Cadı kazanı..

günaydin kizlar ..günaydin akasyam...özelden mesajini aldim canim...yine moralim bozuk....kac gündür hastanedeydik kücük kizimla beraber....aylardir böbreyinde sorun yasiyor..habire iltihablanma oluyor...gecen haftasonu rahatsizlandi meleyim..agrisi vardi..bizde doktora götürdük..oda bizi hemen hastaneye gönderdi..daha dün geldik eve kizimla...daha 3 yasinda..o yüzden onu yanliz birakamadim...hastanede yaninda kaldim..

günaydin kizlar ..günaydin akasyam...özelden mesajini aldim canim...yine moralim bozuk....kac gündür hastanedeydik kücük kizimla beraber....aylardir böbreyinde sorun yasiyor..habire iltihablanma oluyor...gecen haftasonu rahatsizlandi meleyim..agrisi vardi..bizde doktora götürdük..oda bizi hemen hastaneye gönderdi..daha dün geldik eve kizimla...daha 3 yasinda..o yüzden onu yanliz birakamadim...hastanede yaninda kaldim..

cok uzuldum canim allah acil sifalar versin gecmis olsun canim.bilmiyorumkismile
simdi nasil?
dokorlar ne dedi?

Kızlar nerelerdesiniz? Kurşun döktürlim bari, anlaşıldı, göze geldik, nazar değdi bize, kesin kaynanalatın gözüdür bu. Herkes iyi mi? Ne var ne yok?

kiz tr lelli seninkiler bugun geliyodu deilmi?
allah yardimcin olsun baccim.

Geldiler bacım geldiler
Görümcem dün akşam saat 7 de geldi
kayananamm 11 de geldi dün..
Dün akşam gitmedim hepsi büyük eltimde toplandı takı vardı takı yapıyordum zaten gitmem demiştim eşime dün akşam gitmedim.. hepsi orda toplanmış büyük görümcem eltiler kayınlar vs
Bu sabahda eşim telf etti (sabah uğurlarken yüzüme söyleyemedii) ablamı annemi bi gör dedi
Ben başladım tabi ben abinin evine gitmem dedim
Yengeni görmek istemiyorum
Yengemi napcaksın konuşma onla sen ablamı annemi gör çık dedi dediğimi yap sen boşver gerisini dedi..
Aldım oğlumu bu sabah 11.30 gibi gittim
Eltimle soğukça bir merhabalaştık
kücük eltimde oraya geldi
Yurtdışından gelen görümcemle muhabbet ettik işde kaynanamlada öle bir merhabalaştım..
şimdi anneme geldim..
3 saat felan oturdum(çok bileee)

Ağzıımın ucuyla işde gel bize gezeriz felan dedim pazartesi hastaneye gidicem ondan sonra gelirim dedi..
1 ay burdalar bolca görürüm artık (çok lazımlar)
Sakin bir hoşgeldinle atlattık bugünü pek konuşmadım oğlumla ilgilendim
Ben akşama takı yapıcam işim var dedim kaçtım yemek ye felan dediler (eltimle aram pek iyi değil durmak istemedim) yok dedim işlerim varseni görmeye geldim gördüm dedim
çıktım..:dilcikar:

geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah acil şifa versin meleğine:Saruboceq:

Kızlar neredesiniz ayollll... Ben gündüzyokum çalışıyorum da siz de kazanı kaynatmamışsınız... Soğumuş. Baklava'cım canım benim, çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzülmekte haklısın ama inan bebiinin bünyesi çok çabuk kendini toparlar, beim için öp onu tatlım. Zynep, nazlı neredesiniz kızlar

X