Cadı kazanı..

benim lisede bi arkadaşım vardı onun sevgilisinin arkadaşıydı biz biyerde otururken oda gelmişti beni hep gizliden gizliye takip ediyomuş zaten sonra tanıştık önce arkadaş olarak başladık 1 yıl böyle devam ettik ama onun ilgili olduğunun farkındaydım sonra bi gün bu dayanamadım aşığım sana hemde çooook diye not yazılı bi çiçek yolladı bana :kedi: bende zaten boş değildim ona karşı öylece başladı 4 yıl flört dönemimz oldu ayda 2 defa istanbuldan denizliye beni görmeye geliyodu ç.ok güzel giden bi birlikteliği harika bi evlilik teklifiyle evliliğe götürmeye karar verdik ben bu arada hukuk fak. 1 . sınıf öğrencisiydim ailem karşı çıktı olmaz falan diye bende inat ettim çok zorluklar yaşadık ama birbirimizden vaz geçemedik okulu bıraktım evlendik ilk 3 sene bebek düşünmüyoduk ama 4 ay sonra karar değiştirdik ve şimdi 5.5 aylık bi meyvemiz var...
işte böyle bacılar yüce rabbim hepimizin yuvasından huzuru eksik etmesin:Saruboceq:

bu arada şunu söylemeden geçemicem eşimde bende birbirimizin ilk aşkı ve ilk flörtüyüz:eek:

benim hikayem biraz ilginc. biz esimle cocukluk arkadasiyiz hatta bebeklik. cocukken hep birlikte oynardik surekli kavga ederdik. sonra biz bir ara uzak bir yere tasindik o arada hic gormedim esimi. sonra bir geldik herkes kocaman olmus felan. aradan birkac sene gecti. bu benim arkadasima mesaj gondermis. nazliya soyle onu istemeye gelecez diye. bende tabi sok gecirdim:1shok:aradan 1 hafta gecti abimin telefonundan onun numarasini aldim gizlice. aradim 5 saat tel de konustuk. sonra asik olduk birbirimize. 1 ay flort ettik. 9 ay nisanli kaldik. 3 senelik evliyim. asigim ona yaaaa:asigim:

Evet yeni konu başlığınız hayırlı olsun arkadaşlar...
aman fazla kızdırmayın kazanı...
güzel paylaşımlar..
sevgiler...

zeyno ben cikiyorum. bankaya gidecem, ordan anneme ugrarim. sonra gelecem yemek yapacam. yani isim cok................ opt sekerim

X