Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar belki bilgisi olan vardır bende adet düzensizliği vardı macunu kullandım geçen ay yaklaşık 14 gün falan bat tarihim 4 gün geçti acaba düzensizlik için kullananlar sizde gecikme yapmışmıydı macun

Kızlar belki bilgisi olan vardır bende adet düzensizliği vardı macunu kullandım geçen ay yaklaşık 14 gün falan bat tarihim 4 gün geçti acaba düzensizlik için kullananlar sizde gecikme yapmışmıydı macun
canım sen test yaptın mı belki hamilesindir

Ben kullandım bu ay adetim gecikeli 3 gün oldu onun için sordum canım inşallah Rabbim hepimize nasip eder
Test yapsana canım 🤩inşallah bebiş vardır.. Eger yoksa da olumlu düşünmeye çalış demek ki yumurtlıkları uyarıyor ki gecikme oldu.. İnanalım ve bizim de bebeğimiz gelsin 🙏🏻

Test yapsana canım 🤩inşallah bebiş vardır.. Eger yoksa da olumlu düşünmeye çalış demek ki yumurtlıkları uyarıyor ki gecikme oldu.. İnanalım ve bizim de bebeğimiz gelsin 🙏🏻
Canım ya bilmiyorum yanılıyomuyum ama sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum ümitlenmekte istemiyorum ama sağ kasığımda felan sanki damar atıyo öyle değişik şeyler oluyor

Canım ya bilmiyorum yanılıyomuyum ama sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum ümitlenmekte istemiyorum ama sağ kasığımda felan sanki damar atıyo öyle değişik şeyler oluyor
Ovulasyonu takıp etmıs mıydın? Ona göre gecıkme varsa bence hamilesin

Ovulasyonu takıp etmıs mıydın? Ona göre gecıkme varsa bence hamilesin
Canım daha önce 2 ay takip ettim ovuyla az çok yumurtlama günlerimi anlıyorum ama bu ay takip etmedim akıntı ve kasık ağrısından anlıyodum yumurtlama olduğunu eğer hissettiğim tarihe göreyse yani geçti günğm

Benimde bugun 4. Gunum. Sol tarsfimda bir tane yumurta gorurlerdi hep doktor. Sağ tarafimdan bise cikmazdi. 27 yasimda hepsini tüketmisim :KK43:
Bugun sol kasigimin agridigini cok hissettim. Iyi bir gelisme. Daha once de saracoglu kurlerini kullanirken goguslerim sisti ve adet olmustum onunda cok etkisi vardi. Ama bu kür kisa sureli etki gosteriyor diye bundan basladim. Bakalim hayirlisi olsun insAllah guzel haberleri alırız

X