Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha 1,5 kutu kullandık aceleye mahal yok zayıflayarak kullanmaya devam . Pco lularda başarı şansı daha yüksek hem . Ben şu an gayet memnunum sabırsızlıkla tekrar başlamak istiyorum
Sen duznli adet oluyor muydun. Ya ilacsiz ilkkez adet oldum yalan yok. Bakalim bife hayit otu iyiy mis onu da onumuzdeki ay deniycem. Bi arkadas kullaniyor adeti duzene gitmis

Sen duznli adet oluyor muydun. Ya ilacsiz ilkkez adet oldum yalan yok. Bakalim bife hayit otu iyiy mis onu da onumuzdeki ay deniycem. Bi arkadas kullaniyor adeti duzene gitmis
Benim hep düzenliydi . Çalışma hayatı stres vs. Bağlı bir ara kistlerim oluştu ağrılarım kramplarım çok vardı çok şükür en azından şimdi onlar yok . Kendimi daha iyi hissediyorum

Merhaba bende bu macundan sipariş verdim herhangi sorunum yok çok şükür ama adetlerim birkaç gün gecikebiliyor bazen
İnşallah hepimiz için hayırlara vesile olur🤲

selam kızlar,
ben 10 gun kullandım çok şükür dun idrar testlerinde pozitifi gordum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bu bizin 2. ay denememiz ve ilk ayda olmamisti bu ay 10 gun falan kullandım, çok şükür güzel haberi aldık

Maşallah Allah kavuştursun bi sorum olacak
Adetinin kaçıncı günü başlamıştın bu macuna? Bişeyi daha çok merak ediyorum ovulasyon kullanıp pik görünce mi bıraktın ve pikin hangi günlerinde değerlendirmiştin hergünmü oldu yoksa 2 günde bir mi?

Maşallah Allah kavuştursun bi sorum olacak
Adetinin kaçıncı günü başlamıştın bu macuna? Bişeyi daha çok merak ediyorum ovulasyon kullanıp pik görünce mi bıraktın ve pikin hangi günlerinde değerlendirmiştin hergünmü oldu yoksa 2 günde bir mi?
Reglimin 4. günü başlamıştım cunta paket elime o zaman ulaştı ben Türkiye’de değilim sanırım o yüzden 12 günde geldi elime. Pik olmadan 1 gün önce bıraktım belliydi ertesi gün pik olucagi.
FC46024B-5BD2-4B5F-BCBE-A19ADBAB05E6.png

Bu da benim o ayki takvimim aslında cok bisey olmadı. Ama bi de sunu söyleyim çatlamadan 4-5 gün önce havuç yemeye başladım çatlamadan 2 gün sonra bıraktım. Sağlıklı çatlamasına yardımcı oluyormus. Ve çatlağı günden itibaren hamileliğimin 5 inci haftasına kadar her gün ananas yedim. Bi ufak kase kadar olsada yemeye çalıştım. Bu sütlaç kaseleri var ya onlar kadar bile yeterli. Ananas spermin yumurtaya bağlanmasını ve bebeğin Rahime sağlam tutunmasını sağlıyor. Sonra bıraktım. Tavsiye ederim.

Reglimin 4. günü başlamıştım cunta paket elime o zaman ulaştı ben Türkiye’de değilim sanırım o yüzden 12 günde geldi elime. Pik olmadan 1 gün önce bıraktım belliydi ertesi gün pik olucagi.
Eki Görüntüle 2567989
Bu da benim o ayki takvimim aslında cok bisey olmadı. Ama bi de sunu söyleyim çatlamadan 4-5 gün önce havuç yemeye başladım çatlamadan 2 gün sonra bıraktım. Sağlıklı çatlamasına yardımcı oluyormus. Ve çatlağı günden itibaren hamileliğimin 5 inci haftasına kadar her gün ananas yedim. Bi ufak kase kadar olsada yemeye çalıştım. Bu sütlaç kaseleri var ya onlar kadar bile yeterli. Ananas spermin yumurtaya bağlanmasını ve bebeğin Rahime sağlam tutunmasını sağlıyor. Sonra bıraktım. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim ananası duymuştum çokda severim. Takvimde çatladığı gün ve ilişki olan günler hangileri acaba anlayamadımda:)

X