- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.715
Insanin egosuyla mücadele etmesi gerçekten çok zormuş
en çok ego yaralaninca canı aciyormus galiba
Ben dün gece yaşadım bunları =) hissettim galiba senin konunu okuyuncaGeçenlerde actığım konuya diğerlerinden farklı olarak beni anlamış, empatik bir cevap yazmıştın. galıba hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. tek fark cok sevmemişsin olman -oyle anladım yazdıklarından- eğer öyleyse cabucak gecer merak etme. benim bile geciyor yavaş yavaş.
düşun ağlama nöbetlerim günde beş kezken -ozellikle ezan sırasında- şimdi bire düştü.
merak ettiğim ciddi düşünüyor muydunuz onunla?
valla buralarda ağlak ağlak dolaşıyordum aşk acısı diye ama geçti şimdi o peşimden koşuyorda bende tık yokYüzde yüz unutulur değil mi ?
Ne kadar sürdü peki uzun mu sürdü ?valla buralarda ağlak ağlak dolaşıyordum aşk acısı diye ama geçti şimdi o peşimden koşuyorda bende tık yok
3 gün falan sürdü birisini bulmak ne kelime evlilik sitesine üye olmuştu resmini falan koymuş farkında olmadan arkadasıma karım ol benimle evlen demişti :)Ne kadar sürdü peki uzun mu sürdü ?
bir de başkasıni bulmuş muydu
Çok sevindim unuttugunuza darısı benim başıma inşallah3 gün falan sürdü birisini bulmak ne kelime evlilik sitesine üye olmuştu resmini falan koymuş farkında olmadan arkadasıma karım ol benimle evlen demişti :)
hiç sıkma canını ben bu acı hep benimle olacak vazgemeyeceğim diye düşünüyordum ama bitti seninkide bitecek canım az sık dişiniÇok sevindim unuttugunuza darısı benim başıma inşallah
Ben dün gece yaşadım bunları =) hissettim galiba senin konunu okuyunca
valla ilişkinin nasıl olduğunu ben de bilmiyorum ki ciddiydi heralde
Sen de böyle nasıl olur ya diye sinirleniyor musun ? kıza çok kinleniyor musun
Ya çok teşekkürlerbu nasıl benim başıma geldi?
ben aldatılacak kız mıyım?
ben mi hatalıydım acaba?
ben ne yaptım da aldatıldım?
beni hiç mi sevmedi? yok yok olamaz çok sevmişti ama... nasıl oldu o zaman?
bunların tek cevabı İMTİHAN. Ben bu imtihanı kaybettim belki de beddua ederek. hala diyorum ki o da kendince haklıydı belki. ama sonradan diyorum ki bi insan nasıl unutabilir hemen?
kısaca bu yasadıklarımıza HAYAT diyorlar. biz bir hayat yaşıyoruz ve bu hayata gülüp eğlenmek için değil SINANMAK için geldik. daha cok sınanacağız ama her kararanlığın sonunda güneş yeniden doğacak.
seni üzen kişi de vah ben ne yaptım diyecek ve birgün o da bunun diyetini ödeyecek. şimdi mutlu olsunlar bakalım elbet birgün sıra bize de gelecek.
3 gün ama ya ayrilmamistik ki ayrılık lafı agzimiza bile alinmamisti kusmustuk sadecegeciyor defnehannn,
sana geri donme kapına süklüm püklüm gelme ihtimali de var, o kızla veya baska biriyle hoop apar topar evlenme ihtimali ya da yılların askını yasama ihtimali de.
ancak unutmak icin dahi baskasıyla beraber olmayan insanlar da gordum...
bunun sevip sevmemeyle kurulan baglantısı da her zaman dogru olmuyor.
gecmiste ne yasadıgınız su dakikadan sonra sadece anılarda kaldı, iyi gunler yasadık ve bitti diyebilmen gerek.
evlenmis de olabilirdiniz... yurumuyorsa yurumuyordur, ya da icine sinmiyorsa devam etmenin bir anlamı yoktur, zorlamanın alemi yok.
sen de bunun farkında oldugun icin ayrıldın muhtemelen.
ancak senin de yazdıgın gibi ego... sanki sana hic deger vermemis de hızlıca unutmus gibi dusunmek daha kotu hissetmene neden olmus sanırım.
fakat gercekten sevip guzel seyler yasayan birce evli insan yol ayrımına gelebiliyor,
ne gecmisleri sahteydi ne de o kadına hic deger verilmedigi anlamı cıkarılabilir. sadece artık birbirleri icin uygun kisi degiller...
senin durumun su an daha rahat, iliski baslayalı kısa bir sure olması da, uzaktan uzaga kurdugun bir bagı koparmak da, unutmak da daha kolay.
aglamak istiyorsan agla bosal, birkac gun surer en fazla, sonrasında psikolojik olarak bir problemin yoksa ve gecmisi saplantıya donusturmedikce hayat normale donuyor ; )
sen bana biyerlerden tanıdık geliyorsun ama nereden çıkaramıyorum...Şaka mı bu? Kaç yaşında ki bu ÇOCUK?