Cadı kazanı..

slmkızlar bekleyın bende koyayım resmı mı saçımı da yenı boyattımbakın bakalım...

iyiyim edanazcım ekledım resmı..
valla keyfımı arada kaçırıyorlar ama ben daha ınatcıyım kayın valıdem bır haftadır gelecek bugun dıyor gelmıyor yarın dıyor gelmıyor bende evde beklemıyorum açıkcası gelecekse haberversın.düğün bitti gıdecekde uzatmaları oynuyo bende her bulduğum fırsatta esımle gezıyorum. tek sıkıntım eltım.çanta gıbı yanımzda hamıle ya bırakmıyoz evde tek son gunlerı dıye bızle gezıyo oda mecbur..
onun dışında herşey yolunda 15 gun ayrı kalmak ıyı geldı esımede banada haftaya evımıze geçeceğız bende esya alacağım. tek sıkıntım bırakıp gıdersem gene gelırler dıye. esıme dıyorum bu defa anahtarı kımseye verme bakalaım. eltımler ev tutuyorlar. kayınvalıdem köye gıdecek daha gelen olmaz heralde bu evımın yolu ters bıraz market falan yok hemen yanında sıtelerın arasında buraya gelmezler dıye dusunuyorum. şimdi çatlasın herkes sıra bendee...

resmi nereye ekledin fıstık? Herşey yolunda gözüküyor... Sevindim senin için, kocişinde veriyor ağızlarının payını, eltini de takma boşver, en azından sırtında taşımıyorsun. Bu defa sakın anahtarı kimseye verme, annene bıraksan bile sakın kimseye söylemeyin

gördüm yavrum gördüm.... Ne güzel olmuş öyle saçların, seni gidi kızılşın seni.... Maşallah, nazar değmesin çıtırım benim. Oğluşun da hık demiş burnundan düşmüş.... Kıyamam sana güzeller güzeli, bu arada artık günlerden pazar. Anneler günün kutlu olsun bebişim. Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, hayırlı kazançlı anneler günü versn allah sana.

gunaydin herkese bugun turkiyede de anneler gunu herkesin anneler gunu kutlu olsun.:lepi:

annenize ne aldiniz bakemhihoyyyt

Bugün anneler günü, annemle konuştum biraz önce. Annem kadar üstümde hakkı olan anneannem, kokusunu özlediğim, pamuk elli, melek annem artık yok, annem kabristana gidecek, ben uzakda olduğum için gidemiyorum. Ben de burada hayrına bişeyler yapıp dağıtayım diyorum. Anneanem olmadan özel günlerin, bayramların tadı yok. Sadece ben değil annemde böyle hissediyor ama birbirimize itiraf etmek istemiyoruz, çok içimiz acıyor. Herkese sevdikleri ile mutlu anneler günü....

tüm anneleri ve anne adaylarının anneler gününü canı gönülden kutlarım kızlar..

günaydın bitanem çok iyiyim bugün bi anne olarak geçirdiğim ilk anneler günümdü eşim oğluşumun yerine bana güzel bi sürpriz yaptı sabah kahfaltısına sarıyere gittik sonra bana oğluşumun yerine aldığı hediyesini verdi..
çok mutlu olmuştum derkene ..... kötü bi haber aldım ve yıkıldım:sinifsinif:

benimde anneannem de vefat etti bu ayin 12 sinde 1 sene olacak.
allah nur icinde ytirsin ablacim anneannelerimizi .:Saruboceq:

noldu canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…