- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
kiz faraklit sen bugun mu uye oldun. uye olur olmaz hemen kaynanayi cekistirmek mi geldi aklina :roflol:
evet bugun üye oldum ama okumustum yazılanları dedim bende kazan kaynatayımalkisalkisalkis
kızlar çoook kötüyüm:gitme::sinifsinif:mafoldumben
Neden kötüsün? Kim ne yaptı? Hadi anlat kazana atalım.
karar verdim boşanıyorum:gitme:mafoldumben
bugün saat 18.00 kadar herşey normaldi..
eşim olacak pislik ardı eve geliyorum bişey lazımmı dedi bende liste yapmayı unutmuşum sonra alırsın ekmek al gel dedim bı tripli tripli konuştu neyse dedim sabrettim 5 dk sonra aradım biriyle konuşuyodu sonra aradı beni ne var dedi!!! kimle konuşuyodum dedim annemle dedi tamam dedim eve geldi telefonuna baktım evet annesini aramış ama garip olan şey bei ardığı saatle annesini ardığı arama zamanı aynı yani annsini aramamış sordum buna sanki çocuk kandırıyomuş gibi tel yanlış yazmıştır virüs girmiştir diyo bende salaktım yaaa inandım ben sinir oldum iyice bu eve zaten surat 5 karış geldi birden bağırmaya başladı ne olduğumu anlamadım tartıştık bağırdık çağırdık öyle laflar sölediki inan edanaz hala ağlıyorum yeter artık bune biçim iş babanın uşağımı var dedim sen nediyosun madem yetti bırak çocuğumu defol gitt dedi ama sonra dilini ısırdı sinirle böyle dedi bende bu çocuğu sana bırakmam hiç bi hakkın yok dedimmm... sanki çocuğu emzire emzire bi kalıyosun 5 ay emziremedin sütün bile yok dedi bana kızlar benmi istedim sanki sütümün olmamasını ben bebeğim için hep fedakarlık ettim .... o allahın belası için herşeyimi koydum ortaya kızlar ben kalp hastasıyım inanın kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bu lafını yemiycem dedim made öyle bitsin dedim sonra çıktı gitti evden annemle konuşsam çoook üzülür babama zaten söyleyemem zil takar oynar ben napcam çıkmazdayım kızlar boşluktayım bildiğim tek şey ben bunları haketmedim....mafoldumben