• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadde'de Tecavüze Uğrayan Kız: Babama Seslenecek Mesafedeydim

okula gitmek için sabah 5.30 da durağa indim geçen hafta
nasıl korkuyorum her yer erkek, tek kadın benim durakta, bir de korktuğumu belli etmemeye çalısıyorum.
babam sürekli arıyor nerdesin tek misin diye peki tecavüze uğrasam kurtarabilecek miydi

ya da son yılımız diye kütüphane de sabahladığımız oluyor acıkıyoruz aşağı büfeye iniyoruz saat gece üç bes
şimdi tecavüz bize hak mı
offffff yemin ediyorum baydınız.bu ne ya tecavüzcü haklı diye bi cümle varmı.neyse ya açıklama yapacam diye yırtınıyorum anlayan yok

üniversitede iken tur düzenlendi.sabah 5 buluşma saatiydi.aynı semt te oturan arkadaşlar nokta belirledik herkes oraya gitti.sabahın 5 i ya 5 i iki kız arkadaşımız kolkola girmiş yarım saatlik mesafeyi yürüyerek gelmişti.ben dahil bazı arkadaşlarımızı abisi babası getirmişti buluşma yerine.rabbime şükürler olsun koruyucu bir ailem var.evladım da olursa aynı şekilde davranacağım.kızımı arkadaşlarında kalmaya bile göndermeyeceğim.edemez diyen arkadaşlar bildikleri gibi yapsınlar.nasıl olsa kimse edemez.cümleten hayırlı akşamlar.oratalık tekin değil geç olmadan gideyim

Avatarın ve sen pek uyuşmuyosunuz sanki ne dersin
uyuyorda benim durumum şuan aynen bu
cahil.jpg

hepimiz tacize uğradık uğramayan varmıdır yoktur gecenin belirli saatinde sinemalardan çıkıp evlerimiz e geldik.. ama nefret ediyorum pısırık, aciz hanımlarımızdan öyle bir dünyada yaşıyoruzki ortalık pislik dolu.. ben o saattte elbet çıkarım dışarı bir kaç erkek müsvettesine papuçmu bırakıcam...:KK62::KK62:bir çok kadınlarımız tacize uğruyor utanıyorlar sesleri çıkmıyor sabredemiyorum benim sesim çıkıyor ayda 2 yada 3 kere bu kadınlarımızı korumakla geçiyor vede onlar adına kavga etmekle .. biraz ses,, biraz cesaret, biraz kararlılık

O kadar büyük konuşuyorsun ki bir gün başına bişey gelecek....

Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is

Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum

Bas git ya oksijen israfı.

hepimiz tacize uğradık uğramayan varmıdır yoktur gecenin belirli saatinde sinemalardan çıkıp evlerimiz e geldik.. ama nefret ediyorum pısırık, aciz hanımlarımızdan öyle bir dünyada yaşıyoruzki ortalık pislik dolu.. ben o saattte elbet çıkarım dışarı bir kaç erkek müsvettesine papuçmu bırakıcam...:KK62::KK62:bir çok kadınlarımız tacize uğruyor utanıyorlar sesleri çıkmıyor sabredemiyorum benim sesim çıkıyor ayda 2 yada 3 kere bu kadınlarımızı korumakla geçiyor vede onlar adına kavga etmekle .. biraz ses,, biraz cesaret, biraz kararlılık

Ne atıyon be kakao, ne atıyon. Az alçaktan at.

şunu söyleyip gitcem.
ben gece 3 lere kadar dışarıdayım diyen arkadaşlar başınıza Allaha şükür bir iş gelmiyorsa rabbim korumuş şansınız varmış gelmemiş.bu kız demekki şanssızmış ki bu kötü olayı yaşamış.
gece 3 te dışarıda gezerim kimse bana tecavüz edemez diyenler .ediyorlar işte arkadaşım.sen edemez diyince sütü bozuklar BAK TECAVÜZ EDEMEZMİŞİM diyip dokunmayacakmı sana.burası Türkiye kanunlarımız caydırıcı değil.adam karısını dövüyor DÖVEMEZ,hayvana işkence ediliyor EDEMEZ ,çocuklara işkence ediyorlar EDEMEZ.ediyorlar işte ediyorlarrr.tüm mağdurlar hak etmişmi oluyor.benim çocuğuma kardeşime aileme hayvanlara hatta en hassas olduğum tüm bebebklere kimse zarar veremez ama veriyorlar.benim görevim sahip olduklarımı korumak.tedbirimi almak tevekkülü ALLAHA bırakmak.

ben tekrar tekrar diyorum.o kız küçük savunmasız başına her türlü kaza bela musibet gelebilir ki geldi zaten bütün suç ana babada.evladım nerede diye arasa çıkıp kolaçan etse belkide denk gelecek kurtaracak kızı.
SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA (KİMSE EDEMEZ )

Belki kız eğlenmeye çıktı. Babasından da izin aldı 3-4 gibi gelirim dedi. Ortada konuşulmuş bişey varsa neden merak etsin adam kızını? Ya da arkadaşlarım bırakacak dedi bir terslik çıktı tek başına dönmek zorunda kaldı. Belki şehir dışından geliyordu ailesine sürpriz yapmak için. Ne biliyorsun saldım çayıra olduğunu?

silahmı taşıyor silah taşıyacaksın arkadaşım benim düsturum bu hem kadınsın ,hem erkek müsvettelerinden güç olarak zayıfsın hem eğlenmek hepimizin hakkı olduğu halde bu denyolar yüzünden bunu yapamıyoruz.. öyleyse ağlamanın zırlamanın gereği yok bize zindan eden bu hayvanlara aynı onlar gibi davranacağız. sen davran, ben davran o davranırsa söyle bana bu erkekler bu kadar dev aynalarında görürlermi kendilerini..
Kakao yazdıklarına kendin inanıyormusun? Yanımda silah nasıl taşıyayım, evet beyin olarak güçlü olsamda,beden olarak bir kadının gücü erkeğe yetmez yani

kızın aklından zoru mu var ki kendisi için normal bir durum olsa gencecik yaşında tecavüze uğradım diye ortaya çıksın. Bir çok kadın çevresinden gelecek tepkilerden uğradığı tacizleri, tecavüzleri gün yüzüne bile çıkarmıyor. Yazık kıza çok üzüldüm umarım o sapık da cezasını bulur. Bu arada bir baba ne kadar özgürlükçü ve geniş olursa olsun kızının o saatte sokakta tek başına yürümesine izin vermezdi diye düşünüyorum. Farklı bir şey olabilir. Babanın kızından haberi yoktu sanırım. Sonuçta şehir dışında ve yurt dışında okuyan çocuklardan anne ve babaların her an haberleri olmuyor. Bu da ona benzer bir durum olabilir.

Son düzenleme:
silahmı taşıyor silah taşıyacaksın arkadaşım benim düsturum bu hem kadınsın ,hem erkek müsvettelerinden güç olarak zayıfsın hem eğlenmek hepimizin hakkı olduğu halde bu denyolar yüzünden bunu yapamıyoruz.. öyleyse ağlamanın zırlamanın gereği yok bize zindan eden bu hayvanlara aynı onlar gibi davranacağız. sen davran, ben davran o davranırsa söyle bana bu erkekler bu kadar dev aynalarında görürlermi kendilerini..

Hadi silahı belinde taşıdın diyelim,güç olarak yetecekmisin o hayvanlara..

İste bunlar hep;

- Kız mıdır kadın mıdır bilemem
- Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya kiralıktır ya satılıktır,
- Hamile kadın sokakta dolasamaz,
- Kahkaha atan kadın iffetsizdir,
- Çalısan kadın fuhusa hazırlık yapar,

ve daha bunun gibi bir cok igrenc, sığ, tiksinç, ahlaksızca sozleri sarfeden zihniyetin destekcisi ve şakşakcısı..

Dikkat edin zihniyet birebir örtüşüyor..Bunların yetistirdigi cocuklardan Allah herkesi korusun..

Biri bol bol sallamasyon yapar, digeri tecavuz gibi travmatik bir olayın icindeki biri icin "neden" diye sorgular, oburu baba korkusundan girer, gece sokaga cıkan kadınlara tecavuz edilebilir, bu kadınların da namusu ahan da boyle gider diye rezilce bir yorum yapar..

Yıllardır aynı ya da benzer zihniyetlerden aynı yorumları gormedik mi? Nesine şaşırıyor veya sinirleniyorsunuz ki?

He ben oyle evirip cevirmeden tam suan icimden geceni soylicem, umarım o cirkin dusunceleriniz, o buyuk konusmalarınız bir gun basınıza gelir de, hayatınızın dersini alırsınız..Siz insanı cidden insanlıktan cıkarırsınız.

Hadi bu kızcagızı rahat bırakın da beni taşlayın simdi..

Belki kız eğlenmeye çıktı. Babasından da izin aldı 3-4 gibi gelirim dedi. Ortada konuşulmuş bişey varsa neden merak etsin adam kızını? Ya da arkadaşlarım bırakacak dedi bir terslik çıktı tek başına dönmek zorunda kaldı. Belki şehir dışından geliyordu ailesine sürpriz yapmak için. Ne biliyorsun saldım çayıra olduğunu?
Ben babamla beraber yaşamıyorum. Dakika başı telefon açmadığı için de haliyle eve kaçta girdiğimi çıktığımı bilmiyor mesela.

Hadi silahı belinde taşıdın diyelim,güç olarak yetecekmisin o hayvanlara..
iyide ne yapalım keleşim varmı bu hayvanlar var .etrafımızdalarmı..?evet her tarafımızdalar ne yapalım gözünü seveyim eğitim diyoruz evetttt sonuna kadar eğitim ama eğitim olduğu halde varmı bunlar var . taciz ediyorlarmı ediyorlar .. ne yapalım keleşim. az cesaret diyorum, az cazgırlık diyorum, az kararlılık diyorum..keleşim her hafta anacığıma gidiyorum metrobüsle birinde karşılaşmasam diğerinde karşılaşıyorum yeminle taciz ediyorlar kızları bir çoğunun sıkıldıkları için sesi çıkmıyor.. yahu çıkmıyor keleşim. neden çıkmıyor diyorum neden

Back