Canim var mi peki bi gelisme hani yumurtlqma icin ovu testi falan kullaniyor musunBen daha 6 gündür kullanıyorum canım, sen gördün mü faydasını?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim var mi peki bi gelisme hani yumurtlqma icin ovu testi falan kullaniyor musunBen daha 6 gündür kullanıyorum canım, sen gördün mü faydasını?
Daha adetim bitmedi canım ama kasıklarımda ara ara hareketlilik ve ağrı oluyorCanim var mi peki bi gelisme hani yumurtlqma icin ovu testi falan kullaniyor musun
Bol su ic ilk kulanumda bendede olduDaha adetim bitmedi canım ama kasıklarımda ara ara hareketlilik ve ağrı oluyor
İçemiyorum hele yürüyüş hiç yapamıyorumBol su ic ilk kulanumda bendede oldu
Su icmezsen olmaz agri yaparİçemiyorum hele yürüyüş hiç yapamıyorum
Doğru diyorsun daha dikkat edicem artıkSu icmezsen olmaz agri yapar
Naptin var mi bi gelismeÇam balı , hayır, civanperçemi,Aslan pençesi, çörek otu, adaçayı var
Bir ay ara verdim canım tekrar başlayacağım inşallah sen naptınNaptin var mi bi gelisme
Bende yok bisey ya 25. Gun hala yumurtlama yokBir ay ara verdim canım tekrar başlayacağım inşallah sen naptın
Daha 1,5 kutu kullandık aceleye mahal yok zayıflayarak kullanmaya devam . Pco lularda başarı şansı daha yüksek hem . Ben şu an gayet memnunum sabırsızlıkla tekrar başlamak istiyorumBende yok bisey ya 25. Gun hala yumurtlama yok
Sen duznli adet oluyor muydun. Ya ilacsiz ilkkez adet oldum yalan yok. Bakalim bife hayit otu iyiy mis onu da onumuzdeki ay deniycem. Bi arkadas kullaniyor adeti duzene gitmisDaha 1,5 kutu kullandık aceleye mahal yok zayıflayarak kullanmaya devam . Pco lularda başarı şansı daha yüksek hem . Ben şu an gayet memnunum sabırsızlıkla tekrar başlamak istiyorum
Benim hep düzenliydi . Çalışma hayatı stres vs. Bağlı bir ara kistlerim oluştu ağrılarım kramplarım çok vardı çok şükür en azından şimdi onlar yok . Kendimi daha iyi hissediyorumSen duznli adet oluyor muydun. Ya ilacsiz ilkkez adet oldum yalan yok. Bakalim bife hayit otu iyiy mis onu da onumuzdeki ay deniycem. Bi arkadas kullaniyor adeti duzene gitmis
Cok sevindim. Hadi insallah guzel haberlerini alirizBenim hep düzenliydi . Çalışma hayatı stres vs. Bağlı bir ara kistlerim oluştu ağrılarım kramplarım çok vardı çok şükür en azından şimdi onlar yok . Kendimi daha iyi hissediyorum
Pek umut beslemiyorum ama hepimiz alırız inşallahCok sevindim. Hadi insallah guzel haberlerini aliriz
selam kızlar,
ben 10 gun kullandım çok şükür dun idrar testlerinde pozitifi gordum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bu bizin 2. ay denememiz ve ilk ayda olmamisti bu ay 10 gun falan kullandım, çok şükür güzel haberi aldık
Reglimin 4. günü başlamıştım cunta paket elime o zaman ulaştı ben Türkiye’de değilim sanırım o yüzden 12 günde geldi elime. Pik olmadan 1 gün önce bıraktım belliydi ertesi gün pik olucagi.Maşallah Allah kavuştursun bi sorum olacak
Adetinin kaçıncı günü başlamıştın bu macuna? Bişeyi daha çok merak ediyorum ovulasyon kullanıp pik görünce mi bıraktın ve pikin hangi günlerinde değerlendirmiştin hergünmü oldu yoksa 2 günde bir mi?
Reglimin 4. günü başlamıştım cunta paket elime o zaman ulaştı ben Türkiye’de değilim sanırım o yüzden 12 günde geldi elime. Pik olmadan 1 gün önce bıraktım belliydi ertesi gün pik olucagi.
Eki Görüntüle 2567989
Bu da benim o ayki takvimim aslında cok bisey olmadı. Ama bi de sunu söyleyim çatlamadan 4-5 gün önce havuç yemeye başladım çatlamadan 2 gün sonra bıraktım. Sağlıklı çatlamasına yardımcı oluyormus. Ve çatlağı günden itibaren hamileliğimin 5 inci haftasına kadar her gün ananas yedim. Bi ufak kase kadar olsada yemeye çalıştım. Bu sütlaç kaseleri var ya onlar kadar bile yeterli. Ananas spermin yumurtaya bağlanmasını ve bebeğin Rahime sağlam tutunmasını sağlıyor. Sonra bıraktım. Tavsiye ederim.