Tabikisi cadı kaynana olmasa adam bir melek...
Anlamıyorum madem boşanacak gücü kendinde bulamıyorsun neden konu açıyorsun napayım diye? Neden kocanın psikopatlığına bahaneler buluyorsun?
Böyle kocalara çocuk yapan kadınları da hiç bir zaman anlamayacağım o da ayrı mesele...
Hamile karısını bayıltana kadar döven kocanın ilk dayağı değildir bu. Öncesinde de olmuştur. Yani adam kişiliğini göstermiştir ama görmek istenmemiştir.
Çocuk doğduktan sonra konu sahibini daha zor günler bekliyor. Keşke darp raporu alsaydı ileride bıçak kemiğe dayandığında bu adam hamile karısını bayıltana kadar döven bir psikopat diye ispatı olurdu elinde.
Canım konu başlığı eşim değil yalnız, kaynanam :) Kaynanası şiddet uyguladı sanki!
konuştum eşimle.ayrılıyoruz ama bebeğim doğunca çocugu istiyorum dedi.bende wermiceğimi söledim eşyalarımı topladım geldim anneme keşke babam yaşasaydı da arkamda durabilseydi.ben bayılınca kaynanam bilerek attı kendini yere ben gördüm demiş.bide ben kaynanama ben oğlunu sana weryimde ikinci çocugu beraber yapın demişim eşim ona kızmş.mahkemeyi açıcam ama kızım doğunca onların soyadını taşımasını istemiyorum benim pek bilgim yok böle mahkemelerle ilgili bnm soyadımı alabilir mi kızım?
Eee siz bayildiniz karninizda neredeyse dogacak bir bebek var ve esim dediginiz vicdansiz yaratik sizi hastaneye götürecegine kalk numara yapma düzenbaz diyor. Siz kayinvalidenizde hic hata suc bulmayin cünkü buradaki asil suclu esiniz. Madem dayak sonucu bayildiniz niye gidip sikayetci olup darp raporu almadiniz? Klasik olmus artik, cocugum icin katlanayim belki degisir. Ya belki degismezse? Ana ogul vicdansizlar. Kayinvalide nasil bir kadinmis öyle? Karni burnunda hamile bir kadini bayiltacak kadar döven birini görüp te dur napiyorsun demeyecek bir insan var midir? Kiziniz babali büyüsün de siz göz yumdugunuz sürece cocuk da nasibini alacaktir bunlardan.
Sen ayri eve layik degilsin cümlesi de ayri bir olay. Peki bu adam aile ve baba olmaya layik mi? Hadi diyelim ayni evde oturuyorsunuz ki o da yanlis bana göre, niye cocuk yapiyorsunuz? Cocuk dogunca daha beter olacak. Kayinvalide daha simdiden herseye karisiyor, bebeginize her yaptiginiza müdahele edecek. Esinizin sizi sevdigi ya da saygi duyduguyla ilgili bir hisse kapilamadim üzgünüm. Kisilgi karakteri olan bir erkek annesi de olsa kimsenin doldurusuna gelmez. Hamile karisini dövmek ne demek ya! O size karnindakini de seni de istemiyoeum desi siz hala kizim icin katlanayim belki düzelir deyin. Karakola gidip suc duyurusunda bulunmayip kanun yoluyla cezalandirmayin. Ya bebeginize birsey olsaydi?
Nikah öncesi alinmasi gereken saglik raporlari nasil zorunluysa, bu kayinvalideyle ayni eve cikma da kanunen yasaklansa keske. Evlendirme dairesi ayri ev yoksa nikah ta yok dese. Ya da evlenecek kisilerin psikolojik testlerden gecmeleri, siddet egilimi olanlarin tedavi olmadan evlenmelerine izin verilmese keske.
ewet eşim anasının doldurusuna gelip beni kaybetti allah hepsini görüyo ama kaynanamda bilerek attı kendini yere demiş onunda belasını wersin ben bişey demiyorum bulsun şimdi oğluna benm gibi sessiz gelinde görelim .
konuştum eşimle.ayrılıyoruz ama bebeğim doğunca çocugu istiyorum dedi.bende wermiceğimi söledim eşyalarımı topladım geldim anneme keşke babam yaşasaydı da arkamda durabilseydi.ben bayılınca kaynanam bilerek attı kendini yere ben gördüm demiş.bide ben kaynanama ben oğlunu sana weryimde ikinci çocugu beraber yapın demişim eşim ona kızmş.mahkemeyi açıcam ama kızım doğunca onların soyadını taşımasını istemiyorum benim pek bilgim yok böle mahkemelerle ilgili bnm soyadımı alabilir mi kızım?
sen baygınken konuşulanları nasıl duydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?