- 20 Mart 2008
- 141.633
- 213.188
- 1.423
- 60
eşim uyansın konuşucam ayrılmak istediğimi sölücem. 2 gündür uyku uyuyamıyorum kaynana rahtla huzurla uyusun.alsın oğlunuda yanına beraber sarılıp uyusunlar
dayak olayı ilk defa oldu.ama ewden her uzaklaşıp kaynanamla eşimi yanlız bırakınca ewe dönünce tartışma yaşadım.suçun eşimde oldugunu biliyorum ama normalde böle bşi yapmıcagınıda biliyorum ben yanlarında deilken allah bilir ne dedi de kaynanam ona onu bu kadr çıldırttı.mormalde üstüme titrerdi ki biz çok zorlukları atlatıp evlendik.ben bu dayak işinin altında ki sebebin kaynanam oldugunu biliyorum daha önce yaptıklarından dolayı .ama ne demiş olabilirde üstüme titreyen eşime beni dövmesini sağlıcak.bende dönmek istemedim ama yanlız yaşayan bi annem war sadece oda yaşlı .çalışmıyorum şu an hamileliğimden dolayı arkamda durucak kimsem yok tek başıma büyütmekten korktum bakamam yetişemem ihtiyaclarına diye ama eşimi tanıyorum oda çok pişman ama böle bişi yapmasındaki sebebi bilmiorum.
ya ben hiç anlamıyorum sizi.bi yaşlı annem var diyorsunuz iyide siz bekarken ne yiyip içiyodunuz.anneniz size bi ekmek veremicek durumdamı.çocuğun masraflarına gelince nafaka diye bişeyden haberiniz vardır umarım.ben sizin yerinizde olsam alırdım bi rapor sonra hamile halimle beni dövdü diye açardım bi boşanma ve tazminat davası süründürürdüm o adamı.adam demeye bile dilim varmıyorda işte lafın gelişi.çocuk olduktan bi süre sonrada pekala çalışabilirsiniz.hala kocam beni severdi üstüme titrerdi diyosunuz.kaynanam doldurdu diyosunuz.hamile karısını bayıltması için anca namussuzluk yaptığınızı sölemesi gerekir.offffff sinirden kendimi yiycem şimdi.bide aynı gece eve geri dönmüşsünüz.madem döneceksin bari birazcık süründürseydin ya.
bekarken çalışıyodum çünkü malesef çocukla birlikte dönünce annemin yanına 1 ekmekten fazlasını wericek annem bez ve mamaların fiyatlarından haberiniz yok sanrım annemde bi ew kirasıyla geçiniyo.350 lirayla fatura ödücek mutfaga bakıcak bide ben warım en az 4 ay çalışamıcam 4 ayda nasıl geçinicem ki elimde bi mesleğim yok. ayrıca ewe döndüysem hemen bişi olmamış gibi yüzüne gülmedim zaten merak etmeyin o kadarda gurursuz değilim ..
mrb ben yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim 36 haftalık hamileyim.geçen kaynanamla kavga ettim.ben anneme oturmaya gittim arkamdan geldi ordamıyım diye bakmaya bende bana güvenmiyomusunuz niye kontrole geliosun die sert tepki werdim .akşam ewe gelince eşim canımın sıkkın oldgunu anladı sordu bende bana hak verir annesinin yaptıgı şeyin yanlış oldugunu anlar diye anlatmaktan cekinmedim.anlattım kötü bişi yapmamış ki diyo ama kadın resmen benm açığımı arıyo.karşı komşuya geçiyorum geçerken sölüyorum ama gelip karşı komşuya bizim gelin burda mı ewde yok bişi sölemedi giderken diyo bu seferde insanlar beni yanlış tanıyo neyse eşimle aramıza soğukluk girdi.ertesi gün doktor kontrolüm wardı hastaneye gitmeden annesinide aldı yanına benide çağırdı bu kadını niye yanlış anlıyosun dedi sonra kaynanam ağlamaya başladı.ben merak ettim nereye gitti die dedi halbuki söledim ben anneme giderken onada söledim görümcemede.kaynanam telefonla aradık bi kaç defa açmadı dedi aslında açıp geliyorum yoldayım dedim ama eşime öle demedi.eşimde annesinin ağladıgını görünce dayanamadı bana bagırmaya başladı dövdü beni senide karnındakini de istemiyorum dedi bende kafama sert darbe alınca bayıldım.ayılına eşim bana kalk numara yapma düzenbaz dedi kaynanamda karşıdan izliyo sadece yapma oğlum diyo.ben gece anneme gittim orda kalmak için gece gelip beni aldı.ayrı ewe tasınmak istediğimi burda yaşamak istemediğimi söledim ssen ayrı ewe layık deilsin dedi şu an konuşmuyorum eşimle.kafam çok karışık kalbim bırak git dio aklım kızım babasız büyücek diye katlan değişir belki diyo ama çok mutsuzum.çok zor aynı ewde yaşamak hele adam annesine anneside oğluna çok düşkünse.çok mutsuzum çok ne yapayım ben ??
mrb ben yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim 36 haftalık hamileyim.geçen kaynanamla kavga ettim.ben anneme oturmaya gittim arkamdan geldi ordamıyım diye bakmaya bende bana güvenmiyomusunuz niye kontrole geliosun die sert tepki werdim .akşam ewe gelince eşim canımın sıkkın oldgunu anladı sordu bende bana hak verir annesinin yaptıgı şeyin yanlış oldugunu anlar diye anlatmaktan cekinmedim.anlattım kötü bişi yapmamış ki diyo ama kadın resmen benm açığımı arıyo.karşı komşuya geçiyorum geçerken sölüyorum ama gelip karşı komşuya bizim gelin burda mı ewde yok bişi sölemedi giderken diyo bu seferde insanlar beni yanlış tanıyo neyse eşimle aramıza soğukluk girdi.ertesi gün doktor kontrolüm wardı hastaneye gitmeden annesinide aldı yanına benide çağırdı bu kadını niye yanlış anlıyosun dedi sonra kaynanam ağlamaya başladı.ben merak ettim nereye gitti die dedi halbuki söledim ben anneme giderken onada söledim görümcemede.kaynanam telefonla aradık bi kaç defa açmadı dedi aslında açıp geliyorum yoldayım dedim ama eşime öle demedi.eşimde annesinin ağladıgını görünce dayanamadı bana bagırmaya başladı dövdü beni senide karnındakini de istemiyorum dedi bende kafama sert darbe alınca bayıldım.ayılına eşim bana kalk numara yapma düzenbaz dedi kaynanamda karşıdan izliyo sadece yapma oğlum diyo.ben gece anneme gittim orda kalmak için gece gelip beni aldı.ayrı ewe tasınmak istediğimi burda yaşamak istemediğimi söledim ssen ayrı ewe layık deilsin dedi şu an konuşmuyorum eşimle.kafam çok karışık kalbim bırak git dio aklım kızım babasız büyücek diye katlan değişir belki diyo ama çok mutsuzum.çok zor aynı ewde yaşamak hele adam annesine anneside oğluna çok düşkünse.çok mutsuzum çok ne yapayım ben ??
bekarken çalışıyodum çünkü malesef çocukla birlikte dönünce annemin yanına 1 ekmekten fazlasını wericek annem bez ve mamaların fiyatlarından haberiniz yok sanrım annemde bi ew kirasıyla geçiniyo.350 lirayla fatura ödücek mutfaga bakıcak bide ben warım en az 4 ay çalışamıcam 4 ayda nasıl geçinicem ki elimde bi mesleğim yok. ayrıca ewe döndüysem hemen bişi olmamış gibi yüzüne gülmedim zaten merak etmeyin o kadarda gurursuz değilim ..
Anneniz doğacak bebeğinizin ihtiyaçalrını karşılayacak kadar adildir bence..
Hem unutmayın siz ayrı yaşasanız bile mahkemeler size boşanma oluncaya kadar nafaka verilmsini sağlar..
ablacım boşuna yoruyor herkes kendini..konu sahibi zaten boşanmak istemiyor.çocuğunu babasız büyütmekten ve maddi sorunlardan çekiniyor.zaten suçlu da k.valide,kocayı kışkırtmış.bi daha kışkırtmaz olur biter,tek çözüm bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?