çabuk geçer mi ?

Ne güzel söyledin ; hissetmiyorum ki, sadece biraz üşüyorum....
Belki sen de sevmiyorsundur, sadece şu an boşlukta hissediyorsun kendini, dilerim senin acın da 3 günde geçer..

Benden ayrılan altın çağını yaşıyor ben anlamadım

Ne güzel söyledin ; hissetmiyorum ki, sadece biraz üşüyorum....
Belki sen de sevmiyorsundur, sadece şu an boşlukta hissediyorsun kendini, dilerim senin acın da 3 günde geçer..
Çok çok teşekkür ederim
galiba sevmiyordum
sevsem bu kadar çabuk kabullenis olmazdi galiba

Ben çok edepsiz, deviren ,saldıran bi kızım
bunu çok çabuk kabul ettim

Yarım saat anca konuştuk

Şimdi bu kıza yeni tabirle Kezban diyorlarda
seninki erkek ona ne denir bilemedim

Eklentiler

• sevgilim-var2.jpg
    sevgilim-var2.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 90
Ergen gerisi galiba bu adam. Hava atmış resmen iyiyim sevgilim var senin varrmıııı dermiş gibi , dangalak! Pişman olur o yakında , taviz verme...

Şimdi bu kıza yeni tabirle Kezban diyorlarda
seninki erkek ona ne denir bilemedim
Hahahha
ya güldürdün

bi kız bununla yatmış sonra bunu terketmis 2 gün sonra. O yüzden 3 ay depresyona girmis bakirligim gitti diye

Sinirim bozuldu hahahahahah

Ergen gerisi galiba bu adam. Hava atmış resmen iyiyim sevgilim var senin varrmıııı dermiş gibi , dangalak! Pişman olur o yakında , taviz verme...
Geri döner mi

Sevgilisiyle birbirlerini severler bence ya

Benim olayım Bu benden sonra hep birilerine aşık oluyorlar

Dua edin olur mu ? Hamilesiniz siz şu an eminim benden daha hasasstir kalbiniz anne olacaksiniz benim için dua edin

En azından içim ferahlasin Özür dilese bile yeter

Hahahha
ya güldürdün

bi kız bununla yatmış sonra bunu terketmis 2 gün sonra. O yüzden 3 ay depresyona girmis bakirligim gitti diye

Sinirim bozuldu hahahahahah

Şaka yapıyorsun ee yenidenmi dönmüş kız buna :)
bakirliğim gitti diye depresyona gireni ilk defa gördüm :KK53:

Geri döner mi

Sevgilisiyle birbirlerini severler bence ya

Benim olayım Bu benden sonra hep birilerine aşık oluyorlar

Dua edin olur mu ? Hamilesiniz siz şu an eminim benden daha hasasstir kalbiniz anne olacaksiniz benim için dua edin

En azından içim ferahlasin Özür dilese bile yeter
Bence döner , hep böyle fevri davranan dangalaklar sonunda tükürdüğünü yalayarak geri dönüyorlar çünkü yenisinde eskisini arıyolar... Tabiki dua ederim canım benim üzülme inşallah sevgilisi varsa eğer bi güzel onda aradığını bulamazda it gibi pişman olur!

Hayatta geçmeyen tek acı evlat acısı derler aylar sonra söyle bir hatırlarsin için sizler.yıllar sonra keşke o kadar üzülmesey dim dersin

Sanırım ben olayı tam anlamayamadım ama bir insan bu kadar kısa sürede yeni birini bulup, bu kadar pişkince cevap veremez diye düşünüyorum. Acaba sizden bahsetmiş olabilir mi? Konuşmanın devamını bilmiyorum ama ... o_O

Tekrar dönerse sakın olaki affetme derim.. O kadar kısa bir sürede unutup başkasını bulmak flan karaktersizliğini göstermiş işte.. Şükret ondan kurtuldum diye, Kısa bir sürüde unutumazsın çünkü seviyorsun ama zamanla aklından olduğu gibi kalbindende çıkıcak tamamen unutmuş olursun emin ol. Kendine başka aktiviler bul, Eğlen,işine odaklan, hayatın tadını çıkar. Pişman olursa olsun bu senin umrumda bile olmaz, he eğer pişman olup sana dönerse sende affedersen inan eskisi gibi mutlu olamazsınız o olay hep aklının bi köşesinde olur , devam ettiremezsin.

şaka gibi sevgilim var lafı bir genç kıza böyle kolay söylenebiliyorsa.. unutmaktan başka çaren yok.aklına getirme acısı gelirde geçer zaman gelir aklına gelmez.

Sanırım ben olayı tam anlamayamadım ama bir insan bu kadar kısa sürede yeni birini bulup, bu kadar pişkince cevap veremez diye düşünüyorum. Acaba sizden bahsetmiş olabilir mi? Konuşmanın devamını bilmiyorum ama ... o_O
Hayır
3 günde bi kız bulmuş ve sevgili olmuş
Henüz sevmiyormus yeni tanıştığı için

Ben de anlamadim ki şok oldum

X