Cadı kazanı..

Komik ama baklavacım, bir kere de iş yrinde rahatsızlandım, serum taktılar bana, serumu tedikçe wc ihtiyacım oldu benim, ama serum daha bitmedi, Kalktım wc ye gittim ben, dr hemşireler beni arıyorlar, çıktım wc den sen neredesin dediler e dedim ne yapayım, not mu yazacaktım size, biraz daha beklesem zaten izleri takip edip beni bulurdunuz dedim. Çok güldük....
iyi demisin..:roflol:

Her doktora gidişim bukuat benim baklavacım. En son vukuatımda psikolgda oldu... Psikolog bana kendine zarar vermeyi düşünüyor musun ddi, ben de aaa manyak mıyım ben niye kendime zarar vereyim, ama beni üzenlere toplu katliam planlıyorum deyince psikolog koltuğundan düşüyordu. Hemen yeşil reçete ilaç yazdı

Kız cumartesi ehliyet kursuna gittim, ehliyet alacağım da ne evraklar lazım, fiyatı ne kadar öğreneyim dedim. Ama işin garibi araba kullanmayı hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum. Beni direksiyona oturtmak için üç kişinin tutması lazım. Ben motorsiklet kullanırım, öyle rahatım. Her neyse kursa gittim sormaya, görevli çocuk araba ehliyeti değil mi dedi ben de kendimi ızmir'de sandım galiba yok motorsiklet dedim, çocuk bir çığlık attı, ben korkup sıçradım, dedim deprem filan oluyor herhalde. On dakika çocuğa neden motorsiklet ehliyeti alacğımı açıkladım...

Her doktora gidişim bukuat benim baklavacım. En son vukuatımda psikolgda oldu... Psikolog bana kendine zarar vermeyi düşünüyor musun ddi, ben de aaa manyak mıyım ben niye kendime zarar vereyim, ama beni üzenlere toplu katliam planlıyorum deyince psikolog koltuğundan düşüyordu. Hemen yeşil reçete ilaç yazdı
kaydirigubbakcemile3
piskolog derken aklima biri geldi...alman tanidigim bi kadinin kocasi sürekli aldatiyormus kendisini.adam herdefasinda özür diliyormus ama yine aldatiyormus karisini....kadinda piskologa demis ondan ayrilmak istemiyorum seviyorum onu demis...oda demis ohalde sende ona ihanet et..belki acisini anlayinca..seni aldatmayi birakir demis..

kaydirigubbakcemile3
piskolog derken aklima biri geldi...alman tanidigim bi kadinin kocasi sürekli aldatiyormus kendisini.adam herdefasinda özür diliyormus ama yine aldatiyormus karisini....kadinda piskologa demis ondan ayrilmak istemiyorum seviyorum onu demis...oda demis ohalde sende ona ihanet et..belki acisini anlayinca..seni aldatmayi birakir demis..

Bir de mahallenin bakkalı var ki hiç sorma adamı görünce ömrümü yedinnnn diye bağırmak geçiyor içimden. İki damacan su alacağım önce adamı ikna etmem gerkiyor, adam tutturdu sen iki damacan su içemezsin diye.
Ha bir de nalbur var, beton çivisi istedim, duvara tablo filan asacaktım, adam bana 10 cm lik duvar çivisi verdi, dedim allah allah tamam paspalım ama ameleye de benzediğimi sanmıyorum, adam kaçak kat çıkacağımı sandı galiba.

slm kizlar ben geldim!
bugun eltimle soyleee bii dolasmaya ciktik...
gezdik tozduk neyse, eltimin evine geldik biseyler yedik derken......
disardan araba sesi geldi, camdan baktik gorumce cadisiiiii
benim orda oldugumu bilmis(benim arabayi gormus)
iceri gel dedik gelmedi, terasta oturalim dedik oturmadi
eltimin cocuklarini almaya gelmis mc donals a goturecekmis
bizi de gotur dedik istemedi, cebinde sadece 10 € varmis efendim
bize yetmezmis biz cok yiyomusuz.....
gitmeden once laflari bir bir sokup sokup gitti
ben rejime baslicakmisim, ben cok gezioymusum............
sinirlerimi bozdu gitti allahin belasi

Son düzenleme:
slm kizlar ben geldim!

ay şekerım boşuna sınırını bozma ya değmez.
bende dun eltımde idim kaynım sölendı sölendı. bende hehe dedım geçtım.ya benıde kaynım uyuz ettı tabı yanında kayın valıdemde eşime dedım canım sen takma konuşurlar öle sen bıldığını yap dedı. evımı tasıyacam tasınacağım yere bıle karışıyorlar...

Ayyyy bende haftaya başlarım kafanızı şişirmeye geliyolar ya benimkiler yerim artık burda sizi şu şöyle dedi bu böyle dedi diye şimdilik kafam rahat rahatlıkdan canım sıkılıyor valla

Napsam diye dönüp duruyorum..

Canım sıkılıyor..

Yürüyüşe gidicektim hava baya esiyo oğlum üşür diye korktum.. kös kös oturuyorum..
Az playstation oynadık veledimle
o TV izlemeye kaçtı bu kayu kayu yedi bizi şu kayunun babasını alıcam valla adam karısının bütün işlerini yapıyor çocuklarına da bakıyo kaydirigubbakcemile3bi de kibar kii (kayu biliyorsunuz dimi yumurcak tv de çizgifilm kayu oğlan kız var rozi annesi babası çekirdek aile)

o uçtu kayuya bende kaldım ölece tekkende dayak yedim bacak kadar veletten tühh bana
çok deli oynuo bacaksızz

slm kizlar ben geldim!

Yuh yani...

İnsan bi dil ucuyla da olsa teklif eder...Görgüsüz kadın alsanaalsanasmile

Neydesiniz beeee pek bi sessizsiniz siz bugün..
Fırtına öncesi sessizlik...

Kızlar ben perdelerle güreş tutarken neler olmuş diye baktım.... Hayırdır hayvanlarla haşır neşir olmuşsun akasiacım, kibarlık yapıp görümcem diyorsun öküze, çobanlığa mı başladın kuşum? Çok azimlisin hemde direkt büyükbaşla başlamışsın....

Kızlar ben perdelerle güreş tutarken neler olmuş diye baktım.... Hayırdır hayvanlarla haşır neşir olmuşsun akasiacım, kibarlık yapıp görümcem diyorsun öküze, çobanlığa mı başladın kuşum? Çok azimlisin hemde direkt büyükbaşla başlamışsın....

gunyadin hanimlar...

evet ablacim hic sorma yuzunu gormek bile yetiyor cileden cikmak icin.
dun aksam esimi aldim karsima bi guzel konustum
birde kendimi tutamadim agladim.
dun bir kac bisey duydum, yine canimi yakmayi basardilar...
iyiki bir 4 gun istanbula gittik burnumdan getirdiler
iclerinde hala onun hirsi nerden nasil saldirsak diye firsat kolluyorlarmafoldumben

Son düzenleme:
abla dun eltimle geziyoduk parkta sana bisey soylicem ama sende kalacak dedi
tamam dedim...
ilk once sunu soyleyim benim tedavi godugumu sadece kaynanam ve eltim biliyo(du)
bu gorumce olacak eltime demiski " nazlinin igne vuruldugu dogru mu" demis
eltimde biseyden haberi yokmus gibi "ben bilmiyorumda sormuyorumda nazliya oyle seyler" demis
eltimde nerden duydugunu sormus annem soyledi demis yani kaygana soylemis ona
yani aralarinda hep beni konusuyorlar, cok gucume gidiyo inan dayanamiyorum mafoldumben
esimede soyledim agladim bagirdim cagirdim.
esimde annemi arayip neden ablama anlattin diye soracam dedi
ama eltime soz verdim kimseye bisey demicem diye
simdi kaynanami arayip sorarsam eltim arada kalacak ona da kiyamiyorum
ne olacak bilmiyorum ama artik kaldiramiyorummafoldumben

abla dun eltimle geziyoduk parkta sana bisey soylicem ama sende kalacak dedi
tamam dedim...
ilk once sunu soyleyim benim tedavi godugumu sadece kaynanam ve eltim biliyo(du)
bu gorumce olacak eltime demiski " nazlinin igne vuruldugu dogru mu" demis
eltimde biseyden haberi yokmus gibi "ben bilmiyorumda sormuyorumda nazliya oyle seyler" demis
eltimde nerden duydugunu sormus annem soyledi demis yani kaygana soylemis ona
yani aralarinda hep beni konusuyorlar, cok gucume gidiyo inan dayanamiyorum mafoldumben
esimede soyledim agladim bagirdim cagirdim.
esimde annemi arayip neden ablama anlattin diye soracam dedi
ama eltime soz verdim kimseye bisey demicem diye
simdi kaynanami arayip sorarsam eltim arada kalacak ona da kiyamiyorum
ne olacak bilmiyorum ama artik kaldiramiyorummafoldumben

Eşine anlatmışsın o da kızmış. Zaten kaynananın görümcene anlaacağı belli, onlar ana kız, gizlileri saklıları olmaz birbirinden. Allah büyük, herşeyi görüyor. Seni bu kadar üzüyorlar, sen bebek tedavisi için iğne vuruluyorsun ama allah onlara öyle bir sebep verir ki iğne vurulmaları için neye uğradıklarını şaşırırlar.

gecenlerde birine oturmaya gittik gorumcede ordaydi
ev sahibi bana bebegi verdi isim var sen sutunu icir dedi
bende biberonu ters tutmusum
sonra gorumce yanima geldi herkesin onunde bana
"bir biberon bile tutmayi bilmiyosun sende dogur ogrenirsin dedi"
herkesin onunde dedi rezil oldum butun millete mafoldumben

Kız ne var bunda rezil olacak.Daha önce yapmadığın için bilmiyorsun tabi ki çok normal, gerçi göümcenin tarzı da hoş değil ama, oradaki insanlar seni değil onu ayıplamıştır. Senin orada ayıplanacak birşeyin yokki

X