- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşverin anlatamazsınız.Kiz ailesi ile yaşadığı kendi mahallesinde eğlenceye gitmiş. Üniversite öğrencisiyken ben de giderdim 3te 4te eve gelirdim. Şu an iş güç sahibi insanim pişman değilim. Gece hayatı diye bir şey var ve evet bazı mahallelerde normal bir şey. Tecavüzcü ise bostanciya sırf tecavüz gasp için gelmiş bir aile babası. Asıl onun o saatte ne işi var? Kız kendi evinde dışarı çıkıyor. Adam tecavüz için geliyor oraya. Ayrıca sizin olayinizda ben de bagirirdim adama kızı bırak diye. Sanane derse de yoluma giderdim. Haklısınız o konuda daa, BU OLAYLA NE ALAKASI VAR??? Ben 27 yaşındayım yalnız yaşıyorum gece eğlenceye de gidiyorum operaya da gidiyorum sinemaya da gidiyorum erkek arkadaşımın evine de gidiyorum güvenlik önlemlerini almaya çalışıyorum hatta şu an kadın güvenliği konusunda iş yerimin verdiği seminere gidiyorum. Güvenlik konusu ayrı ne işi varmiscilik ayrı. Zira sizinki HADSIZLIK.
dikkate aldığım tek yazın buuKiz ailesi ile yaşadığı kendi mahallesinde eğlenceye gitmiş. Üniversite öğrencisiyken ben de giderdim 3te 4te eve gelirdim. Şu an iş güç sahibi insanim pişman değilim. Gece hayatı diye bir şey var ve evet bazı mahallelerde normal bir şey. Tecavüzcü ise bostanciya sırf tecavüz gasp için gelmiş bir aile babası. Asıl onun o saatte ne işi var? Kız kendi evinde dışarı çıkıyor. Adam tecavüz için geliyor oraya. Ayrıca sizin olayinizda ben de bagirirdim adama kızı bırak diye. Sanane derse de yoluma giderdim. Haklısınız o konuda daa, BU OLAYLA NE ALAKASI VAR??? Ben 27 yaşındayım yalnız yaşıyorum gece eğlenceye de gidiyorum operaya da gidiyorum sinemaya da gidiyorum erkek arkadaşımın evine de gidiyorum güvenlik önlemlerini almaya çalışıyorum hatta şu an kadın güvenliği konusunda iş yerimin verdiği seminere gidiyorum. Güvenlik konusu ayrı ne işi varmiscilik ayrı. Zira sizinki HADSIZLIK.
Ayrıca sizin olayinizda ben de bagirirdim adama kızı bırak diye. Sanane derse de yoluma giderdim. Haklısınız o konuda daa
Ben anne babamdan beni korumalarını talep etmem asla. Onlar da ben dışardayken neredesin kaçta gelirsin diye ararlar en fazla. Daha fazlasını ne ben talep ettim, ne de onlar yaptı. Şimdi benim ailem kötü aile mi? Kıç devirip yatmak çirkin bir tabir, bu yaşta insanın her gün peşine mi gezsinler?tantanis demek istediğimi anladınmı.seni beğeniyorum zeki olduğun her halinden belli.kızı o saatte dışarıda iken kıçını devirip yatan baba suçlu dedim diye sanki tecavüzcü yü haklı çıkarmışım gibi yorum yan b....r var burada.tedbirini alacaksın arkadaş.o zaman evinin kapısı olmasın anahtarla açıp içeri girme açık kalsın kapı o senin özel mülkün kimse giremez.HEH biz böyle dedik ya girmezler.ben 30 abim 32 yaşında bekarız sadece ben değil abimde gece dışarıda olduğu zaman ne annem ne babam evde rahat rahat uyumaz.gecenin şerrinden korkarım ben.söylediklerimin arkasındayım bir anne baba bu kadar geniş olamaz.
annenin , babanın merak etmeleri vede aramaları tepene bekçi dikmek demek değildir tatlım.. ne zaman anne olursun ne demek istendiğini anlarsın. dünyada binbir çeşitte insan yaşıyor .haa evet keşkeee kötülük olmasa ..ama varrr şunu diyemessin arabam var ve kapıları kitli değil o benim kimse dokunamaz.. evet haklısın kimse dokunamaz ama dokunuyorlar.. evin var kapısını kilitleme benimdir de dokunamazlar de .. evet haklısın dokunamazlar amma dokunuyorlar. bunların olmaması için önlemini alıyorsun değilmi.. almak zorundayız baştan sona tekrardan okudum acaba dedim.. ben bir yerde oh olsun kıza mı yazdım yada birileri öylemi yazdı dedim bir kişi haricinde bu tarz mesaja rastlamadım.başımdan geçen farklı bir olayı anlattım @gece_yuruyen arkadaşta kendi başından geçeni yazdı farklı bir olaydı anlattıklarımız ve çevremizde olan... burada sapıkları haklı çıkarma tecavüzleri haklı çıkarma her zamanki gibi o yazılanları istedikleri gibi anladıklarından bu duruma geldi.. önlem almak her konuda ama her konuda iyidir .. temkinli olmak her konuda iyidir bunun adı evde otur gezmeye çıkma , eğlenmeye gitme , arkadaşlarınla takılma demek değildir tantanis.. Erkek milletine bu kadar yüz vermemek demektir. onlardan korkmamak demektir..Ben anne babamdan beni korumalarını talep etmem asla. Onlar da ben dışardayken neredesin kaçta gelirsin diye ararlar en fazla. Daha fazlasını ne ben talep ettim, ne de onlar yaptı. Şimdi benim ailem kötü aile mi? Kıç devirip yatmak çirkin bir tabir, bu yaşta insanın her gün peşine mi gezsinler?
Önlem farklı bir şey tepene koruyucu dikmek farklı. Okuldan eve gelirken bir alt geçidin altından altından geçmem gerekiyor. Geç saate kaldıysam ışığın altında bekliyorum bir grup ya da insan gelsin de onunla birlikte geçeyim diye. Ya da te öbür taraftan dolanıyorum uzaktaki üst geçidi kullanıyorum. Bunlar önlemdir ama anne babayı arayıp gelin beni alın demek tepene bekçi dikmekten farksız. Ne yapacak insanlar nasıl yetişecek sürekli? Söylediğiniz çok mantıksız ve acımasız geliyor bana. Çocuğunuz olur bir gün başına bişey gelirse üzülürsünüz yapmayın böyle.
Ne söylemek istediğini anlamadım yani, şimdi zeki olamadım galibaBir de hakaretvari konuşmak hoş değil bence. Dikkat edelim ona daha güzel konuşuruz
![]()
tantanis demek istediğimi anladınmı.seni beğeniyorum zeki olduğun her halinden belli.kızı o saatte dışarıda iken kıçını devirip yatan baba suçlu dedim diye sanki tecavüzcü yü haklı çıkarmışım gibi yorum yan b....r var burada.tedbirini alacaksın arkadaş.o zaman evinin kapısı olmasın anahtarla açıp içeri girme açık kalsın kapı o senin özel mülkün kimse giremez.HEH biz böyle dedik ya girmezler.ben 30 abim 32 yaşında bekarız sadece ben değil abimde gece dışarıda olduğu zaman ne annem ne babam evde rahat rahat uyumaz.gecenin şerrinden korkarım ben.söylediklerimin arkasındayım bir anne baba bu kadar geniş olamaz.
Aramalarından rahatsız değilim zaten ama onları sürekli peşime sürükleyecek halim yok. Hadi ben öyle yaptım diyelim, ailesi şehir dışında olan ne yapacak?annenin , babanın merak etmeleri vede aramaları tepene bekçi dikmek demek değildir tatlım.. ne zaman anne olursun ne demek istendiğini anlarsın. dünyada binbir çeşitte insan yaşıyor .haa evet keşkeee kötülük olmasa ..ama varrr şunu diyemessin arabam var ve kapıları kitli değil o benim kimse dokunamaz.. evet haklısın kimse dokunamaz ama dokunuyorlar.. evin var kapısını kilitleme benimdir de dokunamazlar de .. evet haklısın dokunamazlar amma dokunuyorlar. bunların olmaması için önlemini alıyorsun değilmi.. almak zorundayız baştan sona tekrardan okudum acaba dedim.. ben bir yerde oh olsun kıza mı yazdım yada birileri öylemi yazdı dedim bir kişi haricinde bu tarz mesaja rastlamadım.başımdan geçen farklı bir olayı anlattım @gece_yuruyen arkadaşta kendi başından geçeni yazdı farklı bir olaydı anlattıklarımız ve çevremizde olan... burada sapıkları haklı çıkarma tecavüzleri haklı çıkarma her zamanki gibi o yazılanları istedikleri gibi anladıklarından bu duruma geldi.. önlem almak her konuda ama her konuda iyidir .. temkinli olmak her konuda iyidir bunun adı evde otur gezmeye çıkma , eğlenmeye gitme , arkadaşlarınla takılma demek değildir tantanis.. Erkek milletine bu kadar yüz vermemek demektir. onlardan korkmamak demektir..
kimse burada ailelere yüklendi dediğin kadar yüklenmedi tantanis.benim kızkardeşim güzel sanatlar okudu ve bir kere gitti annem kaldığı eve oda kızını yerleştirmek için bir daha kimse gitmedi. burada vurgulanan başka bir şeydi öyle aileler varki cidden sorumsuz sen hiç şahit olmuyormusun bu tarz ebeveynlere ,etrafında yokmu var,, yada ilgilenen ebeveyn olupta cidden ne sorumsuz gençler var yokmu tantanis. verdiğimiz örnekler sokaklarda ,parklarda sahillerde şahit olduğumuz örnekler tantanis sen hiç şahit olmuyormusun görmüyormusun. o gençleri gördükçe için cız etmiyormu hayır doğru olan bu değil diye geçirmiyormusun aklından... verilen örnekler olayın başka bir boyutuydu.. bu tarz haberlerde hep belalar veriyoruz ..verelim .. lanet yağdırıyoruz ..yağdıralım .. ama başka konularıda konuşalım neden böyle ,niçin böyle neler oluyor , ne oluyoruz da diyebilelim..neyse tatlım çıkıyorum konudan kal sağlıcakla..Aramalarından rahatsız değilim zaten ama onları sürekli peşime sürükleyecek halim yok. Hadi ben öyle yaptım diyelim, ailesi şehir dışında olan ne yapacak?
Tedbir alınır zaten. Güvenilmez olduklarının hepimiz farkındayız. Ama ailelere gereksiz yere yükleniyorsunuz anlatmaya çalıştığım bu.
Verdiğiniz örnekler de gerçekten ilgisiz. Kız kuyruk sallamasaya getiriyor işi ki hoş değil kesinlikle.
Aramalarından rahatsız değilim zaten ama onları sürekli peşime sürükleyecek halim yok. Hadi ben öyle yaptım diyelim, ailesi şehir dışında olan ne yapacak?
Tedbir alınır zaten. Güvenilmez olduklarının hepimiz farkındayız. Ama ailelere gereksiz yere yükleniyorsunuz anlatmaya çalıştığım bu.
Verdiğiniz örnekler de gerçekten ilgisiz. Kız kuyruk sallamasaya getiriyor işi ki hoş değil kesinlikle.
Parklarda oynaşan gençler ve ailelerinin dedikodusunun yapılacağı yer burası değil, bunu anla önce.kimse burada ailelere yüklendi dediğin kadar yüklenmedi tantanis.benim kızkardeşim güzel sanatlar okudu ve bir kere gitti annem kaldığı eve oda kızını yerleştirmek için bir daha kimse gitmedi. burada vurgulanan başka bir şeydi öyle aileler varki cidden sorumsuz sen hiç şahit olmuyormusun bu tarz ebeveynlere ,etrafında yokmu var,, yada ilgilenen ebeveyn olupta cidden ne sorumsuz gençler var yokmu tantanis. verdiğimiz örnekler sokaklarda ,parklarda sahillerde şahit olduğumuz örnekler tantanis sen hiç şahit olmuyormusun görmüyormusun. o gençleri gördükçe için cız etmiyormu hayır doğru olan bu değil diye geçirmiyormusun aklından... verilen örnekler olayın başka bir boyutuydu.. bu tarz haberlerde hep belalar veriyoruz ..verelim .. lanet yağdırıyoruz ..yağdıralım .. ama başka konularıda konuşalım neden böyle ,niçin böyle neler oluyor , ne oluyoruz da diyebilelim..neyse tatlım çıkıyorum konudan kal sağlıcakla..
bende tam içimden geçiriyordum bu parkon nerde kaldı diye.. öyle bir başlık aç tartışalım. öyle bir başlık varmıda biz tartışmadık.tecavüzün nedenlerini ,niçinlerini sorgulamayalım önlemlerini almayalım tecavüz oldumu burada sadece (hayvan ,,pislikk, ALLAH cezanı versin naralarını atalım sadece bu kelimeleri söyliyelim konuya ve gelsin bir başka tecavüz konusu ki burada olanda buu )) devam, devam yaptığınız sadece vah yazık, demekten öte gidemediniz...birileri başka bir duruma parmak bastımı hemen ne hikmetse aynı kişiler çok bilmiş edalarıyla ..aaa sen savunuyormusun, senn onaylıyormusun.. daha orada yazılanları anlamıyorsunuz ..şaştım baa sana demek tecavüzün nedenini, niçinini sorgulamıyalım susalım duydukmu gelelim buraya vah yazık, ah yazık diyelim.. offff offf ne tarz cahillerle uğraşıyorumm..Parklarda oynaşan gençler ve ailelerinin dedikodusunun yapılacağı yer burası değil, bunu anla önce.
Tecavüzün nedenini niçinini sorgulayamazsın!!!
Sorgulamaya kalkarsan " kadında kuyruk sallamıştır " diyen pisliklerden bir farkın olmaz.
Yeni nesille alakalı endişelerini başka başlıklarda istediğin gibi tartış, ama burası yeri değil.
Biz senin ne anlattığını anladıkta, sen ısrarla herkesin anlattığını anlamıyorsun.
Ee peki bu hikayeden cikarmamiz gereken sonuc ne?başımdan geçen olayı anlattım sadece.ortada bi ikna yada dayatma yok.kakao anlattı bende aklıma geldi yazdım.bu damı suç oldu.
Şu konuda seninle hemfikiriz kakao, sorunun kaynağı ne, nasıl engellenir konuşulması gerek elbette.bende tam içimden geçiriyordum bu parkon nerde kaldı diye.. öyle bir başlık aç tartışalım. öyle bir başlık varmıda biz tartışmadık.tecavüzün nedenlerini ,niçinlerini sorgulamayalım önlemlerini almayalım tecavüz oldumu burada sadece (hayvan ,,pislikk, ALLAH cezanı versin naralarını atalım sadece bu kelimeleri söyliyelim konuya ve gelsin bir başka tecavüz konusu ki burada olanda buu )) devam, devam yaptığınız sadece vah yazık, demekten öte gidemediniz...birileri başka bir duruma parmak bastımı hemen ne hikmetse aynı kişiler çok bilmiş edalarıyla ..aaa sen savunuyormusun, senn onaylıyormusun.. daha orada yazılanları anlamıyorsunuz ..şaştım baa sana demek tecavüzün nedenini, niçinini sorgulamıyalım susalım duydukmu gelelim buraya vah yazık, ah yazık diyelim.. offff offf ne tarz cahillerle uğraşıyorumm..
bende tam içimden geçiriyordum bu parkon nerde kaldı diye.. öyle bir başlık aç tartışalım. öyle bir başlık varmıda biz tartışmadık.tecavüzün nedenlerini ,niçinlerini sorgulamayalım önlemlerini almayalım tecavüz oldumu burada sadece (hayvan ,,pislikk, ALLAH cezanı versin naralarını atalım sadece bu kelimeleri söyliyelim konuya ve gelsin bir başka tecavüz konusu ki burada olanda buu )) devam, devam yaptığınız sadece vah yazık, demekten öte gidemediniz...birileri başka bir duruma parmak bastımı hemen ne hikmetse aynı kişiler çok bilmiş edalarıyla ..aaa sen savunuyormusun, senn onaylıyormusun.. daha orada yazılanları anlamıyorsunuz ..şaştım baa sana demek tecavüzün nedenini, niçinini sorgulamıyalım susalım duydukmu gelelim buraya vah yazık, ah yazık diyelim.. offff offf ne tarz cahillerle uğraşıyorumm..
of tantanis off o başka bir konuydu olayın başka bir boyutu..Şu konuda seninle hemfikiriz kakao, sorunun kaynağı ne, nasıl engellenir konuşulması gerek elbette.
Ama senin ortaya attığın mesele çözümün bir parçası değil malesef. Burada ayrılıyoruz işte. Parkta oynaşan çiftlerle tecavüzün ne alakası var?
Tamam o boyutları açıkla o halde. Benim kafam almadı gerçekten nasıl ilişkilendirdiğini.of tantanis off o başka bir konuydu olayın başka bir boyutu..
tamam önlemini almayalım .. ağlayıp zırlayalım sadece ..erkekleri eğitmeyelim,, kızlarımızı eğitmeyelim, tecavüzcüyü asmayalım caydırıcı cezalarıda konuşmayalım , kızlarımızın başlarına böyle bişi geldimi nasıl davranılmasınıda öğretmeyelim. tamamm öyle olsun..Tecavüzün nedeni niçini olmaz!!!
tamam önlemini almayalım .. ağlayıp zırlayalım sadece ..erkekleri eğitmeyelim,, kızlarımızı eğitmeyelim, tecavüzcüyü asmayalım caydırıcı cezalarıda konuşmayalım , kızlarımızın başlarına böyle bişi geldimi nasıl davranılmasınıda öğretmeyelim. tamamm öyle olsun..