Cadı kazanı..

Kızlar işde ilk günüm süper geçti. ışyerinde iki bayanız, iyi birine benziyor. Zaten bildiğim iş olduğu için sorunum yok, eski işyerimden arkadaşlarım aradı bugün, amrim sen nasıl memursun, ne kadar sevenin varmış, işe başlamanla bir arayanların başladı, sıraya girmişler, zaten seni çok övdüler gelmeden dedi. Çok gururlandım. Bu akşam erken yatacağım iki gecedir uykusuzum düde çok gezdim, yorulmuşum....
Ama çok güzel gidiyor herşey. Bugün Melek (ev arkadaşım) ile maddi olarak tasarrufa karar verdik, uygun bir market bulduk, ev düzenimiz de artık oturdu, allah nazardn saklasın öye bir ortamımız var ki evde !9:00 gibi eve geldim. Üstümü değiştirdim, Melekde giyindi, yürüyerek çarşıya gittik, alışveri ettik,23:20 de ben banyoya girene kadar sürekli konuştuk. Şimdi Melek banyoya girdi, birazdan da atacağız. Herkese iyigeceler, hepinizi kocaman öpüyorum, çok özledim sizi kızlar

Seni mutlu gördükçe ben de mutlu oluyorum ablacım benim...

Ben de seni çk özledim inan ki...

Ne güzel günler geçiriyorsunuz melekle beraber çok merak ettim meleki nasıl biri kendisi.

Senin gibi melek bir kalp taşıyor mu o da opuyorumnanaktan

senin için ne kadar sevindim abla bilemezsin olumunekankayizsmile yüce rabbim her işini yolunda götürsün inşallah..hep iyi haberlerin gelsin bize hep beraber mutlu olalım:enbuyukkk:

masallah masallah poponu kasi kiz abla..........

slm kizlar nabersiniz benim iki gundur misafirim var...sempatiksalakcinni
pasta borek yapmaktan kk ya giremedim. tabi bu arada esimde bana laf sokmadan duramaz(anasi kilikli adi batasica)
sayemde magazalarda un kalmamis:dilcikar:
bende dedim ki yemeye gelince bir beni yemedigin kaliyo. :hooray:

slm kızlar esım geldı cezaırden bende fırsat bulamıyorum bugunlerde kk ye..
dun esım abısının yanına gıttı. kayın valıdem tasınacagımızı solemıs kaynıma oda esıme demıs ıstersen gıdıp cıkarayım senın kıracıyı esımde demıs hayır zorla olmaz karısma ben konusacagım. kaynım demıs gıdıpte kanlıcaya tasınmayın kapınızı bırdaha acmam kanlıcada annemlerın oldugu mevkı bende dedım kıdemıs ona kanlıcaya tasıncaz dıye dedım esımde dıyor uyduruyolar ıste bosver bız kendı bıldıgımızı yapalım.
bıde dun esımı aradım kaynımda yanında abımacıkmıs onaa durum soleyecekmıssın dıyor esım bende dedım bende acıktım abın solesın hepımızı bızde yıyelım sonra dedı abıssı esın nerde kanlıcada mı cekmekoydemı. gelde sınır olma. kanlıca annemllerın evın oldugu semt ya laf sokuyo evındemı anasındamı dıye guya...
bugun bıze geleceklerdı bende kanlıcaya gıdıyoruz dedım...
yarın anası gelecek bırsuru lafda o soler bı gıtse evınde bende rahat etsem uc bes gunu kaldı gıtsın artık ıstemıyorum. ıyıce bunattı benı....

edanazcım allah herzaman mutlulugunu daım etsın cok dıllendırmede nazar degmesın canım opuyorum cok..
tr lellı naber kız nasılsın

Canım hayırlısı olsun napim kıss perşembe benimkiler geliyor(kaynanam ve görümcem)
Gözüm yollardaydı zaten ölüyordum hasretlerimden gözümün çapakları..
Onlar gelcek ev temizliyorum napim hayatım kaymışş benim durun bi dilek tutim hayatım kayıyor..

evet canım kimsecikler bakmıyor daha kazzanımızaaaaa
boshayallersmile

Kızlar kaynatan kimse yok mu? Ne oldu havalar ısınınca herkes kendini sokaklara mı attı? Nerdesiniz ayolll

ya bi başladıkmı ne güzel kaynatırdık şimdi ise bi araya bile gelemiyoruz:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…