- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.019
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikkat çekmeye çalıştığı kesin adını siyaset forumunda duyurmuş oldu böyleceLory89 dini yorum hiç yapma istersen, yıldızname diyorsun, iş olarak yapıyorsun bir de. Geç bunları. Sanırım dikkat çekmeye çalışıyorsun reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı...
Ve mümkünse burda, ne işi vardı o saatte dışarda, acaba eski sevgilisı miymiş gibi düşünen tarzda, erkeği haklı çıkaracak bi yön bulabilmesi çalışan hemcinslerim de bakmasın davalara...http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-soyledim-ama-reddetti-ne-yapmaliyim.821925/
Lory89
bu konu gibi .bdvdeki tüm konularınızı silmişsiniz. içerik silmek ban sebebidir.
neyse gelelim konuya tekrar..
söylenecek tek şey. bu adam ve bunun gibilerin iyi halden çıkmaması.
. ölene kadar tek hücrede yaşamaları. ceket ilikleyen, hakime yalakalık yapan bir sürü sapık iyi halden dışarda.
ve en önemlisi,tecavüz davalarına erkek hakimlerin bakmaması
Bence sorun kimsenin o saatte dışarıda olması falan değil .
O saatte nereden dönüyor olduğu ?
Şimdi bir haber okuyalım hep beraber .
19 yaşındaki D.S tansiyon hastası annesi aniden fenalaşınca , hemen yan sokaktaki nöbetçi eczaneye koştu . Annesi ile yalnız yaşayan D.S , annesinin sürekli kullandığı dil altı hapını alıp eve gelmek üzere iken , tecavüze uğradı .
Gece saat 02:00 olsun mesela . Ne fark etti ?
O zaman sadece bela okunurdu tecavüzcüye .Şimdi ama , fakat , lakin , bir de şu var ....
Ve mümkünse burda, ne işi vardı o saatte dışarda, acaba eski sevgilisı miymiş gibi düşünen tarzda, erkeği haklı çıkaracak bi yön bulabilmesi çalışan hemcinslerim de bakmasın davalara...
Bir kadının tecavüze uğramasında asla ve asla erkekte hafifletici sebep olamaz kadında da haketme gibi kindarca düşmanca bir tavır söz konusu olamaz olmamalı! Kizkardeslerimiz var kızlarımız var biraz daha duyarlı olalım ya
Benim kızımın ne işi var o saatte dışardan ben göndermem demekle olmuyor insanlar gündüz vakti bile tacize tecavüze uğruyor maalesef... ve cezalar artirilip caydırıcı hale gelmedikçe ve tam aksine kravatina indirim gülümsemesine tahliye diye devam ederse bu pisliklerin de önü kesilmez
bende biber gazı spreyi var. çekmeceden çıkarmanın vakti geldi..ya ıphone seklinde sok cihazları satılıyor.alsammı acaba ne dersiniz bayanlar?
iyi fikir sok cihazı ve bibier gazı 2 si bi arada offfbende biber gazı spreyi var. çekmeceden çıkarmanın vakti geldi..
Bu biber gazı nerelerde satılıyobende biber gazı spreyi var. çekmeceden çıkarmanın vakti geldi..
ben kartalda av malzemeleri zaten bir dükkandan 15 liraya aldım. ama hiç denemedim. çalışıyormu acaba diye denemek lazım.:)Bu biber gazı nerelerde satılıyo
O.....cocukları.vericektin şoku orasına. görücekti. yok yok ben bu ikiliyi hemen alıyorumBen de iyice korkar oldum bende iki kere taciz edildim üstelik hamileydim gayet bakımsız ve makyajsızdım ilkinde tekte degildim hemen polisi aradım ikincisinde tektim 7 8 aylık hamileydim eşimin işyerine gidiyordum dr dan randevumuz vardı 55 yaslarında bir adam bagırıp çsgırmama ragmen koluma girdi tam 20 dk boyunca peşimi bırakmadı eşimi aramama ragmen gitmedi yanımdan eşim ve işyerinden arkadsları yakalamsya çalıştılar ama nafile kaçtı pislik
Tabletten yazıyorum çok yazamicam bide geyikten ban yedim az sonra grilesirim.. Ne güzel bulup cikarmissin ve o yazılanları anlamadın ise diyecek bisi yok ..kıza acımak yok diyorsun.. Su topikte bu tarz haberlerde ne yapıyoruz yıllardır.. Soylieyim sadece tecavuzcuye nefret söylemleri bulunmaktan başka bumudur .yaniii siz bunu söyleyince acımış oldugunuzumu sandinizda bizim uzulmedigimizi cikardiniz..Bu ilk mesajınız. Bu kıza bir gram üzüntü, tecavüzcüye en ufak bir öfke kirıntısı yok. Sadece "madalyonun diğer yüzü"nü gösteriyorsunuz ne hikmetse. Ama yeni nesilede güzelce giydirerek. Sonra;
Yine parkta,bahçede orada burada gördügünüz yanlış (kendinizce) davranan bir nesilden dem vuruyorsunuz destek görünce. Normalde siz tecavüze karşısınız ama nesil kötü ,bunu yine siz ima etmişsiniz.
Burada tepki alınca,bende ugradim,ugrayanıda korurum heyt be,modundasinız ama ne hikmetse yine kadın suçlu çünkü ses cıkarmamıs.(Hatirlatayım,tecavüze ugrayan kızda ses çıkaramamıs) hafiften dönüş baslamıs bu mesajda. Sonra;
Parkta bahçede sabahın köründe görülen kızlara kızılirken,bende çikıyorum ama sapıklar ve ses çıkarmayan kadınlar yüzünden çıkamaz oldum a dostlar. Susmaktan dem vurulmuş yine ufaktan.
Alnımdan öpmenize gerek yok. Buyrun işte hendek,işte deve.
Bir mesajınizın bir sonrakiyle yakından uzaktan alakası yok. Ufaktan ufaktan çevir kazi yanmasin durumu var alenen ama tecavüze uğrayan kıza en ufak bir üzüntü yok. Tecavüzcüye de ters bir laf yok. O zaman eniştem beni niye öptü misali yazmışta yazmışsınız hepsi bu.
Buyrun buda mı gol değil?
Ben kapalı alanda bir fıs sıkmıştım az kala nefesim gidiyorduben kartalda av malzemeleri zaten bir dükkandan 15 liraya aldım. ama hiç denemedim. çalışıyormu acaba diye denemek lazım.:)