- Konu Sahibi BenmasMavi
- #2.221
ben hala cadiyim abla, ne zaman kaynanam adam olur ben o zaman pamuk olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin kizlar ..günaydin akasyam...özelden mesajini aldim canim...yine moralim bozuk....kac gündür hastanedeydik kücük kizimla beraber....aylardir böbreyinde sorun yasiyor..habire iltihablanma oluyor...gecen haftasonu rahatsizlandi meleyim..agrisi vardi..bizde doktora götürdük..oda bizi hemen hastaneye gönderdi..daha dün geldik eve kizimla...daha 3 yasinda..o yüzden onu yanliz birakamadim...hastanede yaninda kaldim..
kiz tr lelli seninkiler bugun geliyodu deilmi?
allah yardimcin olsun baccim.
ilk hastaneye gittigimde test sonuclari hic iyi deyildi..simdi daha iyi...1 hafta boyunca yine antibiotik vermem lazim..2 hafta sonra yine kontrole gideceyiz..cok uzuldum canim allah acil sifalar versin gecmis olsun canim.bilmiyorumkismile
simdi nasil?
dokorlar ne dedi?
zeyno gelince ozel mesaj at ben hemen ucar gelirim
günaydin kizlar ..günaydin akasyam...özelden mesajini aldim canim...yine moralim bozuk....kac gündür hastanedeydik kücük kizimla beraber....aylardir böbreyinde sorun yasiyor..habire iltihablanma oluyor...gecen haftasonu rahatsizlandi meleyim..agrisi vardi..bizde doktora götürdük..oda bizi hemen hastaneye gönderdi..daha dün geldik eve kizimla...daha 3 yasinda..o yüzden onu yanliz birakamadim...hastanede yaninda kaldim..