• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadde'de Tecavüze Uğrayan Kız: Babama Seslenecek Mesafedeydim

Bu arada şu anda 3 günlük bir cinsel istismar-ihmal konulu bir eğitimdeyim ve verilen rakamlar şok edici.

her zaman söylüyorum Takıntılı diyee. oo çok sevdiğiniz avrupa herkesin içinde kız kaçırma olayındaki kayıtsızlığını bir izleyin helede gelin ah türkiye vah Türkiye diye ağlayın..:KK22:
Kız Kaçırma Şakası
izlesene.com
Çok uzağa gitmeye gerek yok,evvelki akşam haberlerde izledim,paylaşıyorum. Kadın sabah arabasiyla işe giderken,kamyoncu ile yol verme tartışmasi yaşıyor ve adam takip etmeye başlıyor kadını. Kadın korkup benzinciye giriyor,orada calısanlar ,arabasına benzin alan başka insanlar var,kadin kalabalikta birşey yapamaz diye gidiyor ama sonuç,adam kadının camlarini,kapısını tekmeliyor,güzelce küfürünü ediyor,kapısı kilitli olmasa oracıkta dövecek ama bir Allahın kulu"hooop birader ne yapiyorsun"demiyor. Kadın plakasının resmini cekiyor videoya,polise gidecek ama ne olacak birşey yapmadığı! için serbest bırakılacak. Ama durun kadın kesin birsey yapmıştır dimi? Adamı o raddeye kadın getirmiştir hatta beni takip et demiştir ki zaten ne işi var sabahın köründe sokakta,birde işe gidiyor,kırıp dizini otursaymış ,ne gerek var dimi?
Buyrun çok övdüğünüz ülkemizin hali. Ah Türkiye vah Türkiye.

ikimizin de üslubu tepkileri çok ilginç de dikkatimi çekti.
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayın.. Karakterim kim olduğumla ilgilidir; tavrım ise sizin kim olduğunuzla..
bu konudan çıkıyorum yeter.belliki kendimi ifade edemiyorum.ya sinirini zıplatır yada adabına yazık olur diye bi söz var ya kendime olan saygımdan dolayı artık yazmam.size iyi günler

ölseydide su testisi su yolunda kırıldı gece işi neydi dışarda denecekti.
duymazdı en azından.
insanlık önce acıyı paylaşmayı gerektirir. yanlışlıklar oladabilir ama önce mağdura bi üzülünür. normali budur.burda acı çekeni suçlayıp nerdeyse tecavüz edeni pür i pak ilan edecekler.

şu canım.
kızda kuyruk sallamıştır.
yada
kızlar azdırıyor adamı aslında.

yada şu,
kız tecavüz olayını istiyor özüne bakarsak..
bakın ne örnekler var gördüğümüz..
yanlışşş.. anlamışsınn okyy niye böylesin niye istediğin gibi anlıyorsun insanları meraktan soruyorum cidden anlamıyormusun yoksa anlıyorsunda o şekilmi göstermek istiyorsun.hay Allah güleyimmi ,ağlayayımmı bilemedim şimdi..

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayın.. Karakterim kim olduğumla ilgilidir; tavrım ise sizin kim olduğunuzla..
bu konudan çıkıyorum yeter.belliki kendimi ifade edemiyorum.ya sinirini zıplatır yada adabına yazık olur diye bi söz var ya kendime olan saygımdan dolayı artık yazmam.size iyi günler
Seminerdeyim kahkaha atamiyorum şu anda uzgünüm

Bence siz kakao ile özel msja geçip ay ne biçim genç kızlar var konulu anılarınızi paylaşın

peh,peh,peh başlanmış gene yok tecavüz etme hakkını veriyormu,,yok erkeği haklama girişimleri ,,öyle bir nesil yetişiyorki ben sabahın köründe evden çıkıyorum işe gitmek için o okula giden 12, 13, 14, 15, 16 vs vs o kızları görüyorum vee diyorum bu neee kendi yaşlarındaki erkek almış onu kollarına öpüşmekmi dersin,köşelerde ,bucaklarda sevişmekmi dersin..ve aile evlatlarını okula gidiyor biliyor.kaçıp ,kaçıp parklarda ,deniz kenarlarında cilveleşmekmi dersin..kim suçlu ailemi, o yaşlarda ki kızlarmı, öğretmenlermi, aynı yaşlarda erkeklermi. kimmm....???ben bunları görüyorum kk hatunları 15,16 yaşında bir erkek çocuk hemen ,hemen aynı yaşlarda kızı sıkıştırmış köşede kız eğiliyor kolunun altından geçmeye çalışıyor . bırak diyor sabahın 7/30 işe gidiyorum görüyorum olayı gidiyorum yanlarına ama temkinliyim hayırdır delikanlı ne oluyor burda diyorum. delikanlı beni görünce sıkılıyor ,utanır gibi oluyor peki kız ne yapıyor biliyormusunuz bana sanane be ne karışıyorsun demezmi. bir an afalladım. ama bir o kadarda sinirlendim kıza niye ozaman bırak diye itiyorsun, niye o zaman kollarından kurtulmaya çalışıyorsun neyin cilvesini yapıyorsun sen dedim. istemem yan cebime koy ayaklarımı bunlar dedim. ama o kadar sinirlendimki ha,ha dövecem kızı bu gözler neler görüyor neler öyle bir nesil yetişiyorki sadece ALLAH MUHAFAZA diyorum..

Kiz ailesi ile yaşadığı kendi mahallesinde eğlenceye gitmiş. Üniversite öğrencisiyken ben de giderdim 3te 4te eve gelirdim. Şu an iş güç sahibi insanim pişman değilim. Gece hayatı diye bir şey var ve evet bazı mahallelerde normal bir şey. Tecavüzcü ise bostanciya sırf tecavüz gasp için gelmiş bir aile babası. Asıl onun o saatte ne işi var? Kız kendi evinde dışarı çıkıyor. Adam tecavüz için geliyor oraya. Ayrıca sizin olayinizda ben de bagirirdim adama kızı bırak diye. Sanane derse de yoluma giderdim. Haklısınız o konuda daa, BU OLAYLA NE ALAKASI VAR??? Ben 27 yaşındayım yalnız yaşıyorum gece eğlenceye de gidiyorum operaya da gidiyorum sinemaya da gidiyorum erkek arkadaşımın evine de gidiyorum güvenlik önlemlerini almaya çalışıyorum hatta şu an kadın güvenliği konusunda iş yerimin verdiği seminere gidiyorum. Güvenlik konusu ayrı ne işi varmiscilik ayrı. Zira sizinki HADSIZLIK.

Çok uzağa gitmeye gerek yok,evvelki akşam haberlerde izledim,paylaşıyorum. Kadın sabah arabasiyla işe giderken,kamyoncu ile yol verme tartışmasi yaşıyor ve adam takip etmeye başlıyor kadını. Kadın korkup benzinciye giriyor,orada calısanlar ,arabasına benzin alan başka insanlar var,kadin kalabalikta birşey yapamaz diye gidiyor ama sonuç,adam kadının camlarini,kapısını tekmeliyor,güzelce küfürünü ediyor,kapısı kilitli olmasa oracıkta dövecek ama bir Allahın kulu"hooop birader ne yapiyorsun"demiyor. Kadın plakasının resmini cekiyor videoya,polise gidecek ama ne olacak birşey yapmadığı! için serbest bırakılacak. Ama durun kadın kesin birsey yapmıştır dimi? Adamı o raddeye kadın getirmiştir hatta beni takip et demiştir ki zaten ne işi var sabahın köründe sokakta,birde işe gidiyor,kırıp dizini otursaymış ,ne gerek var dimi?
Buyrun çok övdüğünüz ülkemizin hali. Ah Türkiye vah Türkiye.
yanlışşş AYI her yerde AYIDIR kadının bunu haketmiş olayını nerden çıkardın.. cidden nerden çıkardın..

yanlışşş AYI her yerde AYIDIR kadının bunu haketmiş olayını nerden çıkardın.. cidden nerden çıkardın..
Mesajlarınıza dönüp bakın. Alenen belli nereden çıkardığım. Vaktim yok tek tek çıkaramayacağım şimdi hepsini dönüp.
Her mesajınizdan bu ima fışkırıyor zaten,okuyan okudu,anlayan anladı.

Haha :) ay şekerim ne var bunda ayool haha :)

Ben öğretmenim evet herkesin seviyesine inebiliyorum yani bak sana senin üslubun ile yazdım mesela :KK66:
kıskandın gibi hissettimde (başını okşayacak bir smiley olsaydı )başını okşardım.. seviyeme indin tut elimden çıkalım o mübarak seviyene kadiş:KK70::KK70::KK70:

Kizin o saatte ne isi vardi cok soruldu da o herifin o saatte ne isi vardi peki diye soruldu mu?

O saat disarida olunmayacak bi saat ise neden sadece kiza isliyo bu? Hee ama o erkek o istedigi saatte disarida olabilir dogru.

Tukureyim bu erkeklerin kafasina, zihniyetine.[/QUOTE]
e
sadece bunu soran erkekler olsa keşke

Back