- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 3 aydır adet görmüyordu. doktor söktürücü vermişti ama yine olmadıCanım arkadaşında adet düzensizliğimi vardı
canım sen test yaptın mı belki hamilesindirKızlar belki bilgisi olan vardır bende adet düzensizliği vardı macunu kullandım geçen ay yaklaşık 14 gün falan bat tarihim 4 gün geçti acaba düzensizlik için kullananlar sizde gecikme yapmışmıydı macun
Oo benim öyle değil benim 10 gün falan gecikiyorEvet canım 3 aydır adet görmüyordu. doktor söktürücü vermişti ama yine olmadı
Canım yapmadım beklemeyi düşünüyorumcanım sen test yaptın mı belki hamilesindir
bence yapmalısın çünkü macun gecikme niye yapsın ki hamilesin gibi geliyor banaCanım yapmadım beklemeyi düşünüyorum
anladım canım arkadaşım 3 aydan sonra hastalandıOo benim öyle değil benim 10 gün falan gecikiyor
Test yapsana canım inşallah bebiş vardır.. Eger yoksa da olumlu düşünmeye çalış demek ki yumurtlıkları uyarıyor ki gecikme oldu.. İnanalım ve bizim de bebeğimiz gelsinBen kullandım bu ay adetim gecikeli 3 gün oldu onun için sordum canım inşallah Rabbim hepimize nasip eder
gebelik testin mi bu, hamilemisiniz tebrik ederim Macunla mı kaldın?Kizlar sizce napayim. Dun yaptim
Kiz yok ovu testi. Yumurtlama takip ediyorum henuz yumurtlama olmadigebelik testin mi bu, hamilemisiniz tebrik ederim Macunla mı kaldın?
Test yaptin miCanım yapmadım beklemeyi düşünüyorum
Yaaa nasıl sevindim görünce, inşallah bu ay gebelik testi fotonuda böyle paylaşırsın. Yalnız güzel yumurtlaman olmuş cnm kopkoyu çıkmış çizgiler...Kiz yok ovu testi. Yumurtlama takip ediyorum henuz yumurtlama olmadi
Tam ikisi koyu olmadi biraktim test bitti vallaYaaa nasıl sevindim görünce, inşallah bu ay gebelik testi fotonuda böyle paylaşırsın. Yalnız güzel yumurtlaman olmuş cnm kopkoyu çıkmış çizgiler...
Ay inşallah kuzum yaa kendimi hazır hissedince hemen yapıcammm :)bence yapmalısın çünkü macun gecikme niye yapsın ki hamilesin gibi geliyor bana
Ama o baya ilaçla bile olmuyomuş sıkıntılıanladım canım arkadaşım 3 aydan sonra hastalandı
Canım ya bilmiyorum yanılıyomuyum ama sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum ümitlenmekte istemiyorum ama sağ kasığımda felan sanki damar atıyo öyle değişik şeyler oluyorTest yapsana canım inşallah bebiş vardır.. Eger yoksa da olumlu düşünmeye çalış demek ki yumurtlıkları uyarıyor ki gecikme oldu.. İnanalım ve bizim de bebeğimiz gelsin
Hayır canımTest yaptin mi
Ovulasyonu takıp etmıs mıydın? Ona göre gecıkme varsa bence hamilesinCanım ya bilmiyorum yanılıyomuyum ama sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum ümitlenmekte istemiyorum ama sağ kasığımda felan sanki damar atıyo öyle değişik şeyler oluyor
Canım daha önce 2 ay takip ettim ovuyla az çok yumurtlama günlerimi anlıyorum ama bu ay takip etmedim akıntı ve kasık ağrısından anlıyodum yumurtlama olduğunu eğer hissettiğim tarihe göreyse yani geçti günğmOvulasyonu takıp etmıs mıydın? Ona göre gecıkme varsa bence hamilesin