Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffff yemin ediyorum baydınız.bu ne ya tecavüzcü haklı diye bi cümle varmı.neyse ya açıklama yapacam diye yırtınıyorum anlayan yokokula gitmek için sabah 5.30 da durağa indim geçen hafta
nasıl korkuyorum her yer erkek, tek kadın benim durakta, bir de korktuğumu belli etmemeye çalısıyorum.
babam sürekli arıyor nerdesin tek misin diye peki tecavüze uğrasam kurtarabilecek miydi
ya da son yılımız diye kütüphane de sabahladığımız oluyor acıkıyoruz aşağı büfeye iniyoruz saat gece üç bes
şimdi tecavüz bize hak mı
offffff yemin ediyorum baydınız.bu ne ya tecavüzcü haklı diye bi cümle varmı.neyse ya açıklama yapacam diye yırtınıyorum anlayan yok
Avatarın ve sen pek uyuşmuyosunuz sanki ne dersinoffffff yemin ediyorum baydınız.bu ne ya tecavüzcü haklı diye bi cümle varmı.neyse ya açıklama yapacam diye yırtınıyorum anlayan yok
uyuyorda benim durumum şuan aynen buAvatarın ve sen pek uyuşmuyosunuz sanki ne dersin
Hahahahauyuyorda benim durumum şuan aynen bu Eki Görüntüle 1769660
hepimiz tacize uğradık uğramayan varmıdır yoktur gecenin belirli saatinde sinemalardan çıkıp evlerimiz e geldik.. ama nefret ediyorum pısırık, aciz hanımlarımızdan öyle bir dünyada yaşıyoruzki ortalık pislik dolu.. ben o saattte elbet çıkarım dışarı bir kaç erkek müsvettesine papuçmu bırakıcam...bir çok kadınlarımız tacize uğruyor utanıyorlar sesleri çıkmıyor sabredemiyorum benim sesim çıkıyor ayda 2 yada 3 kere bu kadınlarımızı korumakla geçiyor vede onlar adına kavga etmekle .. biraz ses,, biraz cesaret, biraz kararlılık
Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum
hepimiz tacize uğradık uğramayan varmıdır yoktur gecenin belirli saatinde sinemalardan çıkıp evlerimiz e geldik.. ama nefret ediyorum pısırık, aciz hanımlarımızdan öyle bir dünyada yaşıyoruzki ortalık pislik dolu.. ben o saattte elbet çıkarım dışarı bir kaç erkek müsvettesine papuçmu bırakıcam...bir çok kadınlarımız tacize uğruyor utanıyorlar sesleri çıkmıyor sabredemiyorum benim sesim çıkıyor ayda 2 yada 3 kere bu kadınlarımızı korumakla geçiyor vede onlar adına kavga etmekle .. biraz ses,, biraz cesaret, biraz kararlılık
şunu söyleyip gitcem.
ben gece 3 lere kadar dışarıdayım diyen arkadaşlar başınıza Allaha şükür bir iş gelmiyorsa rabbim korumuş şansınız varmış gelmemiş.bu kız demekki şanssızmış ki bu kötü olayı yaşamış.
gece 3 te dışarıda gezerim kimse bana tecavüz edemez diyenler .ediyorlar işte arkadaşım.sen edemez diyince sütü bozuklar BAK TECAVÜZ EDEMEZMİŞİM diyip dokunmayacakmı sana.burası Türkiye kanunlarımız caydırıcı değil.adam karısını dövüyor DÖVEMEZ,hayvana işkence ediliyor EDEMEZ ,çocuklara işkence ediyorlar EDEMEZ.ediyorlar işte ediyorlarrr.tüm mağdurlar hak etmişmi oluyor.benim çocuğuma kardeşime aileme hayvanlara hatta en hassas olduğum tüm bebebklere kimse zarar veremez ama veriyorlar.benim görevim sahip olduklarımı korumak.tedbirimi almak tevekkülü ALLAHA bırakmak.
ben tekrar tekrar diyorum.o kız küçük savunmasız başına her türlü kaza bela musibet gelebilir ki geldi zaten bütün suç ana babada.evladım nerede diye arasa çıkıp kolaçan etse belkide denk gelecek kurtaracak kızı.
SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA (KİMSE EDEMEZ )
Kakao yazdıklarına kendin inanıyormusun? Yanımda silah nasıl taşıyayım, evet beyin olarak güçlü olsamda,beden olarak bir kadının gücü erkeğe yetmez yanisilahmı taşıyor silah taşıyacaksın arkadaşım benim düsturum bu hem kadınsın ,hem erkek müsvettelerinden güç olarak zayıfsın hem eğlenmek hepimizin hakkı olduğu halde bu denyolar yüzünden bunu yapamıyoruz.. öyleyse ağlamanın zırlamanın gereği yok bize zindan eden bu hayvanlara aynı onlar gibi davranacağız. sen davran, ben davran o davranırsa söyle bana bu erkekler bu kadar dev aynalarında görürlermi kendilerini..
silahmı taşıyor silah taşıyacaksın arkadaşım benim düsturum bu hem kadınsın ,hem erkek müsvettelerinden güç olarak zayıfsın hem eğlenmek hepimizin hakkı olduğu halde bu denyolar yüzünden bunu yapamıyoruz.. öyleyse ağlamanın zırlamanın gereği yok bize zindan eden bu hayvanlara aynı onlar gibi davranacağız. sen davran, ben davran o davranırsa söyle bana bu erkekler bu kadar dev aynalarında görürlermi kendilerini..
atmakmı peki az atarım.Bas git ya oksijen israfı.
Ne atıyon be kakao, ne atıyon. Az alçaktan at.
Ben babamla beraber yaşamıyorum. Dakika başı telefon açmadığı için de haliyle eve kaçta girdiğimi çıktığımı bilmiyor mesela.Belki kız eğlenmeye çıktı. Babasından da izin aldı 3-4 gibi gelirim dedi. Ortada konuşulmuş bişey varsa neden merak etsin adam kızını? Ya da arkadaşlarım bırakacak dedi bir terslik çıktı tek başına dönmek zorunda kaldı. Belki şehir dışından geliyordu ailesine sürpriz yapmak için. Ne biliyorsun saldım çayıra olduğunu?
iyide ne yapalım keleşim varmı bu hayvanlar var .etrafımızdalarmı..?evet her tarafımızdalar ne yapalım gözünü seveyim eğitim diyoruz evetttt sonuna kadar eğitim ama eğitim olduğu halde varmı bunlar var . taciz ediyorlarmı ediyorlar .. ne yapalım keleşim. az cesaret diyorum, az cazgırlık diyorum, az kararlılık diyorum..keleşim her hafta anacığıma gidiyorum metrobüsle birinde karşılaşmasam diğerinde karşılaşıyorum yeminle taciz ediyorlar kızları bir çoğunun sıkıldıkları için sesi çıkmıyor.. yahu çıkmıyor keleşim. neden çıkmıyor diyorum nedenHadi silahı belinde taşıdın diyelim,güç olarak yetecekmisin o hayvanlara..
niye öyle dedin banlık bir durum olmadıki..Kakao senin şu tartışma sevdan yüzünden birazdan buralar gri nickler kaynayacak![]()
Tabi sıkışınca ohooo bacım.ohooooo bacımm yaa