Canim en son yumurtlqmqdan 14 gun sonra test yap. Kacinci gununHayır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim en son yumurtlqmqdan 14 gun sonra test yap. Kacinci gununHayır canım
Tahminime göre ayın 6 so yumurtlama günümdü 19 uda bat tarihim adetim gecikeli 4 gün olduCanim en son yumurtlqmqdan 14 gun sonra test yap. Kacinci gunun
Canim 6 yumurtlamaysa yumurtlamadan 14 gun sonra test ve kanda cimarTahminime göre ayın 6 so yumurtlama günümdü 19 uda bat tarihim adetim gecikeli 4 gün oldu
Canım emin olamıyorum işte ovu yapmadımya benim dediğim gibi gecikmeler olabiliyorCanim 6 yumurtlamaysa yumurtlamadan 14 gun sonra test ve kanda cimar
aldığımız kürle adet oldu şükür. bende dün aldım kürü kullanmaya başladım hayrılısı inşallahAma o baya ilaçla bile olmuyomuş sıkıntılı
Hayırlısı olsun canım herşey her vücuda yaramıyo demekki c life dan memnun olanlarda çok olmayanlarda var illakialdığımız kürle adet oldu şükür. bende dün aldım kürü kullanmaya başladım hayrılısı inşallah
inşallah canım. biz c life kullandık kaç ay ama faydasını göremeyenlerdenizHayırlısı olsun canım herşey her vücuda yaramıyo demekki c life dan memnun olanlarda çok olmayanlarda var illaki
Bende dün aldım bakalım faydasını görecek miyim?inşallah canım. biz c life kullandık kaç ay ama faydasını göremeyenlerdeniz
Test yapmalısın o zaman canım merakla bekliyorum sonucunuCanım daha önce 2 ay takip ettim ovuyla az çok yumurtlama günlerimi anlıyorum ama bu ay takip etmedim akıntı ve kasık ağrısından anlıyodum yumurtlama olduğunu eğer hissettiğim tarihe göreyse yani geçti günğm
Sperm testi yaptırdınız mı? Esınız de belkı sorun vardırinşallah canım. biz c life kullandık kaç ay ama faydasını göremeyenlerdeniz
inşallah sende fayda ederBende dün aldım bakalım faydasını görecek miyim?
yok canım sorun bendeydi benim tüplerim kapalıydı rahim filmiyle açıldı şimdi çok şükürSperm testi yaptırdınız mı? Esınız de belkı sorun vardır
Canım eşimde şuan yapmamı istemiyor biraz bekleyelim diyor Daha öncede gecikmem olduğu içinTest yapmalısın o zaman canım merakla bekliyorum sonucunu
Bir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırımKızlar bu macun kaç para?
ben aldığım zaman 60 lr dı küçük bi kavanoz yaklaşık 20 günlükBir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırım
Anladım çok teşekkür ederimben aldığım zaman 60 lr dı küçük bi kavanoz yaklaşık 20 günlük
Kavanoz 75,kaşıkta olanlarda 100lira.Bir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırım
TeşekkürlerKavanoz 75,kaşıkta olanlarda 100lira.
Ama hem kaşık hem kavanoz beraber alırsanız 160 lira.
Web sitesinden ayrıntılı bakabilirsiniz