- 19 Nisan 2010
- 138
- 0
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
abbowww ahanda şincik aradı gızlar korktum valla yaaa duyuyormu ne yazdıklarımı:bbo: ama bende açmadım hiii hi hi:icecream: ammannnn akşam ararım ben onu şimdi açsam 2saat akrabalarını anlatır
hos geldin canim:içelim:
kim aradi niye aradi ne zaman aradi :uhm:
kizlar ne yemek yaptiniz. bana bir akil verin lutfen.
şiştttt duyacak sessiz ol şakkıdı kayınvalide kız az önce aradı emme açmadım hihihi
kapuska yapcam seversen gel:icecreamsevecegini sanmıyorum ama )
sen bende de delisin.sempatiksalakcinni aman bisver acma. simdi demistir "nireye gitti bu gelin, oglum kazani o yiyi"
ay ne dyon ben bayilirim. icine nar eksisi de koy. ama esim yemez maalesef. zaten lahana da yok ufffffffffffff
Akasia hiç pas vermiyon ne iş :dilcikar:
yohh gız cepten aradı. ya istioo hergün konuşak hey yarabbim tübe tübe delü edio benü haaa. her lafın başıda oğluma ii bak. banane bananee kötü bakcam dicemmm nerdeyse yane haaa kaydirigubbakcemile2
vallahamı sevion ayyy canım bende sevemzsin die söledim yaaa tühhh canın cekti şimdi durup dururken. ya ben yeni evliyim aslında bende eşimin sevip sevmediğini bilmiom ha ya yemezse.ben herşeyi seviyorum dio ben napim kafama öre yapıom falla sefam olsun ohhh ohhh.yemezse nolcek sana yollarım bende zemuszemus
slm canım bazı yazdıklarını okudum çok üzüldüm inşallah herşey düzelir.konuşmak istersen ben buradaym.Allaha emanet OLa.s.
hop hop mavi benim arkadasim ne olyoruz. o bana anlatcak derdini. :mymeka:
Geldim muhabbeti okuyordum. Egem abla ile buluştuk pazara gittik beraber. Sizde ne var ne yok, bir kaynana düşmanı cadı gelin daha katılmış aramıza