Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bugün test yaptııım ve sonuÇ haber ver demiştiniz :))

Eklentiler

• 16A51002-8C86-49B7-B504-58EAC5A6FBAB.jpeg
    16A51002-8C86-49B7-B504-58EAC5A6FBAB.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 192
Kızlar ben bugün test yaptııım ve sonuÇ haber ver demiştiniz :))
Kuzuuuuuuum :KK200::KK200::nazar::KK36::KK36:
Zamanım yeni oldu meşgulüm sırf seni merak ettiğime girdim İnan acaba rüyamdaki gibi güzel haber veriyormuşum diye :halay::halay::halay:
Nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam sana canim. Allahım çok şükür sana nasip etti rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canim benim.

Bana da çok çok dua et olur mu kuzum :dua: inshallah hayirlara vesile olursun ovu Testi ve macunu siparişlerim gelmelerinibekliyorum insallah önümüzdeki ay senin gibi yüzümü güldürür rabbim.🤲ya nasıl sevindim İnan anlatamam Allah’ım sağ salim bebesine kavuşturur insallah💕💕💕💕💕

Kuzuuuuuuum :KK200::KK200::nazar::KK36::KK36:
Zamanım yeni oldu meşgulüm sırf seni merak ettiğime girdim İnan acaba rüyamdaki gibi güzel haber veriyormuşum diye :halay::halay::halay:
Nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam sana canim. Allahım çok şükür sana nasip etti rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canim benim.

Bana da çok çok dua et olur mu kuzum :dua: inshallah hayirlara vesile olursun ovu Testi ve macunu siparişlerim gelmelerinibekliyorum insallah önümüzdeki ay senin gibi yüzümü güldürür rabbim.🤲ya nasıl sevindim İnan anlatamam Allah’ım sağ salim bebesine kavuşturur insallah💕💕💕💕💕
Ya seni yeriiim uzun uzun yazmışsın bide kuzum sizleredr dua edicem en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah gğzel haberlerinizi bekliyoruıum :)

Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah ❤ sakıncası yoksa şeyi merak ediyorum sizin bir problem mi vardı yoksa öylesine mi kullandınız macunu
Benim aslında problemim yoktu sadece stres yapıyodum ve bu hormonlarıma vuruyodu yani bi hormonum düşüyodu diğeri çıkıyodu

Çok güzel canım . Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim 🤲🏻QUOTE="Zekta, post: 61567550, member: 943791"]
Kızlar kan da pozitif çıktı çok şükür hcg 220 umarım iyi bi sonuçtur :)
[/QUOTE]

X