Kur hangisialdığımız kürle adet oldu şükür. bende dün aldım kürü kullanmaya başladım hayrılısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kur hangisialdığımız kürle adet oldu şükür. bende dün aldım kürü kullanmaya başladım hayrılısı inşallah
Lavanoz 75 kasikta 100 tlBir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırım
Bence guzel haber alcaksin. canim bak gebe cikarsan bi tane macununa talibim. Bana da ugur getirdin diye .Ya çok güzel değil ama yenmicek gibide değil açıkcası ben yedim güzel güzel zaten kafama göre kullandım yürüyüş yapmadım sadece 1 buçuk litre su içtim yumurtladığıma emin olamadım tahmini bi zamanda bıraktım macunu
Hahahah kız gebe kaliyimda macunun benden olsun hiç önemli değil :))Bence guzel haber alcaksin. canim bak gebe cikarsan bi tane macununa talibim. Bana da ugur getirdin diye .
Adetinin kaçıncı günü canımBenim ki cakildi kaldi hep boyle abartisiz uzun zamandir. Test mi bozuk anlamadim. Kizlar ne diyorsunuz bu duruma
27 eylulde oldum 26. Gun yaniAdetinin kaçıncı günü canım
Devam et canım ben 37. Günde piki gördüğüm oldu yani27 eylulde oldum 26. Gun yani
Hangisini almalıyım?Lavanoz 75 kasikta 100 tl
Gogus ucu cok aizliyor anlamadim27 eylulde oldum 26. Gun yani
Ben kasikta olandan aldim.rahat ise gotureyim diye. Ama kavanoz alsaydimda goturebilir misim. Ikisi de ay iHangisini almalıyım?
Bence sabah ilk idrarla gebelik testi yapmalısınız lütfen yapın sabahOvu yaptım baksana bi
Kuzum şehir dışına çıkıcaz yarın sabah dönünce yapıcam zaten elimde testte yok 2-3 tane alıcam eczaneye gidip hemmen :)Bence sabah ilk idrarla gebelik testi yapmalısınız lütfen yapın sabah
Ben senden daha heyecanlıyım sanırım haberini bekliyorumKuzum şehir dışına çıkıcaz yarın sabah dönünce yapıcam zaten elimde testte yok 2-3 tane alıcam eczaneye gidip hemmen :)
Mutlaka yazarım buraya kuzum :)Ben senden daha heyecanlıyım sanırım ☺ haberini bekliyorum
Ovulasyon gununden sonra macunu kullanmaya devam ettiysen ondan olurBen iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum
Gogus ucu cok aizliyor anlamadim
Ben kasikta olandan aldim.rahat ise gotureyim diye. Ama kavanoz alsaydimda goturebilir misim. Ikisi de ay i
Yok canım talimata göre kullandım zaten 2.5 aylıktı bebeklerim öldüğündeOvulasyon gununden sonra macunu kullanmaya devam ettiysen ondan olur
Yaptim canim negatif. Ama adet olmadim. Normalde 25 ekim de olmam lazimdi.soyle bisey var duzenli adet olmuyorum. Macun butti beklemedeyim.Ne yaptin canim sesin cikmiyor test yaptinmi
Yaptim canim negatif. Ama adet olmadim. Normalde 25 ekim de olmam lazimdi.soyle bisey var duzenli adet olmuyorum. Macun butti beklemedeyim.