'kızım babasız büyücek diye katlan değişir belki diyo ama çok mutsuzum'
kızının babasız büyümesi, annesinin babası tarafından bayıltılana kadar dövüldüğünü görmesinden daha mı kötü olur sanıyorsun.. çocuğunuz olunca eşinizin merhamete geleceğini sanmıyorsunuzdur umarım..
dayak olayı ilk defa oldu.ama ewden her uzaklaşıp kaynanamla eşimi yanlız bırakınca ewe dönünce tartışma yaşadım.suçun eşimde oldugunu biliyorum ama normalde böle bşi yapmıcagınıda biliyorum ben yanlarında deilken allah bilir ne dedi de kaynanam ona onu bu kadr çıldırttı.mormalde üstüme titrerdi ki biz çok zorlukları atlatıp evlendik.ben bu dayak işinin altında ki sebebin kaynanam oldugunu biliyorum daha önce yaptıklarından dolayı .ama ne demiş olabilirde üstüme titreyen eşime beni dövmesini sağlıcak.bende dönmek istemedim ama yanlız yaşayan bi annem war sadece oda yaşlı .çalışmıyorum şu an hamileliğimden dolayı arkamda durucak kimsem yok tek başıma büyütmekten korktum bakamam yetişemem ihtiyaclarına diye ama eşimi tanıyorum oda çok pişman ama böle bişi yapmasındaki sebebi bilmiorum.
haklısın... dolduruşa gelmemesi lazım ama kaynanamın dövdürcek kadar ne sölediğiyle daha çok ilgileniyorum nedense şaşırmadım aslında kaynanamın böle yapmasına çünkü ne beni oğluna eş olarak istedi ne de torunu olcagı zaman sevindi hatta çocgu istemiosan düşürmek için iğneler war ondan yaptıralım dedi ilk hamile kaldıgımda ama eşimin bundan haberi yok .ne dedi nne yaptı gerçekten çok merak ediyorum keşke öğrenebilsem
haklı çıkarmaya çalışıyorum evet ama öle biri olmadıgını bildiğim için şimdiye kadar yapmadı böle bişi bu olayın altında kaynanam war biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?