Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazmissinizTekrar dönerse sakın olaki affetme derim.. O kadar kısa bir sürede unutup başkasını bulmak flan karaktersizliğini göstermiş işte.. Şükret ondan kurtuldum diye, Kısa bir sürüde unutumazsın çünkü seviyorsun ama zamanla aklından olduğu gibi kalbindende çıkıcak tamamen unutmuş olursun emin ol. Kendine başka aktiviler bul, Eğlen,işine odaklan, hayatın tadını çıkar. Pişman olursa olsun bu senin umrumda bile olmaz, he eğer pişman olup sana dönerse sende affedersen inan eskisi gibi mutlu olamazsınız o olay hep aklının bi köşesinde olur , devam ettiremezsin.
Ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazmissiniz
Dua edin bana
koskoca Subay bi de bu salakŞaka yapıyorsun ee yenidenmi dönmüş kız buna :)
bakirliğim gitti diye depresyona gireni ilk defa gördüm
Affedersin de bu yaşta 3 gün küs kalsak ve bana böyle mesaj atsa "bi s..r git ya" yazardım. Yapardım yani bunu.24 .mesleği de subay
Dönmesini bile daha düşünmüyorum salak gibi oldumGeri dönmez. Döner diye umut edersen daha da uzulursun. Zaten bu adam geri donse ne olur ki?
Deger mi?
Tam her seyi unutmusken geri donmesini ister misin?
Zavalli birinin arkasindan üzülmene bile degmez. .
Iyi akşamlar herkese
nereden nasıl başlasam bilmiyorum yazım yeteneğim pek yoktur .
sevgilim vardı. 6 ay oluyor sanırım. Ilk olarak öylesine konuşmaya başladık. Çok çok çok zor bir dönemden geciyordum. Hayatımın kabus dönemi
Her neyse son 1 ayda rayına oturmustu her şey
Iyiydik. 5 gün önce ne kadar sevdiğinden bahsediyordu
Hani çok inanmadim klişe ilişki sözleri,mmasal Gibi aşkımız var diyemezdim ama iyiydi işte
3 gün önce bir sebeple küstük konuyu bile hatırlamıyorum
Bir saat önce yazdım Naber nasılsın diye .çok iyiyim dedi. Göğsüme sancı saplandı hissettim galiba
Neden çok iyisin dedim sevgilim var dedi
Ne hissettigimi hala bilmiyorum biraz ağladım haliyle ama adettendir diye ağladım resmen
Nasıl oldu ,nerede tanıştı ,ben var miydim ? Kız kim
Kızlar çabuk geçer mi acı
Geçer değil mi? Herkes herkesi unutur değil mi ?
Dönmesini bile daha düşünmüyorum salak gibi oldum
Yani acı cekmedim daha
Dua Et olur mu ? Hemen çok çabuk geçsin
Canim arkadaşım çok teşekkürlerdost acı söyler sakın yangına körükle gittiğimi zannetme olur mu
sen şu anda 2 acı birden yaşıyorsun
birincisi ayrılık acısı
eğer gerçekten sevdiysen veya ciddi ciddi hoşlandıysan o acı çok çabuk geçmez maalesef
hatta kısa bir süre, kısa bir süre için, biraz daha derinleşir
sonra zamanla hafifler
ama ne zaman ki yeni birine karşı pır pır eder kalbin, ancak o zaman tam olarak biter, gider
ha, ama sevmediysen o zaman tamamen sana bağlı, belki bit yükten kurtulmuş gibi hissedip hemen bile normale dönebilirsin
yaşadığın 2. acı ise sana yaşattığı adiliğin acısı
3 gün sonra, çok iyiyim sevgilim var demiş
bence, gerçek olsa bile, sana bu şekilde, ilk fırsatta söylemesinin sebebi senin canını yakmak, seni acıtmak
seni acıtmak istiyor çünkü ya psikopat, insanlara acı vermekten zevk alıyor ki bu da onun kendine güveninin aslında diplerde olduğunu, bir sebepten kuvvetli bir kompleksi olduğunu gösterir
ya da bir şekilde kinlenmiş sana, ona dokunacak birşey yapmışsın, intikam istiyor
seni umursamıyor olsaydı, sana acırdı ve canını bu kadar kolay yakmaktan kaçınırdı
bu yaşadığın 2. acı sebebiyle nefret, kin, intikam veya kendine kızma duygularını hissedebilirsin
eğer hissetmiyorsan bravo sana, çünkü tanıdığım hemen hemen tüm kadınlar böyle bir olay karşısında, en azından bir süre, bu duygulardan birini veya birkaçını hisseder
bu 2. acıyı ne zaman atlatacağın ise tamamen sana bağlı
olayı unutmaya çalışmayıp, kaçmayıp, üzerinde düşünüp, onun bunu neden yaptığına bir kanaat getirebilirsen bu acıyı çok çabuk atlatabilirsin bence...
Nasıl oldu ,nerede tanıştı ,ben var miydim ? Kız kim
bu soruların cevaplarını hiç öğrenme bence, olan ortada, olan olduktan sonra nasıl olduğunun, nerede olduğunun ve kim olduğunun hiç ama hiç bir önemi yok!
arkadaşım, dilerim yanılıyorumdur, dilerim çooook çabuk atlatırsın
Hayır
3 günde bi kız bulmuş ve sevgili olmuş
Henüz sevmiyormus yeni tanıştığı için
Ben de anlamadim ki şok oldum
Çok zarifsinüzüldüm, söylencek çok şey var da teselliler böyle zamanlarda işe yaramıyor işte. umarım zaman sana güzel davranır, çabuk unutursun
Canim arkadaşım çok teşekkürler
Ben çok zayıf bir kızım ,cok fevriyim ama en sevdigim huyum böyle konularda biten o saniyede biter kendimi unutma sürecine anında sokarim
Tabi kolay olmaz ama umut hiç olmaz ben de Tekrar konuşmam, yazmam,sitem etmem (ama mesela şu an ebru yaşar dinliyorum diyor kiiii o beni sirtimdan vurdu =))
Beni engellemedi
ben Yalvar yakar engellettim
Bana sitem etmeye devam etti senin yüzünden vs. Diye
Yani bilmiyorum mutlaka canımı yakmak istedi
ay bilmiyorum çok karışıgim Garip bir şekilde sitem etmiyorum,yyıkılmış gibi hissetmiyorum bu kadar sakin olmak korkutuyor belki de beni
Göğüs kafesindeki boşluk hissi çok canımı sıkıyor mutlaka biliyorsundur o hissi
Ara sıra konuşalım olur mu ? Yalnız bırakma beni
Özel istekle duygu durum yorumlamasi yapıyor musunuz Hanımefendi =)dilediğin zaman, dilediğin kadar konuşuruz canım
tabi benim 3 yaş ufaklık izin verdiği zamanlarda
bir senin konulara yaptığın yorumları düşünüyorum, bir de buraya o kişi hakkında yazdıklarını
bağdaştıramıyorum
yani buradaki konulara yorum yapan "sen" ile şu anlattığın kişi arasında uçurumlar var gibi
belki de bunu biliyordun, hissediyordun sen, o yüzden şu anda bu kadar sakinsin belki
belki tek özleyeceğin ve üzüleceğin şey "bir sevgilin olması" olur
bence de salliyor, acitmak icin.. ama acitirken bile cocuktan beter bi uslup kullanmis.. bu bile yeter soguman icin aslinda.. ama ah biz kadinlar! bayiliriz kendimizi surundurmeye..Yemin etti sen varken kimse olmadı diye
3 gün ya
Çapkın biri asla değildi
seviyor musun dedim yeni tanıştık zamanla gorucez dedi
Hissetmiyorum ki şu an bi şey
sadece biraz Üşüyorum
Özel istekle duygu durum yorumlamasi yapıyor musunuz Hanımefendi =)
Senden bahsettigim bir arkadaşım bir konuda yorumunu çok merak ediyor
Yarın mesaj kutuna bak olur mu =)
Bebikiii gididan öp ceneden de isir benim yerime
Criminal minds izliyorum ya =)biraz evvel bir mesaj aldım, o mu acaba?
o değilse de
tabi ki yazsın arkadaşın, bir fikrim olursa mutlaka paylaşırım tabi
sen de mutlaka ara ara yaz ne durumdasın, ya buraya ya özelden, merak ederim
ben de seni öpüyorum canım
bu arada bilmiyorum yabancı dizilerle aran nasıl
vaktin olursa
criminal dizilerden izle, criminal minds, the closer, ncis gibi
çok oyalıyorlar insanı ve gerçekten başka bir dünyaya götürüyorlar
Criminal minds izliyorum ya =)
black mirror izledin mi ? Mutlaka mutlaka ama mutlaka izlemelisinnn