• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cadı kaynana

asıl sorun kaynanan değil ki kocan canım hamile kadını bayıltana kadar dövecek kadar insanlıktan nasibini almamış biri.:23:annenin evine gittiğinde keşke dönmeseydin.darp raporu alsaydın.bence evliliğini sakin kafayla iyice bir ölç tart canım ayrı eve de çıksan senin adam değişmez dayağı bitmez gibi geliyor bana

eşine insan bile demek içimden gelmiyor ve sen bu durumu bırakıp kayınvalidene kızıyorsun. kocansa o senin adam gibi davaranack bayıltana kadar dövmek ne ya :47:

arkadaşım sen bu çocuğu eşinden ayrılmama bahanesi olsun diye mi yaptın? eşine çok kızdım ama 1.5 yıllık evlisin eşini de kayınvalideni de tanımışsındır, bu kadar anlaşmazlık içinde bir de çocuk neden düşünülür.. eşine deseydin eğer çocuk istiyorsan ayrı eve çıkalım ancak öyle bir aile olabiliriz dye..

yapmayın allah allah aşkına karnın burnunda dayak yiyosun,bayılıyosun ve hala gitsemmi diyosun:53::53:

yanlis anlamayin ama hepinizde cahilsiniz , cahillik nekadar kötü birsey resmen at gözlügü , böyle bir ortamda hamile kalinirmi , hadi o oldu hamile halinle seni doverek bayildan seni assagliyan erkek görümpndeki kuklayi degilde annesine takilmak , kuzum kocan erkek olsaydi kadin nekadar kotu olursa olsun hic birsey yapamazdi , yazik yaa sadece karnindaki cogu yazik cahil bir ortama deng geldigi icin

Son düzenleme:
seni, bebeğini istemeyen ve döven kocadan hala iyi bir şeyler beklemek sadece hayal.

hamile kadını döven gün gelir, bebeği de döver, hastanelik eder.

ayrıca bu erkek milleti gerizekalı mı, aklı fikri vicdanı yok mu?

kimse anasının dolduruşuna gelmesin kardeşim. az aklını kullansın, ne karısını dövsün, ne anasını ezsin.

'kızım babasız büyücek diye katlan değişir belki diyo ama çok mutsuzum'
kızının babasız büyümesi, annesinin babası tarafından bayıltılana kadar dövüldüğünü görmesinden daha mı kötü olur sanıyorsun.. çocuğunuz olunca eşinizin merhamete geleceğini sanmıyorsunuzdur umarım..

'kızım babasız büyücek diye katlan değişir belki diyo ama çok mutsuzum'
kızının babasız büyümesi, annesinin babası tarafından bayıltılana kadar dövüldüğünü görmesinden daha mı kötü olur sanıyorsun.. çocuğunuz olunca eşinizin merhamete geleceğini sanmıyorsunuzdur umarım..

doğumuna günler kalmış bir kadını döven bir erkekten ne beklenirki değişmez bence şiddet dahada artar hatta kızınada şiddet uygular bu vicdansız adam bende size katılıyorum hamile bir kadına merhamet etmeyen doğumdan sonra neler yapar kimbilir elleri kırılasıca :47::47::47::47::47:

az cok tahmın edıyorum .cunku aynı seylerı bende yasadım benım bırde oglum dogduktan sonra kanı 0 pozıtıf dıye kaynanam bu cocuk oglumdan mı dedı artı esımın kardesının oglu esımı babası bılıyo oglum 1.5 yasında 3 ay gordu oglu sadece ben suan annemın evındeyım artık bosanıyorum umıtlenme katlam duzelır dıye duzelmıyo asla...

Konu başlığı ''cadı kaynana'' değil ''PİSKOPAT KOCA'' olmalıymışşş...
Kayınvalideniz kaynanalığını yapmış bunu yardırgamadım nedense
ama eşin nasıl olurda annesinin gazına gelip hamile karısını döver
sen onun çocuğunu taşıyorsun iki canlısın hadi sana acımıyor evladıma bişi olur diye nasıl korkmuyor
pess doğrusu bayılıyorsunuz bide kalk numara yapma demiş utanmadan alıp seni akşamına
eve getirmiş yüzsüzlüğün bu kadarı...Her zaman savunduğum düşüncemi söyleyeyim bir kaynana ne kadar kötü olursa olsun
kocanızın müsade ettiği kadar size zarar verebilir...

Arkadaşların yorumlarını tümden okuyamadım ama haklılar kaynanan cadı değil bir şeytan Allah ıslah etsin.Eşinse tam bir .......(ay yazmayım ya neyse) kusura bakma ama bugün yarın doğum yapacaksın bunu sana nasıl yaparlar ya.Sinirimden bir hoş oldum.

Son düzenleme:
Allah yar ve yardımcınız olsun...okuduklarıma inanmak istemiyorum, bir kız toruncuğum var canımdanöte bir an için düşünüyorum ve '' Durdurun Dünyayı inecek var'' diye haykırasım geliyor...kadın bu kadar değersiz mi, ya da kadın kadına neden bu kadar düşman, ya da bu erkek çocuklarını doğurup büyüten ve evlendiren anneler neyin hıncınını alıyorsunuz..

ya o adam ki, nikahına aldığı tanrının ona emaneti olan eşine, kendinden bir can taşıyan eşine nasıl el kaldırır! yok yok bunlar gerçek olamaz olmamalı...

dayak olayı ilk defa oldu.ama ewden her uzaklaşıp kaynanamla eşimi yanlız bırakınca ewe dönünce tartışma yaşadım.suçun eşimde oldugunu biliyorum ama normalde böle bşi yapmıcagınıda biliyorum ben yanlarında deilken allah bilir ne dedi de kaynanam ona onu bu kadr çıldırttı.mormalde üstüme titrerdi ki biz çok zorlukları atlatıp evlendik.ben bu dayak işinin altında ki sebebin kaynanam oldugunu biliyorum daha önce yaptıklarından dolayı .ama ne demiş olabilirde üstüme titreyen eşime beni dövmesini sağlıcak.bende dönmek istemedim ama yanlız yaşayan bi annem war sadece oda yaşlı .çalışmıyorum şu an hamileliğimden dolayı arkamda durucak kimsem yok tek başıma büyütmekten korktum bakamam yetişemem ihtiyaclarına diye ama eşimi tanıyorum oda çok pişman ama böle bişi yapmasındaki sebebi bilmiorum.

dayak olayı ilk defa oldu.ama ewden her uzaklaşıp kaynanamla eşimi yanlız bırakınca ewe dönünce tartışma yaşadım.suçun eşimde oldugunu biliyorum ama normalde böle bşi yapmıcagınıda biliyorum ben yanlarında deilken allah bilir ne dedi de kaynanam ona onu bu kadr çıldırttı.mormalde üstüme titrerdi ki biz çok zorlukları atlatıp evlendik.ben bu dayak işinin altında ki sebebin kaynanam oldugunu biliyorum daha önce yaptıklarından dolayı .ama ne demiş olabilirde üstüme titreyen eşime beni dövmesini sağlıcak.bende dönmek istemedim ama yanlız yaşayan bi annem war sadece oda yaşlı .çalışmıyorum şu an hamileliğimden dolayı arkamda durucak kimsem yok tek başıma büyütmekten korktum bakamam yetişemem ihtiyaclarına diye ama eşimi tanıyorum oda çok pişman ama böle bişi yapmasındaki sebebi bilmiorum.

aslında kocam iyidir diyorsunda,dolduruluşa gelen bir kocanın olması çok daha kötü.ne zaman dolacağını bilemezsin.şu halinle dolup seni dövüyorsa ötesi ne olur bilemem:50:

haklısın... dolduruşa gelmemesi lazım ama kaynanamın dövdürcek kadar ne sölediğiyle daha çok ilgileniyorum nedense şaşırmadım aslında kaynanamın böle yapmasına çünkü ne beni oğluna eş olarak istedi ne de torunu olcagı zaman sevindi hatta çocgu istemiosan düşürmek için iğneler war ondan yaptıralım dedi ilk hamile kaldıgımda ama eşimin bundan haberi yok .ne dedi nne yaptı gerçekten çok merak ediyorum keşke öğrenebilsem

haklısın... dolduruşa gelmemesi lazım ama kaynanamın dövdürcek kadar ne sölediğiyle daha çok ilgileniyorum nedense şaşırmadım aslında kaynanamın böle yapmasına çünkü ne beni oğluna eş olarak istedi ne de torunu olcagı zaman sevindi hatta çocgu istemiosan düşürmek için iğneler war ondan yaptıralım dedi ilk hamile kaldıgımda ama eşimin bundan haberi yok .ne dedi nne yaptı gerçekten çok merak ediyorum keşke öğrenebilsem

siz hala kocaanızı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz..
kaynananızın ne dediği ne demediği önemli değilki..
farz edelim sizi sevmiyor kaynananız her bişey dediğinde kocanız sizi dövecekmi.
sizi sevmek ve kollamak zorunda olan kaynananız değil kocanız..
hele karnınızda ikinize ait bir can varsa..

eşim uyansın konuşucam ayrılmak istediğimi sölücem. 2 gündür uyku uyuyamıyorum kaynana rahtla huzurla uyusun.alsın oğlunuda yanına beraber sarılıp uyusunlar

haklı çıkarmaya çalışıyorum evet ama öle biri olmadıgını bildiğim için şimdiye kadar yapmadı böle bişi bu olayın altında kaynanam war biliyorum

haklı çıkarmaya çalışıyorum evet ama öle biri olmadıgını bildiğim için şimdiye kadar yapmadı böle bişi bu olayın altında kaynanam war biliyorum

yapmasın da zaten..
altını üstünü bilmem bildiğim tek şey hamile kadına ne olursa olsun şiddet uygulanmaz..
herkesi yerine koymayı bilecek ne anasına ne karısına laf söyletmesin..
annem böyle dedi çok sinirlendim hayatım kusura bakma dese rahatlayacakmısın..
yapmayın ya şiddetin bahanesi olmaz üstelik hamileyken
ya sana bişey olsaydı bebeğine bişey olsaydı..

Back
X