cadı kaynana

Canım konu başlığı eşim değil yalnız, kaynanam :) Kaynanası şiddet uyguladı sanki!

Canım konu başlığı eşim değil yalnız, kaynanam :) Kaynanası şiddet uyguladı sanki!

Evet. Belki de kaynanayı kontrol etmesi için eşi yolluyor, o psikopatlıktaki adam yapar.

Aynı evde yaşıyorlarmış, ayrı eve çıkmak istiyor, adam layık görmüyor, seni de karnındakini de istemiyorum diyor, dayaktan bayılan karısına kalk numara yapma diyor, tam ıslak odunla dövülesi bir adam Ama suçlu kaynana...

Son düzenleme:
Hadi sen sağlıklı düşünemedin ve döndün diyelim, annen - baban seni döven adamın yanına tekrar nasıl gönderdiler seni, şaşırdım doğrusu.

konuştum eşimle.ayrılıyoruz ama bebeğim doğunca çocugu istiyorum dedi.bende wermiceğimi söledim eşyalarımı topladım geldim anneme keşke babam yaşasaydı da arkamda durabilseydi.ben bayılınca kaynanam bilerek attı kendini yere ben gördüm demiş.bide ben kaynanama ben oğlunu sana weryimde ikinci çocugu beraber yapın demişim eşim ona kızmş.mahkemeyi açıcam ama kızım doğunca onların soyadını taşımasını istemiyorum benim pek bilgim yok böle mahkemelerle ilgili bnm soyadımı alabilir mi kızım?

Hamile haliniz ile dövüp ayrı evi haketmiyorsun mantığında bir adama tek kelime etmeyin ama, kaynana cadı olsun.

Gerçekten çok mantıklı.
Onlarda vicdan falan kalmamış.
Özellikle eşinde zerre insanlık yok.
Erkeklerden tiksindim.

Çok da az kalmış doğumuna nasıl insanlar bunlar ya (
İnan için söküldü bak şimdi o bebeğin günahı ne (

ewet eşim anasının doldurusuna gelip beni kaybetti allah hepsini görüyo ama kaynanamda bilerek attı kendini yere demiş onunda belasını wersin ben bişey demiyorum bulsun şimdi oğluna benm gibi sessiz gelinde görelim .

tatlım zaten yasak bu durum(kayınvalideyle oturma) aslında boşanmaya gitse konu sahibi kişi eşiyle birlikte aileside suçlu oluyor bende kuzenimin boşanma davasından biliyorum eşinden boşanmak istedi ailesiyle birlikte oturuyordu avukat davayı açmadı suçlu durumdasınız şuanda diye

Son düzenleme:

cnm hakkında hayırlısı olsun gerçekten çok üzüldüm durumuna biz senelerdir bir bebek sahibi olmak için neler yaşıyoruz ama eşin sana karnın burnundayken neler yapıyor ALLAH ıslah etsin..
cnm maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama zaten yeni doğmuş bir bebeği babaya vermezler sende kalır
eğer gerçekten boşanmak istiyorsan hemen avukata git aynı evde oturduğunuzu söyle eşin yaptıklarına çok pişman olacak

yarın sezeryan için gün almaya gidicem sabahtan işim bitince hemn avukata gidicem.doğar doğmaz babaya vermiceklerini biliyorum ama ya alırsa gibi korkularımda yok değil . gerçi kaynanam başından beri istmiodu çocugu düşsün die iğne yaptırmaya bile kalktı da ben istemedim.eşimi çocugu almaması için ikna eder

Çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcın olsun kendini harap etme hakkında hayırlısı neyse onun için dua et görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler,darp raporu alsaydın boşanma işinde kolay olurdu hemde bebeği zaten senden alamazlarda o zaman mahkeme asla vermezdi neyse geçti artık,nasıl geçineceğini yazmışsın devlet artık boşananlar kocası vefat edenlere maaş veriyor çok bir şey değil ama en azından bebeğinin bez süt masrafını karşılar mutlaka onun dışında da yardım alabilceğin yerler vardır biraz araştır o konuları düşünme Rabbim yardımcın olur mazlum halinle,hep diyorum Allah merhametsizlerle karşılaştırmasın.

Birde eşin için uzaklaştırma kararı aldırsan iyi olur doğumda bebeği kaçırmaya bile kalkabilir aklında olsun canım.

Hangi hakim yeni doğmuş bir bebeği babaya verir ki..Eşin seni aklınca korkutup sndirmeye çalışıyor belli..

Oldu olacak bebeğide annesi emzirsin..

Soyadı olayında çocuğunuz babasının soyadını almak zorunda,daha önce böyle bir başvuruda bulunan bir bayan olmuştu da kabul edilmemişti..

hamile kadina sidde uygulanir mi ya, siz de boyle bir sey yapan birinin degisecegine mi inaniyorsunuz? Korkutmak istemem ama ya durum daha kotu olursa, cekilmez hale gelirse?

çok zor kaynanayla yaşamak ama eşin kaynanandan binlerce kat suçlu bence arkana bakmadan git karnındaki bebeğe yazık.erkeklere kolay gelir kendinden güçsüzleri dövmek

sen baygınken konuşulanları nasıl duydun?

sen baygınken konuşulanları nasıl duydun?

evet aynı şeye bende takıldım ayıldıktan sonra demiş olabilir düzenbaz diye.napayım diye sormuş konu sahibi bide yapılması gereken şey gayet açık çek git çocugunu falanda gösterme öle adama

Ya benim sinirlerim bozuldu

Yazilarini okudukca agliyorum

Allah kahretsin bu tarz insanlari

Nasi rahatyasiyir dogmamis torununa eziyet ettirerek

O cocugun mutlu anne baba yuvaya ihtiyaci var

Ustelik babandami yok

Arkasizmi buldular seni lanet olsun onlara

Uzulme rabbim Yardimcin olsun

Lohusanin duasi kabul olur bolbol dua et

Korkma mama ve bez paralarini catir catir odemek zorunda

Lutfen haberdar et kendinden

Dualarim seninle

yazıklar olsun eger yazılanlar dogruysa esının ve kaynananın bır felakete ugraması yakındır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…