Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok güzel değil ama yenmicek gibide değil açıkcası ben yedim güzel güzel zaten kafama göre kullandım yürüyüş yapmadım sadece 1 buçuk litre su içtim yumurtladığıma emin olamadım tahmini bi zamanda bıraktım macunu
Bence guzel haber alcaksin. 😊 canim bak gebe cikarsan bi tane macununa talibim. Bana da ugur getirdin diye .

Benim ki cakildi kaldi hep boyle abartisiz uzun zamandir. Test mi bozuk anlamadim. Kizlar ne diyorsunuz bu duruma

Eklentiler

• 20191023_174221.jpg
    20191023_174221.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 54
Ben de 3 ay kullandım ara verdim sonra tekrar 3 ay kullandım hamile kalmadım ama eskiden ultrasyonda solda 1 yumurta anca görünürken sağda hiç gorunmuyodu şimdi sağda 2 solda 3 falan görünüyor. Bence faydalı 👍

Ben iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum :KK61:
Ovulasyon gununden sonra macunu kullanmaya devam ettiysen ondan olur

Yaptim canim negatif. Ama adet olmadim. Normalde 25 ekim de olmam lazimdi.soyle bisey var duzenli adet olmuyorum. Macun butti beklemedeyim.

Belkide arada yumurtlama oldu canim. Bende regli olunca c life baslicam. Bazi arkadaslarda düzen bozdugu yaziyor.

X