Cadı kazanı..

kizlar az önce herifim tel.etti..birazdan geliyo..yemeyi hazirlayim..sonra görüsürüz öptüm hepinizi..

kaynana bak çok iidir öle yemek içmek iiş güç hiç kaçmaz bendende beklemez onunkabahatide kızını kayırması beni gıcık ediyoo

ben kizken cok isteyenim vardi. allah var, guzel bir kizim yani oyle derlerzemuszemus yesil gozlu, beyaz tenli, boy pos yerinde . ben evlenmeden bir cok kisi dedi bu kadin seni mahf eder diye, ama ben dinlemedim simdi kafami taslara vursam fayda etmez. biz uc ay kayinvalidem gilde yasadik. aslina 1 kac sene kalacaktik para biriktirip ev alacaktik. ama olmadi iste bizi kovdular evden. kayinpedrim bana dedi bir gun, defol git babanin evine diye ama ben gitmedim. esim de dedi ki eger gidersen seni birdaha geri getirmem dedi,o zaman 1 haftalik gelinim. kaynanam sabahlari ben uyanmadan eve supurge tutardi ve sirf bana inat olsun diye supurgeyi odamin kapisina vururdu. esim ne zaman isten gelse ayne boyle yapyodu " ah ben cok yoruldum bugun butun isi gucu ben gordum" birde eline bir bez alirdi esim gelmeden, sanki butun gun cam silmis gibi. gozumun onunde aileme kufur ederlerdi. butun millete benim evde is gormedigimi, kendi camasirlarimi serip onunkilerini sermedigmi, hic yemek yapmadigimi.... soylemis . iftiraya bile ugradim yani demedigim laflari gitti baskasina dedi. iste nazli senin hakkinda boyle dedi diye. altilerimle arami bozdu. daha kotu seyler var ama anlatamiyorum canim. bu anlattiklarim varya hic bisey deil. benim cocugum olmuyo diye senin icinde pislik var dedi bilyomusun. turkiyede herkese anlatti cocugu yok bu gelinin diye. gecen sene patik ormeye basladim sen bosu bosuna patik orme senin cocugun olmuyo dedi. cok kotu oldum simdimafoldumben benim gozumu cok korkuttular. hala simdi bile saniyorum ki kaynanam evin bir kosesinde bana bakiyo. allah en yakin zamanda bana cektirdiklerini cektirsin ona

akasya..ne zor günler yasamisin canim ya...senin cadoloz kaynana tam kazanliklmis...benim ex kaynanada cadolozdu...ama annem kadar deyil..annem hepsini sollar...sempatiksalakcinni

Ayy bu kaynanlardan çektiğimiz ne yaa akasia ben çok daha fazlasını yaşadım senden bacımm
Yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım hatta babamın evinde hamile 2 hafta kaldım..
Rabbim öldürmesin süründürsün....yavrum karnımdayken ne kadar ağladım ne kadar üzüldüm tahmin edmeezsiniz ve eşim hariç hiç bir kimse aramadı sormadı nolucak noldu hamilesin hiçççççç düşünen olmuyo düşene de 1 tekme daha vuruyorlar
Ben sadece izliyorum hepsinin nasıl süründüğünü
sabır
sabır
sabır
Rabbime dua ediyorum sadece bu insanlar utanmadan yüzüme bakabiliyorlar ya ben yavrumun her yüzüne baktığımda onların bana yavrum karnımdayken ettiği hakaretleri dediği lafları yaptıklarını unutamıyorum tekrar tekrar hatırlıyorum
Kaynanamın yerinde olsam torunum diye sevmeye utanırım yüzüm olmaz
Hiç bu kız hamile babasının evinde napar ne eder üzülür çocuğuna bişey olur asla düşünen olmadı
Aklıma geldi yinee sinirlendim

Son düzenleme:
sanada gecmis olsun canim...insallah bu olaylar bize ibret olurda ilerde iyi davraniriz gelinlerimize...cocuklarimizida allah hayirli insanlarlan karsilastirsin insallah...bazende tam tersine oluyo allah korusun..düsmanimin bile basina vermesin...gelin kaynanalik yapiyo eziyet ediyo kayinvalidesine..böyle olaylarda var yani..

Kızlar Bilecik'deyim. Dün sabah geldim, eşyalarım nidirildi, büyük şeylara yerine yerleşti,şimdi ben diğerlerini yerleştiriyorum. Çok yorumuşum dün ama, akşam 22:00 olmadan uyudum kaldım. Daha yeni uyandım. Kaynanaları çekiştirelim de sekiyi hatırlayıp sinir olmayalım. Bu arada en kısa zamanda ehkiyet alacağım, ex eşimde mtorsiklet alacak bana. Çok iyi motorsiklet ullanırım ama ben araba kullanmaktan çok korkuyorum....

Günün Sözü:
Kaynanayı ne yapmalı,
Kaynar kazana atmalı,
Yandım gelin dedikçe,
Altına odun atamalı,

Beğenenler, katılanlar....

Kızlar, benim karnı acıktı, hemde çok acıktım, daha dinlenememiş gibiyim..... Mutfağa gidip kahvaltı hazırlayacağım.... Sonra görüşürüz.

günaydın kızlar hayırlı olsun edanazcım atlatmışsın yolculuüğunu umarım bi an önce yerleşir alışırsın bileciğe güzel yerdir bilecik merkezini pek görmedim ama bozüyük diye bi ilçesi var orayı gezme şansım olmuştu hakkında hayırlısı...

akasiacım benim neler çektirmişler sana böyle insanlşarın yatacak yeri yok valla yüce rabbim onları bildiği gibi yapsın inşallah peki eşin bu olaylar karşısında neler yaptı senin tarafını tuttumu

akasiacım benim neler çektirmişler sana böyle insanlşarın yatacak yeri yok valla yüce rabbim onları bildiği gibi yapsın inşallah peki eşin bu olaylar karşısında neler yaptı senin tarafını tuttumu

bazen tuttu bazen tutmadi. beni cok uzdugu de oldu. ilk baslarda hep annesini hakli gorurudu, ama simdi cok sukur oyle deil, gercekleri oda goruyo artik. bende eskisi gibi ustune gitmiyorum surekli annesini ablasini vs kotulemiyorum artik. kendi gorsun istiyorum gercekleri. su an cok sukur hic bir sorun yok. ama her an bisey olabilir. bunlar orgut gibiler.

onlar örgütse bizde koskaca kulübüz yani hepberaber geliriz hakkından o bakterilerin:lepi:

hic sorma bacim cok hastayim. hem ilk bahar alerjisi hem grip. mahf oldum iyice. gozlerim kizariyo. makyaj suremiyorumbayanssulusmile. hastayim ama kk dan da geri kalmiyorumkaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım yaaa allah şifa versin sana doktora falan gittinmikibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…