Cadı kazanı..

Kızlar günaydınnnnn... Nerdesiniz? Hadi gelin kaynatalım azıcık... Özledim sizi fıstıklar.

gunaydin kizlarr......

abla persembe gunu tr lelli nin kaynanasi ve gorumcesi geldi,
tr lelli su an ne haldedir kim bilir...

Okudum hepsini, halleder onları o... Hem de çok güzel çaktırmadan halleder. Nerede kızlar, kimse yok ortada, kazanımız boşalmış...

herkese günaydın ...
ablacım hadi gelinde kazana kaynatalım acık yaaaa sizleri çok özledim...

Günaydın.... Nerede kızlar ya... akasia buralarda idi gelir şimdi, neler yaptınız anlatın hadi

napim abla oğluşumla uyandık ona mamasını verdim bende netin başına geldim işte sen neler yaptın özledim seni yaaaaolumunekankayizsmile

Çalışmaya başladım, iznim bitti. ışyerindekileri tanımaya çalışıyorum... Çok kalabalık işyeri, tek şansım sadece bir bayan vardı, iki bayan olduk, bayanları tanımakla uğraşmıyorum en azından

çok güzel, çok rahat... 8:00 de işe başlıyoruz eski yerde 7:30 du, zaten işi bildiğim için sorun yok. ışi bilen bir amirim bir de be varız, amirim de temmuzda gidiyor tayin olup, tek ben kalıyorum, yeni gelecek amir işi benden öğrenecek

hakkında hayırlısı olsun ablacım peki özel hayatın ne alemde:ecrin_bebek:

orası biraz karıştı. Cumartesi gece bize estiler melek le yola çıktık eskişehire gittik. Pazar sabahı ben kütahyaya gittim Hacer'de idim. Çocuklarla çok güzel vakit geçirdik, sonra çıkıp gezdik biraz, az daha Ali'ye yakalanıyordum, iki dakika il atlattım. Babaları rahatsızdı, pazartesi hastaneye yatıracaklardı, hastaneye yatırırken ağırlaşmış. Salı günü vefat etti. Akşamüstü öğrendi Hacer aradı, çok ağladı. Bende üzüldüm, sonra ablasını aradım, epy konuştuk, ali de yanında imiş, tlf a istedim, başın sağolsun, acını paylaşıyorum, yapabileceğim bişey varsa yapmak isterim dedim. Tşk ederim dostlar sağolsun dedi. İyi akşamlar deyip kapattım. 18 yıl sonra sesimizi duyduk

hadi yaaa çok üzüldüm şimdi allah rahmet etsin...
peki eski eşin arıyomu hala?
amma meraklıyım bende yaaa

arıyor biraz önce aradı. Çarşamba gecesi kardeşi aramış onu. Esasında açmayacaktım ama çok geç saatte aayınca bişey oldu diye açtım dedi. Teyzesi vefat etmiş. Annesi ile abisi oraya gitmiş. Kardeşide bunu aramış, ne yüzsüz kardeşin, ille haber verecek ise mesaj atsa idi dedim. Kimse aramasın, onlar benim için yok, bir tek sen varsın, seni kaybemeyeyim de ne olursa olsun dedi.

ablacım geçen hafta eşim izne ayrılmıştı hergünü bana ayırd hergün istanbulun başka bi güzelliğini gezmeye gittik herşey o kadar güzeldi ki anlatamam sana ....
geçen günde annesiyle kavga etti kabak benim başıma patladı eşimde artk annesiyle görüşmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…