Hayır canım daha yumurtlama olmamışDun ku buda catlamis mi kafam karisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım daha yumurtlama olmamışDun ku buda catlamis mi kafam karisti
Ya birden siliklesti sankiHayır canım daha yumurtlama olmamış
Duzenli mi adet. Yapmaya devam et benceKizlar benimde bugun reglinin 19.günü hala pik olmadi. Regli olunca bende c life baslicam. Eki Görüntüle 2544597
Duzenli mi adet. Yapmaya devam et bence
Olumlu dönüşlerini bekliyoruz bend e duydum alıp almamakta kararsızımBi sitede gördüm c life diye bi macun var kullanıp hamile kalan var. bende aldım ama kızlar sizde alıp hamile kalan oldu mu ??
Bakalim canim kesin yazacam olumlu olursa.Olumlu dönüşlerini bekliyoruz bend e duydum alıp almamakta kararsızım
Ovulasyon gununden sonra 3 gun daha kullanip birakoyorsunuzhayırlısı kızlar bende almayı düşünüuorum. Reglide başlanıp ovülasyona kadar mı devam ediliyor kullanmaya?
Bence tekrar test yapın fazla gecikmişsiniz.Kizlar bende bunu 1 hafta kadar kullandim siparis ettim gec geldi yumurta catlatma ignesi olunca biraktim kullanmayi. Tekrar kullanabilmek icin adet olmayi bekliyorum ama olmuyorum. Acaba bu macunmu adet olmayi engelliyor ? 23 eylülde öglen 1 de igne yapildi igneden sonra 18. Gün adet oluyordum ben 26 gün oldu hala adet yok. Gebelik testini en son 18. Günde yapmistim negatif. Acaba bu macundan dolayimi adet olmadi bende tecrübesi olan fikrini yazarsa sevinirim aklim cok karisik
Evet sayfasinda cogu kisi ilk ay hamile ana bir cogunun problemi yok o dikkatimi cektiBen de 3.ay kullanmaya başladım inşallah olur bu sefer. Sonra 1 ay ara verip tekrar 3 ay kullanım öneriliyor 6 ay da sonuc alınır dıye okudum yorumlarda.. Bi cok kişi 1.kutuda hamıle kalabiliyormus
Macun kullanmaya basladim adetin 25. Gunu dun yaptim. Bakalim bugun koyulasacak miKizlar sizce napayim. Dun yaptim