- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.349
- 36
=) ablacik kesin geçer di mi ?canım ya niye bu kadar üzüldün ona ''benim sevgilim senin sevgilini döver'' deseydin.kapasite ortada öyle biri için üzülme
Evliler bile evlenip unutuyo hem di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=) ablacik kesin geçer di mi ?canım ya niye bu kadar üzüldün ona ''benim sevgilim senin sevgilini döver'' deseydin.kapasite ortada öyle biri için üzülme
kız adam 70 yaşında yarım asır evli kalmış biri ölüyo diğeri hop bi başkasına neler geçiyor inan bunu dert ettiğine bile güleceksin=) ablacik kesin geçer di mi ?
Evliler bile evlenip unutuyo hem di mi
Çok çok teşekkür ederimNe güzel söyledin ; hissetmiyorum ki, sadece biraz üşüyorum....
Belki sen de sevmiyorsundur, sadece şu an boşlukta hissediyorsun kendini, dilerim senin acın da 3 günde geçer..
HahahhaŞimdi bu kıza yeni tabirle Kezban diyorlarda
seninki erkek ona ne denir bilemedim
Geri döner miErgen gerisi galiba bu adam. Hava atmış resmen iyiyim sevgilim var senin varrmıııı dermiş gibi , dangalak! Pişman olur o yakında , taviz verme...
Hahahha
ya güldürdün
bi kız bununla yatmış sonra bunu terketmis 2 gün sonra. O yüzden 3 ay depresyona girmis bakirligim gitti diye
Sinirim bozuldu hahahahahah
Bence döner , hep böyle fevri davranan dangalaklar sonunda tükürdüğünü yalayarak geri dönüyorlar çünkü yenisinde eskisini arıyolar... Tabiki dua ederim canım benim üzülme inşallah sevgilisi varsa eğer bi güzel onda aradığını bulamazda it gibi pişman olur!Geri döner mi
Sevgilisiyle birbirlerini severler bence ya
Benim olayım Bu benden sonra hep birilerine aşık oluyorlar
Dua edin olur mu ? Hamilesiniz siz şu an eminim benden daha hasasstir kalbiniz anne olacaksiniz benim için dua edin
En azından içim ferahlasin Özür dilese bile yeter
HayırSanırım ben olayı tam anlamayamadım ama bir insan bu kadar kısa sürede yeni birini bulup, bu kadar pişkince cevap veremez diye düşünüyorum. Acaba sizden bahsetmiş olabilir mi? Konuşmanın devamını bilmiyorum ama ...
24 .mesleği de subayŞaka mı bu? Kaç yaşında ki bu ÇOCUK?