- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
Güzel haberi en yakın zamanda bekliyoruz inşallahyok canım sorun bendeydi benim tüplerim kapalıydı rahim filmiyle açıldı şimdi çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberi en yakın zamanda bekliyoruz inşallahyok canım sorun bendeydi benim tüplerim kapalıydı rahim filmiyle açıldı şimdi çok şükür
İnşallah hakkınızda hayırlı olsunbana var gibi geliyorCanım eşimde şuan yapmamı istemiyor biraz bekleyelim diyor Daha öncede gecikmem olduğu için
75 tlAnladım çok teşekkür ederim ☺
Kuzum inşallah ya inşallahİnşallah hakkınızda hayırlı olsunbana var gibi geliyor
Ovu yaptım baksana biİnşallah hakkınızda hayırlı olsunbana var gibi geliyor
Canım adetine kaç gün var ya da günün geçti mi çünkü hamile ikende bu Lh hormonu yüksek çımarmışOvu yaptım baksana bi
Kuzum günün 4 gün geçti benim test yapmadım elimde 2 tane ovu vardı burdan bi arkadaş ovu yap diyince yaptım şuan dahada belirginleştiCanım adetine kaç gün var ya da günün geçti mi çünkü hamile ikende bu Lh hormonu yüksek çımarmış
Tatlım büyük ihtimalle hamile olabilirsin mesele bende adete bir gün kala Ovu testi yapıyorum çok silk çizgi çıkıyor ama senin pozitif yaniKuzum günün 4 gün geçti benim test yapmadım elimde 2 tane ovu vardı burdan bi arkadaş ovu yap diyince yaptım şuan dahada belirginleşti
Kuzum galiba yaa ay şaka gibi dedim şimdi silik çıkıcam moralim bozulucakTatlım büyük ihtimalle hamile olabilirsin mesele bende adete bir gün kala Ovu testi yapıyorum çok silk çizgi çıkıyor ama senin pozitif yani ❤
Sen bi gebelik testi yapKuzum galiba yaa ay şaka gibi dedim şimdi silik çıkıcam moralim bozulucak
Bu pik yapmış gibi eğer tekrar yumurtlama değilse hamilesiniz büyük ihtimalleKuzum günün 4 gün geçti benim test yapmadım elimde 2 tane ovu vardı burdan bi arkadaş ovu yap diyince yaptım şuan dahada belirginleşti
Bu arada bu macundan mı kullandın?Kuzum galiba yaa ay şaka gibi dedim şimdi silik çıkıcam moralim bozulucak
Ya inşallah kuzum yaa tekrar yumurtlama olduğunu düşünmüyorum aslında ama erkende sevinmiyim :))Bu pik yapmış gibi eğer tekrar yumurtlama değilse hamilesiniz büyük ihtimalle
Ay hadi inşaAllah
Evet canım bu macunu 14 gün kullandım ben eğer varsa bebiş önce Rabbim vesilede bu macunBu arada bu macundan mı kullandın?
Bu macunun tadı nasıl aacabaEvet canım bu macunu 14 gün kullandım ben eğer varsa bebiş önce Rabbim vesilede bu macun
Ya çok güzel değil ama yenmicek gibide değil açıkcası ben yedim güzel güzel zaten kafama göre kullandım yürüyüş yapmadım sadece 1 buçuk litre su içtim yumurtladığıma emin olamadım tahmini bi zamanda bıraktım macunuBu macunun tadı nasıl aacaba
Anladım canım sağol güzel haberini bekliyoruz inşallahYa çok güzel değil ama yenmicek gibide değil açıkcası ben yedim güzel güzel zaten kafama göre kullandım yürüyüş yapmadım sadece 1 buçuk litre su içtim yumurtladığıma emin olamadım tahmini bi zamanda bıraktım macunu
İnşallah güzel haberler veririm inşallah hepimiz veririzAnladım canım sağol güzel haberini bekliyoruz inşallah ❤
İnşallah canımİnşallah güzel haberler veririm inşallah hepimiz veririz