. benim elti yokta görümce var 2 tane. her lafın başında onlardan bahsediyor vede çok övüyoo sanki bilmiyoruz nolduklarını tövbeeee tövbeee demi ama yaalaelaelaelaelae

yani...gerci görümcemin biride annesini pek sevmiyor..bana hak veriyo..bi önceki yazdiklarimdanda anlarsin niye hakverdigini...

slmm millet nasılsınız bakalım. oo herkes arkadaş olmuş burada ya ne güzel beni de aranıza alırmısnız acaba :a015:

geeel geeeeeeel kazana gellllll

ya canim sen bu kadina gicik oldun ya ondan batiyo sana. sende de ki yok bisey yemiyo de, o istyo ben vermiyorum de. burda findik fistik yok de. :roflol:

kizlar bugun cok iyiyim. keyfim yerinde. ben boyle olunca kesin bisey oluyo. bence aksam kaynana aricak bana laf sokacak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…