Cadı kazanı..

abbowww ahanda şincik aradı gızlar korktum valla yaaa duyuyormu ne yazdıklarımı:bbo: ama bende açmadım hiii hi hi:icecream: ammannnn akşam ararım ben onu şimdi açsam 2saat akrabalarını anlatır

sen bende de delisin.sempatiksalakcinni aman bisver acma. simdi demistir "nireye gitti bu gelin, oglum kazani o yiyi"

yohh gız cepten aradı. ya istioo hergün konuşak hey yarabbim tübe tübe delü edio benü haaa. her lafın başıda oğluma ii bak. banane bananee kötü bakcam dicemmm nerdeyse yane haaa kaydirigubbakcemile2

ay ne dyon ben bayilirim. icine nar eksisi de koy. ama esim yemez maalesef. zaten lahana da yok ufffffffffffff

vallahamı sevion ayyy canım bende sevemzsin die söledim yaaa tühhh canın cekti şimdi durup dururken. ya ben yeni evliyim aslında bende eşimin sevip sevmediğini bilmiom ha ya yemezse.ben herşeyi seviyorum dio ben napim kafama öre yapıom falla sefam olsun ohhh ohhh.yemezse nolcek sana yollarım bende zemuszemus

yohh gız cepten aradı. ya istioo hergün konuşak hey yarabbim tübe tübe delü edio benü haaa. her lafın başıda oğluma ii bak. banane bananee kötü bakcam dicemmm nerdeyse yane haaa kaydirigubbakcemile2

vallahamı sevion ayyy canım bende sevemzsin die söledim yaaa tühhh canın cekti şimdi durup dururken. ya ben yeni evliyim aslında bende eşimin sevip sevmediğini bilmiom ha ya yemezse.ben herşeyi seviyorum dio ben napim kafama öre yapıom falla sefam olsun ohhh ohhh.yemezse nolcek sana yollarım bende zemuszemus

sende ayni baklava yta dedigim gibi yap. iyi bakmicam de ogluna kurudu gitti de ben balon gibi oldum de.kaydirigubbakcemile2 herseyi yiyosa yap. ama benimki cok yemek secer anasi olacak canavar alistirmis.

sekerim ben cikiyom yemege bakayim. sende kaynanani ara. halini hatrini sor. annecim nasilsin, iyimisin, yapilacak bisey varsa gelim yapim, ben sizi cok sevyom, sizi cok ozledim de hadi bakemmm :roflol:

Geldim muhabbeti okuyordum. Egem abla ile buluştuk pazara gittik beraber. Sizde ne var ne yok, bir kaynana düşmanı cadı gelin daha katılmış aramıza

kiz faraklit sen bugun mu uye oldun. uye olur olmaz hemen kaynanayi cekistirmek mi geldi aklina :roflol:

X