Cadı kazanı..

Beni yanıma gelmeyi düşünüyorda öncelikle orada kapatması gereken borçlar var, güzelce çalışıp onları kapatması lazım. Zaten daha hallolmayan konular var zamanla bu bekar hayata alışacağını düşünüyorum ben, hem ben artık evlenmek istemiyorum, bir de sonradan kalkıp bana senin için annemleri sildim derse ben bu sorumluluğun altına girmem. Böyle uzak olmak iyi geliyor bana

Ne güzel vakit geçirmişsini... Annesi ile niye kavga etti?

annesi şeker hastası hiç yediğine iştiğine dikkat etmez 1 ay önce bizdelerdi burdada hep bana oğlunda gizli tatlı aldırırdı sonunda bu bizden gitti izmire kardeşinin yanına ordada hastalanmış hastaneye kaldırmışlar şekeri düşmüyomuş eşimde aramış demişki...
anne hiç yediğine içtiğine dikkat etmiyosun bak dikkat et hastalanırsan kim bakar sana bizdeykende hep tatlı yiyodun olmaz böyle demiş kapamış telefonu sonra dayananamamış ertesi gün bidaha aradı nasılsın anne dedi derdemez senin evde yediğin tatlılardn hastalan yatıyorum dedi eşimde sen nediyosun ben senin halini sormak için aradım senin yaptığına bak ...
kaynanamda ben senin evine gelmişim senin evinde yediklerim gözüne batmış ben tatlı falan yememkafamçokkarıştı bidaha evine gelmem beni bidaha arama demiş gelinmi söyletiyo bunlarıdemiş...
eşimde kızdı ağzına geleni söyledi senin gibi anne olmaz olsun gebersende umrumda değil artık karımın adnı sakın bidaha ağzına alma diyip kapadı teleonu..

Ohhhh çok güzel olmuş..... Allahın sopası yok denir ama bak nasıl var. Gelin ve sülalesi kadar başına taş düşssün bu cadıların. Eşinde ağzının payını vermiş.

benimki hiç lafın altında kalmaz benimde kalmama dayanamaz ... tarafı bellidir:dance:

umarım herşey istediğin gibi olur ablacım ne olursa olsun hiç üzülmene izin vermeolumunekankayizsmile

Şimdilşk umrumda değil, konu ciddiye binsin o zaman düşünürüm. Annesi ile ilgili konuda güvenmiyorum, benim ki de artık tarafını gösteriyor ama o kadar geç kaldı ki. Annesi çok yüzsüz hem, ufacık bişey yüz bulsa gene aynı şeyleri yapar. Zamanla bekar hayatına alışmasını diliyorum, tekrar beraberlik çok riskli ve sııntılı.

kiz zyno kocan ne guzel demis oyle bacim..
benim kocayi seninkin yanina gonderimde biraz ders alsin

kizlar simdi cikacam kocam uyandi kahvalti yapacaz.
kahvaltindan sonra cayimi alip yaniniza geliyorum biyere kaybolmayin ok

Göstermeyenler neden göstermiyorsunuz? Azıcık bakacez yaaaa... Kocişleriniz yer sizi biz bakarak yemeyeceğiz ya.... Azıcık bakecem işte....
Ahhhh ahhhhh beni bir siz anladınız siz de yanlış anladınız....
Kızlar gene keyfim yerinde, allah herkesin keyfini yerinde tuttsun inşallah...
Melek ile yemekten sonra dışarı çıktık, bir kafede oturduk biraz sonra geldik eve. Hava çok güzeldi, iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…