Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya normalde su tlf daki takvime gore yumurtlama gunlerim sanki onceki gunlrr ikici cizgi daha belirgindi simdi silik cikinca catladi mi dedim. Ama hala akinti falan yok

Kizlar benimde bugun reglinin 19.günü hala pik olmadi. Regli olunca bende c life baslicam.
20191012_122116.jpg

Duzenli mi adet. Yapmaya devam et bence

Evet canim düzenli aslinda duzensizdi 2 3 ay hayit hapi kullandim ondan sonra 6 aydir düzenli devam ediyor. 28 gunde basliyor. Sadece gecen ay gec yumurtladiimdan 10gun gec geldi. Bu aksamda test yapicam ne olur ne olmaz diye bugünleri degerlendiriyorum. Insallah daha fazla beklemeyiz

Bugun reglinin 20.günü ( aslinda ilk 4 gün sadece 1 2 kere kahverengi lekenmem oldu 5.gün söküldü 4 gün yogun oldu) ben coraspin kullandigimdan erken lekelenmem oluyor. Söküldügü günden sayarsam 16.gün hala pik degil ama sanki koyulasiyor gibi. Sol kasigimda hafif bir dolgunluk basladi. Bugünden itibaren gün aşırı degerlendiricem. Son 3 günun testleri
20191011_170858.jpg 20191012_122116.jpg Screenshot_2019-10-13-16-14-59.png

hayırlısı kızlar bende almayı düşünüuorum. Reglide başlanıp ovülasyona kadar mı devam ediliyor kullanmaya?

Kizlar bende bunu 1 hafta kadar kullandim siparis ettim gec geldi yumurta catlatma ignesi olunca biraktim kullanmayi. Tekrar kullanabilmek icin adet olmayi bekliyorum ama olmuyorum. Acaba bu macunmu adet olmayi engelliyor ? 23 eylülde öglen 1 de igne yapildi igneden sonra 18. Gün adet oluyordum ben 26 gün oldu hala adet yok. Gebelik testini en son 18. Günde yapmistim negatif. Acaba bu macundan dolayimi adet olmadi bende tecrübesi olan fikrini yazarsa sevinirim aklim cok karisik

Kizlar bende bunu 1 hafta kadar kullandim siparis ettim gec geldi yumurta catlatma ignesi olunca biraktim kullanmayi. Tekrar kullanabilmek icin adet olmayi bekliyorum ama olmuyorum. Acaba bu macunmu adet olmayi engelliyor ? 23 eylülde öglen 1 de igne yapildi igneden sonra 18. Gün adet oluyordum ben 26 gün oldu hala adet yok. Gebelik testini en son 18. Günde yapmistim negatif. Acaba bu macundan dolayimi adet olmadi bende tecrübesi olan fikrini yazarsa sevinirim aklim cok karisik
Bence tekrar test yapın fazla gecikmişsiniz.

Ben de 3.ay kullanmaya başladım inşallah olur bu sefer. Sonra 1 ay ara verip tekrar 3 ay kullanım öneriliyor 6 ay da sonuc alınır dıye okudum yorumlarda.. Bi cok kişi 1.kutuda hamıle kalabiliyormus

Ben de 3.ay kullanmaya başladım inşallah olur bu sefer. Sonra 1 ay ara verip tekrar 3 ay kullanım öneriliyor 6 ay da sonuc alınır dıye okudum yorumlarda.. Bi cok kişi 1.kutuda hamıle kalabiliyormus
Evet sayfasinda cogu kisi ilk ay hamile ana bir cogunun problemi yok o dikkatimi cekti

X